Regisztráció Blogot indítok
Adatok
athos026

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levágták a kezed és/vagy a lábat autóbaleset miatt vagy ilyesmi? Nem gond, legalább többen odaférnek! ;) ..
Az utóbbi idők legdurvább fantomtartozását sikerült megnyernie Ingridnek. 6 éve basztatja a Fibernet egy olyan dekóder miatt, amit soha nem is adtak oda neki. Még a korábbi kábelszolgáltatótól szerezte, ami megszűnt, ő pedig nekik visszavitte az áhított HBO-dekódert. A Fibernet…..
athos026 2011.01.27 16:03:57
@Sátán meg a Jocó:

Nem tervezem, hogy feladom, viszont attól, hogy fellebbezek az ügyben, attól még a fizetésem 33%-át ugyanúgy levonják, hiszen az jogerőre emelkedett.
A legszebb az egészben, hogy a UPC második legnagyobb konkurenciájának dolgozom, tehát nagyjából tudom, hogy miként mennek ezek a dolgok.
Sőt továbbmegyek, igazából alapesetben azt mondanám, hogy lesz@arom, vonják, csak éppen most vettünk a párommal lakást, hitel, bebútorozás stb...Sajnos a legrosszabbkor jött.
Név:Holsten Söröző BorozóCím:BudapestIX. ker., Boráros téri aluljáró, a villamosmegálló magasságábanNyitvatartás:0-24Csapolt:Holsten 285 FtDreher bak 335 FtHelyiség, kat.:III. oszt. hely, ki is lehet ülni, elég hely van, de bent is akad pár asztal és pad, meg hát talponállásra…..
Kocsmablog Morrison's 2 Music Pub 2009.04.09 12:00:00
Helyszín: 1055 Bp., Honvéd u. 40. Látogatás: 2009. április 08. 18:15-22:45 > Annyira tele van hely party-ready puccos picsákkal és faszokkal, hogy az már irritáló az én harmadik iksz feletti lelkemnek. Szerda délután van a rohadt életbe! Adatlap Elérhetőség: +36 1 374…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
A Kötött pálya információ szerint a jövő év elején minden bizonnyal átlagosan 7,9 százalékkal nőnek a BKV tarifái. Úgy tudni, a cég igazgatósága által elfogadott előterjesztésben egy 10 százalékos verzió is szerepel, de csak azért, hogy a kisebb, 8 százalék alatti…..
Elégedetlen Ügyfél megunta az elõfizetését, és úgy gondolta az éppen otthagyni kívánt cég majd milyen készségesen fog neki segíteni a számhordozásban: A történet egyszerû, drágának találtam az elõfizetésem, ezért úgy döntöttem, hogy átmegyek másik…..