Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birkakontroll

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heló, harmadik hangyász hétfő! Először is járjunk mind örömtáncot, mert eljött az év, amikor a Hangyász végre elkészül. Nem lehet máshogy, erre ne is vesztegessünk több szót, már így is csak 363 napunk van hátra. A két ünnep közt kilátogattam Adorjánékhoz, hogy a…..
birkakontroll 2012.01.02 23:06:43
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
A hétfői bréking news egyértelműen az iPhone 4G prototípusának megtalálása és felboncolása volt: a Gizmodo napokig nyomkodta a telefont, majd röviden ismertette a részleteket, amikből kiderül, hogy az új készülékben előlapi kamera, vaku, nagyobb üzemidejű akkumulátor lesz,…..
Sok mindent lehet mondani a Meki legújabb marketingtrükkjéről, csak azt nem, hogy ne jött volna be nekik. Mindenki erre van rápörögve, és hol pozitív, hol negatív előjellel ugyan, de erről írnak a blogok, erről beszélnek az emberek. A McDonald's-nak gyakorlatilag azóta hányják a…..