Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Prahd

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már ilyen is van. Akcióban az OT-k! Kedves Barátaim! .... Az OT bizottság elindított egy megelőző kampányt, ahol 425 képviselő, és véleményformáló személy kap az Alapok csomagból néhány könyvet, amely reálissá teszi számukra, hogy mi is az amiért mi szcientológusok…..
Dr.Prahd 2008.11.02 03:08:23
AnonHun:
:)
Csak a spontan szenesedesel vigyazzz! :))

Megirom itt publikusan, de hosszu storyt nincs kedvem irni - inkabb kerdezzetek.
(konkret nevek, helyszinek nem lesznek megemlitve, mert pereskedni a szci.kel nincs kedvem)

A J. Beghe storyhoz hasonlit az enyem is csak kevesbe dramai es en kevesebb penzt buktam rajta mint J.B.

95-ben kerult a kezembe a Dianetika es ra is kattantam rendesen. Mindent amit igert akartam magamnak. Lelkes voltam - vegre egy modszer ami mukodhet es szupermen lesz belolem. :)) Asszem ismeros ez itt nehany blogolonak.
Vegig csinaltam minden magyarul elerheto tanfolyamot es vagy 300 ora dianetika auditalast kaptam ill. adtam. Minden eloadasra ill. rendezvenyre elmentem es egy csomo konyvet vettem - regi angol nyelvu relikviakat is szereztem (egy-ket szabadzonas most beindult :) ). Sok penzt koltottem, de jol is kerestem. Az elso 5 evben nagyon jol ereztem magam. Feldobott voltam, javultak a kepessegeim a tanulasban es a kommunikacioban, erzelmileg jo passzba kerultem a kornyezetem el volt buvolve stb. stb. stb..

Nem lepett meg hogy ez egy vallas az sem hogy rengeteg penzbe kerul. Nem magyaraztam be magamnak semmit, egyszeruen nem torodtem vele. A kornyezetemben levo szcientologusoknal messze muveltebb es penzesebb voltam. El se hinnetek nemelyik milyen sotet bunko. Igazi bigott, vakhitu inkvizitor. Ugylatszik ez egy emberfajta, minden korban, vallasban, szektaban jo esellyel szamithat rajuk az alapito hogy megjelennek.
Minden furcsasagot, visszasagot azt hogy nem mukodik nehany embernel a dolog az "idiota" munkatarsak szamlajara irtam es nem a technologiaban ketelkedtem. Az egom elkepeszto meretekre nott :)))

Szoval eltelt igy jonehany ev. Hol benn voltam szolgaltatason hol meg kint civilben dolgoztam es penzt csinaltam amit ujra elkoltottem valami kibaszott szolgaltatasra - ahogy JB is mondana.
Kozben megjelentek magyarul a felsobb szintu tanfolyamok ill. kint is volt mar magyarul is auditalas magasabb szinteken.
Eljott az ido hogy "teljessen felmenjek a hidon" ezt ok igy mondjak. Szoval kurva sok penzert elkezded az OT szinteket ami nagyon magas szupermen szinteknek szamit. Az ugynevezett Clearig meg viszonylag konnyu eljutni, de utanna ugy levesznek penzre, hogy attol koldulsz.

Hat nalam nem mukodott a dolog. Bassza meg csak nem sikerult a "szupererot" meg a "csucs" kepessegeket megszerezni. Jott a jol ismert cirkusz - korrekcio, etika meg tobb penz meg tobb folosleges tanfolyam. Sokszor megszakitva mindez - hogy civilben dolgozzam es penzt csinaljak.
Szoval kb. 5 evig minden jol ment aztan a kovetkezo 5 evben minden szarra ment szepen.

En meg amilyen termeszetessen es ketelyek nelkul belementem a szci.be - eppolyan lazan ki is setaltam belole.
Kozoltem hogy mehetnek a picsaba ez nem mukodik nekem pedig van jobb dolgom is.
Persze probalkoztak - minden hangszeren jatszottak - de en passzoltam kemenyen es vegul lassan leszaltak rolam.
(Vegul is kitanultam naluk a "kommunikaciot" :))

Ezt az egeszett magamnak koszonhetem - szerencsem volt - csak a penzem banta - ra mehettem volna durvabban is.

Miota kint vagyok habozas nelkul mindent elolvasok a neten a temaban. A masik nezopontbol is latni akarom teljessen a dolgot.
Eleg jo ralatasom lett az egeszre es megertettem mi miert tortenik.
Asszem ritka szerencses ember vagyok, hogy megusztam.

Szoval kb. ennyi a story.
Dr.Prahd 2008.11.02 17:00:12
AnonHun:
Jah, lehet nem ezt a topicot kene offolnom, mert szigoruan veve az en temam nem ebbe tartozik.
Jo otlet a topic nyitas, de mivel ez a blog nagyon latogatott ezert ide is irogatni fogok. Szeretnem hogy a kiugrott szcientologusok feltudjak dolgozni ami tortent veluk. Az en peldam egy "az elet egy uj nezopontbol" (ez egy szci. konyv) :) lesz nekik.
:)))

A kerdeseidre:
Alapvetoen szinte mindenkiben ott a vagy hogy valtozzon. Okosabb, szebb, erosebb, gazdagabb stb. legyen. Az szci. ugyahogy van ere utazik. Az osszes tema - amit emlitesz - az alaptanfolyamokban szerepel - es szepen talalkozik az emberek vagyaival. Modszerek, eljarasok, technikak vannak leirva ra hogyan javitsd oket. Egyszeruen csinalod oket es mivel foglalkozol vele ohatatlanul is lesz valtozas. Minden anyagban van egy kis titok is ami tovabb mutat es tobbet iger szamodra. Mindegy hogy mennyire vagy jo vagy okos vagy sikeres - ezeken mindig lehet javitani. Ha kudarcai vannak valakinek es nem fejlodik - tovabb kell kuldeni egy masik szolg.ra vagy tanfolyamra vagy etikara ami majd "segit". Tovabba mindig megtudod magyarazni magadnak a kudarc okat. Pld.: "felsobb szinteken majd ezt is megoldom" vagy "idiotak a munkatarsak de csak ez van hat mit lehet tenni' vagy "rossz volt a forditas" stb. stb.
Minden into jelet felre dob az ember - annyira dolgozik a vagy benne hogy szupermen legyen vagy budha vagy OT.

Az altalad emlitett minden tech.ben volt szamomra hasznos dolog es volt belole nyeresegem.
De a teljes almomat a tokeletesrol egy sem teljesitette be.
:))

A mai napig nincs pontossan meghatarozva hogy mi a Clear. Van tobb definico - de senki nem tudja. Ezert lettek az OT szintek (szerintem). Tehat nem tudom hogy en elerem-e ezeket a celokat vagy kriteriumokat.

A sajat idealizalt vagyaimat termeszetessen meg nem ertem el. :))))

Rengeteg degradalt ember van az egyhazban. Nincs penzuk, nem lettek clearek, szebbek, erosebbek, okosabbak - de nagyon akarjak ezt - ez egyebkent tiszteletre melto torekves. Felnek az etikatol, felnek attol hogy kirugjak oket es vegkepp el lesznek vagva az egyetlen udvozito technikatol. Bigott szoszerinti ertelmezest csinalnak az irasokbol. Babonassan felnek dolgoktol, csoportoktol. A hulye viselkedesuk az ostoba "tarsadalom jobbito" magatartasuk irritalja a kornyezetuket de megmagyarazzak a hezagossan ossze olvasott es osszetakolt informacioikkal.
Meg akarjak menteni a vilagot - valljuk meg tenyleg raferne a vilagra a mentes - de kurvara annyira megakarjak menteni hogy meg a vegen szarra megy teljessen.

Nagyon idegesitoek, nagyon esendoek, nagyon emberik.

Sok jo baratom van ott.

Szoval van pozitivum van negativum - nincs fekete vagy feher csak a szurke rengeteg arnyalata. :))

Asszem mindenki megszivta a szcientologiaban kivetel nelkul.

Talan az alapito - Hubbard - megkapart valamit, de korantsem jutott el a lenyegig. Aztan lehet hogy be kattant es torza valt minden.
Vagy lehet hogy eleve csak megakart szivatni mindenkit de kozben nehany hasznos dologra is rajott es megosztotta hogy jobban menjen a szeker.
Eskuszom - nem tudom.

De egy valami biztos - "ilyen arak mellett nem lesz megmentve a vilag" - bassza meg. :)))

A következő videó magáért beszél. Hubbard elsőszülött fia,  L. Ron Hubbard, Jr. (1934-1991) a téma, akinek "Nibs" volt a beceneve az egyházon belül. Az egyház megalakulásakor az apjával együtt dolgozott, aztán kilépett az egyházból, és még a nevét is…..
LEUGRANI A HÍDRÓL MB: Hogyan hagytad ott őket?   JB: Nem engedtek el. Állandóan nemet mondtak. Végül azt mondtam, hogy akkor kérem vissza a pénzem. Volt még pénzem az ottani számlámon. És a belső irányelvük szerint, ha visszakérted, akkor vissza kellett adni.   MB:…..