Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Draconista

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem játék, de nagyon jól el lehet szórakozni a Powder Game-mel. Az alkalmazásban többféle anyagú részecske viselkedését lehet szimulálni. A vízrészecskék szépen elfolynak, a kőrészecskék gyorsabban esnek le, mint a porrészecskék, és így tovább. A legnagyobb móka, hogy vannak…..
Draconista 2010.03.14 14:10:09
Újabb Family Guy játék, de most egyenesen a Fox csatornától. Jó szórakozást!http://familyguyunarmedanddangerous.com/ Köszönjük Gosfordnak!..
Draconista 2010.02.11 13:26:13
Angol cím: Hannah Banana Magyar cím: - Leírás: Stewie kedvenc sorozatának főhősével találkozik, akiről kiderül hogy igazából robot. Eközben kiderül az Evil Monkey-ról, hogy tényleg létezik, s elmeséli a családnak, hogy hogyan jutott el idáig az életben.Letöltés:  …..
Angol cím: Family Goy Magyar cím: - Leírás: Lois rájön, hogy zsidó származású, Peter a megszokottak szerint ezt nem túl normálisan kezeli.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
Draconista 2010.02.06 20:27:55
@davidkolbi: De ez nagyon hasonlít arra am it reklámoznak na azért belepörgetek mer ha ez az akkor inkább a comedyn nézem
Draconista 2010.02.06 20:56:34
Az Age of War kellemes ötvözete volt a tower defense és a várvédős játékoknak, és a második rész is hasonló szellemben készült. Kicsit szebb a grafika, kicsit több a fejlesztési lehetőség, kicsit talán nehezebb is, mint az előd, de a lényeg ugyanaz: gyártani az egységeket,…..
"A venezuelai igazság- és belügyminiszter szigorú büntetést ígért azon kábelszolgáltatóknak, melyek továbbra is sugározzák a "káros, elferdült és aberrált" tartalommal bíró rajzfilmsorozatot." Kapcsolódó…..
zombihentelős játékok annyi fajtája jelent már meg korábban a blogon, hogy sokáig azt hittem, nem lesz olyan, ami meg tudna lepni. Hála az égnek, tévedtem. A More Zombies ugyanis vicces sztorit, túléléses és védekezéses játékmódot, sőt időre gyilkolást is tartalmaz, szépen…..
A haltartás nem egyszerű móka, és az Insaniquariumban ezt mi is megtapasztalhatjuk. Guppijainkat etetnünk kell, majd egy idő után megnőnek, és elkezdenek pénzeket potyogtatni, amiket össze kell gyűjtenünk. Az összegyűjtött pénzből új halakat vehetünk, vagy a tojásokat, amikkel…..
M. Night Shyamalan márpedig jó rendező az Alfától omegáig mind a két szerkesztője szerint, annak ellenére, hogy kissé különcködő, egoista és enyhén szerénytelen. Ezt szögezzük le, egyszerűen kedveljük a stílust, amiben rendez és a történeteinek a cselekményfolyamát. Ezért…..
Ismerős valakinek a képen látható helyzet? Akinek igen, az töltsön el néhány szórakoztató percet a Finding my Hearttal. A történet arról szól, hogy mivel hősünk állandóan csak kockult a videojáték előtt, a nője megharagudott rá, és kivágta otthonról. Ezért emberünk…..
Nem vagyok konyhatündér, de Gordon Ramsay rajongója igen. Ezért csaptam le rögtön kedvenc gasztroblogomon a nevével (és arcával) fémjelzett játékra a Facebook-on. A Hell's Kitchen igazi szemétparaszt, szívatós kajakészítős játék (effélék voltak már itt is, de ilyen szép…..
Draconista 2009.08.14 10:01:30
Draconista 2009.08.14 10:02:12
@-sg-: akkor álítsd le ezeket az idiótákat akik kérdezgetnek
Draconista 2009.08.14 15:10:06
@bencekristof: Elmondtam néhányszor elmondom utoljára.
A facebookra nem tok regizni ezért bajom és ebbe nem írok többet
Imádom a különbségkereső játékokat. Ezt a Piroska és a farkast viszont még annak is érdemes végigjátszania, aki sosem lelkesedett a műfajért, mert a képek zseniálisak - a Grimm-fivérek meséje posztapokaliptikus, lepukkant indusztriális környezetben elevenedik meg. Minden képen…..
Kezdjük a hetet trancsírozással, méghozzá felnőtteknek készült (haha), úgynevezett sebészjátékokkal. Én ugyan ki nem állhatom ezt a műfajt, de annyian beküldtétek jeles képviselőit, hogy nem tudok nem foglalkozni vele. A játék tulajdonképpen ügyességi minijátékok sorozata,…..
A Dynamic Systems egy vérbeli logikai játék, de némi szerencse is kell hozzá. Különböző tárgyak megfelelő helyre rakásával kell eljuttatni a labdát A pontból B pontba, a kosárba - olyasmi, mint a jó öreg The Incredible Machne. Már -már eléri a szemétparaszt határt, mert a…..
Könnyek szöktek a szemembe, amikor rátaláltam a CONTRA című halhatatlan Nintendo-klasszikus flash változatára. Általános iskolás koromban, '90 környékén rengeteget nyúztuk. Suli után mindig két havernál lógtunk: az egyiknek C64-ese, a másiknak Nintendója volt, meg egy rakás…..
Draconista 2009.07.17 08:02:33
@Ssanctuss: nekem volt nintendóm
de ez már PC kicsit jobb grafikát várnék el
Draconista 2009.07.17 08:07:33
Draconista 2009.07.18 12:10:50
@maydayray: ettől még ugyanolyan unalmas
Ha mindig is szerettük nézni, ahogy különböző épületeket robbantanak fel rendkívül precízen, akkor a Demolition City a nekünk való játék. A feladatunk mindössze annyi, hogy épületeket  romboljunk le egy adott szint alá. Nehezítésként nem mindenhova rakhatunk bombát,…..
Draconista 2009.07.16 08:10:30
@fraki: mindenkinek megvan a maga ízlése
Draconista 2009.07.16 16:31:05
A Kamikaze Race csak rövid munkakerülést biztosít, de úgy gondolom, hogy kipróbálni mindenképpen érdemes. A játék lényege, hogy egy autópályán kell végigmanővereznünk saját kis matchboxunkkal, miközben kerülgetjük a többi autót, buszt és egyéb járművet. Néha át kell…..
Megérkezett a Phage Wars sokak által várva várt második része, a Phage Wars 2. Az előző részhez hasonlóan most is több képességel felruházott sejtek ellen kell küzdenünk a dominanciáét. A játék folyamán a sejtünk képességeit fejleszthetjük, így válhatunk a leggyilkosabb…..
Lehet, hogy elfogult vagyok, de az egyik legtetszetősebb point-n-click játéknak tartom a Ghostscape című horrort. Egy bátor tudós bőrébe bújhatunk, aki egy szellemjárta házban ragad. A fő cél természetesen a házból való kijutás, de ha akarjuk, a tudományos éhségünket is…..
Draconista 2009.07.10 18:26:38
@Zomb!eboy: akkor rosszul tudtam
Amennyire egyszerű, annyira jó logikai játék a Tower Blaster. A lényeg, hogy adott méretű építőelemekből tornyot építsünk úgy, hogy az alaptól a csúcs felé haladva egy kisebb és kisebb elemeket használunk. Ez eddig nagyon egyszerűnek tűnik, igaz? A dolog lényege azonban az,…..
Draconista 2009.07.09 10:39:42
Draconista 2009.07.09 17:13:24
Egy roppant érdekes és szórakoztató öszvér a Get Off My Planet! Műfaját tekintve sci-fi stratégiai lövegtorony, vagy talán lövegtorony stratégiai sci-fi, vagy ezek ismétlés nélküli permutációja. Hogy miért? Mert több műfaj jellemzőit tudhatja magáénak. 2355-ben járunk,…..
Kicsit a Lemmings című klasszikusra emlékeztetett engem a Water Werks, ebben is az a cél, hogy a pályára beözönlő, agyatlanul közlekedő kis lényeket a célba juttassunk. A játékban azonban nincs közvetlen hatásunk a kis bigyókra, csak a környezeti elemeket változtathatjuk egy nagy…..
Draconista 2009.07.07 08:41:36
A C64-et idéző grafika és a könnyed kísérősztori miatt a How to Raise a Dragonnak mindenképpen helye van itt a blogon. A játék során egy sárkány életét követjük végig, miközben egyre többet tudunk meg ezekről a rejtélyes állatokról. Az egyszerű…..
Ugyan reklámcélú játék a Diplomátnekem – the game, súlyos vétek lenne kihagyni a blogból, hiszen központi témája a vizsgakerülés. Vagyis az, hogy miként lehet végigbukdácsolni egy felsőoktatási intézményen a lehető legkevesebb tanulással és legtöbb bulizással. Az…..
Első látásra a Jenga nevű játék jutott eszembe a Stackle című remekműről, és nem véletlenül, hiszen a cél itt is ugyanaz: a meglévő torony elemei segítségével minél magasabbra eljutni, anélkül, hogy művünk összedőlne. Az építmény tetejére helyezett elemek egészen addig…..