Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dodkó

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*bocs anyuuuuuu:) de Zsozskó imádja ezt a szót tőlem:D Mert Ágnest már megint minden hülyeségre rá lehet venni.... azóta sem jött le a csillám a fejemről.Ave!..
agci Sminkstudio 2009.04.07 18:32:43
Igen, sminkeset játszottunk megint, mert lányok vagyunk, és legbelül minde lány királylány!!! És mégha lassan 20 is vagyok, néha jó a kölykökkel hülyülni, fogócskázni vagy épp kifesteni egymás arcát...Nagyon nincs miről írnom, eddig élvezem a szünetüket(2 nap telt el:D) jó…..
agci Wochenende 2009.03.29 20:59:00
Hey mindenki mi újság? Milyen időtök van otthon? Mert erre pocsék:S Tegnap reggel felkeltem(délben) lementem, a család a teraszon kaált kint, halál jó idő volt, a gyerekek rövid gatya-top, én is kb sima pulcsiba ültem csodás volt. Aztán délután elindultam Chhez, és nekiállt…..
agci Msn 2009.03.31 02:19:00
Csak mert sehol máshol nem tudom most élni az életem és tartani veletek a kapcsolatot, hát megmutatom mivel is foglalatoskodunk mi nagyon hülyék. Még van egy kép, ami most készült, de ahhoz engedélyt kell kérnem, kicsit intimebb. De akiről készült sztem tuti nem zavarná(végülis…..
agci Képecskék 2009.03.15 13:02:25
Hallo Leute! Most csak képeket rakok fel, mert nagyon nincs mit mesélnem...pénteken voltam egy másik aupair klubban, utána Csillával teáztam a mekiben, szombaton pedig Dórival elmentünk az Olympiaparkba(a képeken láthatjátok mennyire szép), utána pedig vettünk grízt:D hogy ne haljunk…..
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak ez rongybábú vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem mondanék ki mindent, amit gondolok, de meggondolnám azt, amit kimondok. Értéket tulajdonítanék a dolgoknak, nem azért, amit…..
agci Boldogságos Dóráim 2009.02.06 00:51:00
Lehet, hogy a sör teszi(bár kiröhögöm magam, kettő radlert ittam nem tom hány óra alatt, -5% alkohol) vagy a fáradság, vagy az egész úgy, de eléggé könnyes hangulatomban vagyok. A lényeg csak, hogy nagyon szeretlek titeket, és akármi van, akkor is mindig rátok gondolok és veletek…..
agci ízirájderrr 2009.02.01 21:12:00
Igen, mi eléggé szenvedünk már ettől a szótól, főleg amikor a legosotobább hadd ne mondjam milyen bőrű emberek az utcán/buszon bömböltetik a telefonról, vagy egyébiránt is akárhol feltűnik, szerintem már minden bőrt lehúztak róla...De azért amikor az ember lánya a müncheni…..
agci ? 2009.01.27 10:23:00
Na kisbarátaim, akkor most a segítségeteket kérem, mégpedig szeretnék mindenkit a gyorsaságra buzdítani. Gyakorlatilag másfél hetem van, illetve annyi sem, nem akarom az utolsó pillanatra hagyni, ill hogy anyukám az utolsó nap rohangálhasson vele, ezért szeretném végelegesen…..
Jaj Réka!Ez annyira édi volt, nagyon köszönöm!!! Meg mindenkinek, Edi sztem akkor is csak meg lesz az, azonnal írj, ha biztos eredményed van...Hát Zsófikával együtt visszatértünk mindketten, ő is írt, hogy rendben odaért. Bocs mindenkitől, hogy eddig nem jelentkeztem, de egy perc…..
Sziasztok! Remélem mindenkinek jól telt a 4 napos pihi:) sok sikert a zh-zóknak és sulisoknak, aki pedig még az őszi szünetet élvezi, annak hajrá;)Köszi Gábor! Tuti nagyon élvezte a kis Bágzika(L)(L)(L):) Alig várom, hogy én is elvihessem már egy kicsit! Anyu te meg ne bújj ki az…..