Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyababa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet-e bűncselekményt kimondani, ha valaki feldarabolja a feleségét? Kedden kiderül, hogy a bántalmazott nők eltüntetésének mintája legálissá válik-e Magyarországon. UPDATE: a 2019. október 15-ei másodfokú tárgyalás ügyészi, sértetti képviseleti és gyanúsított képviseleti büntetési indítványait,…..
kutyababa 2019.10.31 14:12:41
Az, hogy a rendorok egy nyolcadikos gyerek logikajaval es eszevel rendelkeznek nem meglepo de felhaborito! Az, hogy a biroi dontesek sokszor logikatlanok , rengetegszer szakmaiatlanok ( sajat tapasztalat) nem annyira ismeretesek az atlagember elott amig nincs birosagi ugye. Majd ha lesz, ezeket mindenki megismeri... Mint ahogy azt is, hogy itt is minden a haversagrol szol! Lattam mikor egy birono es kedves ugyeszno baratnoje rohogcselve jottek be a targyaloba majd termeszetesen ott is ,, haverkodva,, majd ugyanigy vicceskedve legjobb baratnokkent hagytak el a termet az ugyvedno barminemu szakmai erveit egy fejrazassal lesoporve. Nincs igazsag csak gazsag! Es azok akik ebben a buntetougyben a gazsag oldalon alltak ( tudatlansaguk vagy szakmaiatlansaguk miatt) valoszinu sosem fognak rajonni hogy hol hibaztak. Csak a nagy elmek ismerik el tevedesuket a kisstiluek sosem. A vedougyvedet szandekosan nem emlitem o termeszetesen tudja hogy a vedence mit tett , a munkaja hogy vedi. A szive joga hogy ilyen ugyved lett. A ferjet nem tudom miert nem vizsgalta pszihiater mert ha egy ugyeset talalnak o egyertelmuen kiszurja hogy a ferfi pszihopata. Sem semmi erzelem sem buntudat, a tettet egyertelmuen jogosnak tartja es onmagat okosabbnak masoknal. Tessek utana olvasni hogy ,,mit tud,, egy pszihopata... A ferfi gyerekeit viszont nem ertettem sosem, de valoszinu hogy az agyi kepessegeik nem segitik elo a kritikus gondolkodasukat. Apjuk vere mindegyikuk, a fiu egyertelmuen az. Egyik helyszini szemlen a zseli reten valo bejarason egyutt cigiztek apjaval mig a birosag az esetet konstrualta ahol az edesanya darabjai voltak. Egy 16 eves gyerektol eleg nyomorult egy mondat volt hogy olyan picik azok a darabok az anyja attol meg nem lehet halott. Szoval az ertelmi kepessegei itt ki is derultek. Azon kivul sem sajnalat sem gyasz nem latszott soha rajtuk. Es senki ne mondja hogy mert ,, fel sem fogtak azok a szegeny gyerekek,,! De felfogtak , es az apjuk mellett alnak...Lesz ido mikor hallani fogunk meg roluk is! A fiu nagy valoszinuseggel szinten bunelkoveto lesz, a lany pedig talal maganak egy bantalmazo elettarsat. A het ev keves, sot valoszinu hogy peldas magatartasa miatt 5 ev mulva szabadul is. Ez a fajta hidegveru ember a bortonben nem konfrontalodik senkivel pedans es szabalybetarto lesz, soha meg nem torik es be nem vallja amit tett.
Az öncsonkító melós a textilgyári munkások egyesületének elnöke, aki szerint kollégái is hajlandók lesznek ezt tenni, hogy felhívják magukra a figyelmet. A textilesek sztrájkját vezető férfi tegnap szabadult meg bal kezének kisujjától és, bár eleinte elutasította az orvosi…..
Tavaly ősszel ajánlottuk kedves olvasóink figyelmébe Bíró Szilvia kolléganőnk, a Xántus János Múzeum régészének fantasztikus, képes blogját, amelyben a Győr szívében található Széchenyi tér átépítese előtti feltárások eredményeiről számolt be részletesen. Az elmúlt…..