Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bambika

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év: 1989 Tegye fel a kezét, aki nem óbégatott soha a karjait rázva egyetlen házibuliban sem erre a számra. Húsz éves a dal, húsz éve nincs olyan házibuli, ahol ne kerülne elő éjjel kettőkor közvetlenül a Kör közepén állok, de még a Sej ribizli, piros bicikli előtt. Egy…..
Ez itt Zokni, aki egy három hetes patkány...
Bambika 2009.10.12 09:13:06
KekPafrany Avantinet-től rendelt 32 centis pizzája egy 30 centis dobozban érkezett, és nem meglepő, de maga a pizza sem haladta meg ezt a méretet. A telefonos reklamációjukra azt a választ kapták, hogy a pizza eredetlieg 32 centi volt, csak a sütés közben összement, így tűnt el a…..
A Peugeot mindent vitt Le Mans-ban, Loeb pedig bukott egy óriásit, bizonyítva, hogy a biztonságba ölt pénz sosem felesleges. És persze tisztelem az olyan versenyzőt, aki képes elismerni saját hibáját. Mikko Hirvonennek és a Fordnak összejött, lemaradása Loeb mögött mindössze hét…..
I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Érdekes felfedezést tett Péter a bizonyos autókról hiányzó rendszámok kapcsán. Arra figyelt fel, hogy nagyon jellemző, milyen kategóriáknál nem szokott gyakran ott figyelni a rendszám a kocsik elején. Én kicsit meglepődtem a megfigyelés eredményén. Mostanában megszaporodtak a…..
Gyáva duhajként ezer forint alatt nem veszek bort, egy ötszázforintosba beleszagolni is csak félve mernék. Amikor februárban zuhantak az árak a Bortársaságnál, apám megpróbált szakvéleményt kisajtolni belőlem a leértékelés legolcsóbb borairól. A tapogatózó találgatásnál…..
Lux Interior, feleségével, Poison Ivyval 1972-ben alapította meg The Cramps nevű együttesét. Igazából sosem futottak be, de olyan csapatokra voltak nagy hatással, mint a Birthday Party, vagy a Jon Spencer Blues Explosion. Indulásuk után a legendás CBGB’s-klubban alapozták meg a…..
 A két lányom összekapott valamin, „szellemként” kísértették egymást, letakarták magukat egy pléddel, s úgy hadonásztak, mígnem a kisebbik véletlenül belemart a nagyobbik ujjába. Annának sem kellett több: ledobta a plédet, visszamart, a kicsi szeme alá. A…..
Nem fogom leírni századjára (bocs, ezalatt páran leírták még) kétszázadjára, hogy mit is akar a VDSZSZ. Én inkább azt írom le, én mit szeretnék:- részesedést akarok a kereskedelmi csatornák reklámidejének eladásából (mert nézem)- részesedést akarok kedvenc sportklubom…..
 Van egy kétjegyű szám a szívemben Újabb ilyen elgondolkodtató poszt következik, itt az FFK-n, kéretik tisztelettel. Remélhetőleg ez is majd fülekre talál, úgy ahogy a korábbi okfejtésem, gondolatmenetem is.Most a pontokról, az osztályzatokról esik szó, ergó, hogy…..
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első és második részéből megtudhattuk, hogyan született a sorozat ötlete, hogyan folyt a két évig tartó előkészítő munka, és hogy milyen felszereléssel forgattak, illetve túráztak a csapat…..
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA.   nem pártolom a túlzott gyógyszerhasználatot - szerintem is fontos a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel - LETILTVA sokmindenben igaza van - az is elismerésre méltó, hogy felvállalta ezt a témát és…..
Ugyan két nappal lemaradtam a Halloweenról, azért nem hagyom ki a ziccert, hogy egy klasszikus horrorfilmről írjak. Ahogy azt a címből is ki lehet találni a következő mű nem más, mint David Cronenberg klasszikusa, A légy. Tegnap láttam először a filmet, bár a sztorit a számtalan paródiának…..
Modorosblog A muzsika, mint olyan 2008.11.02 16:22:00
Szeretném megköszönni rale olvtársnak a címadó kifejezés felemlegetését :-) Modoroséknál mindig jól jön az ilyesmi!A modoros ember az igényes zenét szereti. Igazándiból nem érkezett még arra elfogadható magyarázat, hogy egy zene mitől igényes - hogy 3 akkordnál több van-e…..