Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cartmenkid

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net ?! 2008.11.29 06:15:00
Valami földrengésért is indíthatott, mert rázkódik a kamera elég rendesen  ..
Akartál már valaha saját rúzsokat, parfümöket tervezni? Ugye? Én sem... De nézzük, mi a helyzet kedvenc lengyel játékfejlesztőinknél? Úgy látszik, bővítik repertoárjukat, mert a béna FPS-ek helyett kifejlesztettek egy lányoknak készült menedzserjátékot! Bizony. Ha a bal…..
Szilveszteri különkiadásom kapcsán (ami idén is lesz, megint spéci videóval) ugyebár ígértem egy fagyit annak, aki képes végigvinni az Aztec Challenge-et legdurvább fokozatban. Eddig nem jelentkezett senki és őszinte leszek, nem is lepett meg ;) De Kami küldött egy e-mailt, ahol…..
Na gyerekek, többen írtak nekem, hogy nekik is megvan a játék (legtöbben egyetértettek velem, hogy gagyi, de ezt csak úgy mellékesen...) és egyesek felvetették az ötletet, hogy lehetne szervezni egy multizást. Egy b@d nevű kommentelő hajnaldó is volna megszervezni az egészet. Szóval…..
Hello! A következö videot (ahogy a többitse) nem én csináltam! Bármiféle konfliktist is okozna! Remélem senkinek nem okozok gondot ha hirdetem a feltöltést (elég hülyén jönne ki ha igen :P). (személyes megegyzés: nekem az Indiana Jones a kedvencem)   zene cím: every day…..
Vicces Videók Jo jelenet! 2008.11.03 16:33:33
Sajnos azt kell mondjam a mai filmek egész rosszra sikerültek! (Nem ugy értem hogy nincsenek manapság jo filmek de jo filmböl ritkaság találni akár egy jot is manapság.) Egyik kedvenc filmemböl láthattok egy igazán remekre sikerült jelenetet!  Remélem jo volt!..
Vicces Videók Rossz pc játékok ! 2008.11.02 16:12:00
Nos! Remélem mindenki ismeri! Aki nem ismeri (van még egyáltalán ilyen emberMagyarországon????) annak elmondom, hogy a néha erősnek ható mégis poénjai leviszik az embert a földre! Hárman siettek be a szobámba amikor néztem a videóit, hogy mégis mi a franc bajom van nekem! A…..
A Cím-et olvassátok :D!   ..
Nemtudom figyelni fogjátok-e(szerintem nem :D) a csaj a fénymásolopapirért megy fel mer kifogyott elvileg a gép :D!   ..
A cím magáért beszél! Téli fagyos reggelen munkahelyremenni nem lehet kellemes! Föleg ha az emberrel ez történik meg! Sajnálom szegényt! :) de vicces!   ..
Nos ez a video maga egy rémálom egy Bűvész léleknek! De én szivesen nevetek az ilyen videokon! :D remélem nektek is teccik! :D remélem teccik :)..
Vicces Videók Zene egy sörröl! 2008.11.01 19:22:00
Tudom, tudom! Elég hülyén hangzik de sikerült egy ilyet is összehoznia vkinek!Szerény személyem szerint elég vicces, hogy ide kerüljön!..
Vicces Videók Elsö bejegyzés! 2008.11.01 19:15:31
Ime az elsö videó egyik kedvenc játékom vicces videoja!A prince of persia egy igen jol ismert és élvezetes játék!Nem csoda hogy ilyen video is van a játékhoz :D!..