Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Porcsinrózsa

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk szomorúan tapasztalta, hogy a busz amivel jár, már egy ideje este nem menetrend szerint közlekedik. Volt ideje a következő buszig, így bekopogott a BKV-sofőrök tartózkodójába, ahol tájékoztatást szeretett volna kérni. A címben szereplő mondat fogadta: Tisztelt BKV!…..
masszázsblog Ahhülye buzi!!! 2008.10.20 16:53:00
Előrebocsátom, hogy semmi bajom a homoszexuálisokkal, amíg nem lesz kötelező, vagy nem csinál velem valamelyik undorító dolgokat.Felőlem mindenki azzal él szexuális életet akivel akar, ha jólesik, akkor akár egy tízliteres demizsonnal is, csak nekem ne kelljen tudnom róla. Persze…..
Porcsinrózsa 2008.11.01 17:23:41
Nem írtam még választ senkinek, de úgy érzem erre az írásra reagálnom mivel én kétszeresen is érintett vagyok masszázs ügyben. Egyfelől 6-7 éve rendszeresen járnom kell masszíroztatni-egészségi okokból-másfelől tavasszal tettem le egy tanfolyamot, hogy én is megismerjem a masszázst közelebbről. Úgy érzem, hogy az úr félreértette a masszőr fenék masszírozását. Bármikor voltam, bármilyen nemű, korú ember masszírozott egyik sem hagyta ki a fenekemet, ha ezt tette volna nem is ért a szakmájához, mert ugyanis az összes háti izom, ideg odafut le és a lábi onnan ered, ha ezeket kihagyná a masszőr-független,hogy milyen nemű és szexuális beállítottságú- akkor nem érne semmit a masszázs, maximum egy kis ideig eltartó jó érzést okoz jobb esetben, de igazi gyógyulást nem fog hozni. Azon se kell kibukni, hogy a fenekén támaszkodott, ezt tanítják is, hogy az egyik kéz mindig a testen támaszkodjon és természetes, hogy ott szokott támaszkodni, ahol dolgozik éppen, ezt velem is csinálták mindig nők, férfiak egyaránt soha nem gondoltam alá rosszat. Nem szabad prűden előítéletekkel lefeküdni a masszázspadra, hanem nyitottan és kiüritve a gondolatokat ellazulni. Persze lehet, hogy van aki visszaél, de ez a kisebbség több év alatt csak jó tapasztalatom volt. Az pedig, hogy véletlenül kiderült az illetőről, hogy meleg, nem folyásolja be, hogy meg kell masszírozni a fenékrészt is, ő biztos vagyok benne nőnek ugyanúgy megcsinálja. Ha pedig ezek után is odzkódik a fenék érintésétől, akkor mondjon le az igazi gyógymasszázsról, vagy csak lányokkal simogatassa magát.