Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suckmyfish

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím kétértelműsége természetesen nem véletlen, hiszen ebben a közép-amerikai országban egyfelől tényleg nem olcsó az élet, másfelől ezzel együtt is élhető helynek tűnik. Messzipista múltkori bemutatkozó írása után itt a folytatás, amelyből kiderül, miért érdemes ott…..
Modorosblog Összeomlás (18+) 2014.02.15 16:05:31
Egy átlagos, nyirkos februári pénteknek indult az egész. A buszok, villamosok ugyanúgy elindultak reggel négykor - Armand pedig ugyanúgy lefőzte kedvenc reggeli Lavazzáját, ahogy azt minden hétköznap fél nyolckor, indulás előtt megtette. Szokás szerint korábban jött az óra huszonhatos busz, az óra…..
Minden kedves demokrata, és diktatúrapárti választópolgár számára jó hírünk van: mint ahogy arról bizonyára Ti is értesülhettetek, idén már nem csupán a fülkékben, személyesen - hanem a népszerű online felületeken is leadhatjátok voksotokat. Mi több: a közösségi…..
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
Hát nem gondoltam volna, hogy valaha eljutunk a jubileumi ötvenedik tévhithez, nagyon köszönöm mindenkinek, aki tegnap eljött az ez alkalomból rendezett felolvasóestemre, és elnézést azoktól, akik nem fértek be - sajnos a Szily László Blogger Akadémia „Garda”…..
A Gizmodo nyilvánosságra hozott egy iratot, ami állítólag belső utasítás az Apple Store-ok dolgozói felé, hogyan kell kezelniük a már-már nevetségessé váló 27-es iMac-gondokat. Legalábbis az egyiket.Decemberben ugye kiderült, hogy mindenféle kijelzőproblémák vannak a…..
suckmyfish 2010.02.06 04:03:17
@szucsadam:
Magyarbol se vagy jo... Magyar emberek szamara, a "Vasarlok, akik..." es a "Azok a vasarlok..." ugyanazt jelenti.

Re Shinjuku: "Does not warrant replacement" = "nem jogosit cserere"
lasd: en.wikipedia.org/wiki/Warrant elso jelentes: "a form of authorization, such as"

kik vagytok ti?
suckmyfish 2010.02.06 04:04:24
@szucsadam:
Magyarbol se vagy jo... Magyar emberek szamara, a "Vasarlok, akik..." es a "Azok a vasarlok..." ugyanazt jelenti.

Re Shinjuku: "Does not warrant replacement" = "nem jogosit cserere"
lasd: en.wikipedia.org/wiki/Warrant elso jelentes: "a form of authorization, such as"

kik vagytok ti?
suckmyfish 2010.02.06 04:07:08
@szucsadam:
Magyarbol se vagy jo... Magyar emberek szamara, a "Vasarlok, akik..." es a "Azok a vasarlok..." ugyanazt jelenti.

Re Shinjuku: "Does not warrant replacement" = "nem jogosit cserere"
lasd: en.wikipedia.org/wiki/Warrant elso jelentes: "a form of authorization, such as"

kik vagytok ti?
Szinte magam előtt látom, ahogy a fenti cím láttán olvasók milliói egyszerre kiáltanak fel, hogy  "Ez nem is TÉVHIT, köztudott, hogy a teázóknak semmi értelme!", ugyanakkor, ha valaki tesz egy kört a budapesti teaházak mekkájában, a Jókai utca környékén,…..
suckmyfish 2010.01.23 03:30:09
Ja, az oprendszerben igen, de hadd javasoljam en meg az ekezetek elhagyasat, tipografiai szempontbol sokkal uditobb. Igy is el tudod olvasni, lathatoan.

Ok, menjunk bele. Tudod mi az a bergamot? Igy nez ki:
images.google.com/images?q=bergamot&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=xl1aS-irO4GYtgeLr5ykAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCYQsAQwAw

Az ize olyan mint a citrome. www.google.com/search?hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&um=1&q=bergamot%20tastes%20like%20lemon&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw&tbo=0

Tastes like a duck, looks like a duck... ez egy citrom, pancserkam. Ahogyan a szinten sznobok altal MO-on 'lime'-nak nevezett zold citrom is csak kozonseges citrom. Csak a heja mas szinu. Amit a tequilaval iszol, tudod.

Bar te valoszinuleg abba is narancsot vagy valami hasonlo orultseget teszel.

Meg tudnek en szolalni kulturaltabban is (gyengek kedveert: hosszu u itt-ott, latom sokat hianyoztal) de ahhoz nem ilyen felutes kellene, mint amiket te posztolsz.

Amugy hany ora van abban az Irorszagban, hogy szombat hajnalban teahazakrol posztolsz? Eleg sanyaru lehet.
Igen, azt hiszem Lady Gaga méltó erre a címre. Hiszen a tegnapi éjszaka alkalmával egész jelmezes felvonulást rendezett egymaga az MTV díjátadóján. Amikor kiszállt a kocsiból, hangosan felnyögtem, hiszen egy nyakmerevítős, tollas, fényes, álarcos személyt mutatott a kamera.…..
w Balfenéken 2009.04.22 00:45:00
Hét évük elszelelt. Ha valaki olyat talál mondani, hogy ez a hét év nem része a rendszerváltásnak, a történelemnek, akkor felháborodnak. Közben a hét év vívmányait saját kezükkel bontják vissza tövig, a száznapos programig. A családi pótlék, a nyugdíj, az összes…..
suckmyfish 2009.04.22 05:39:06
@Hefe: Ha meg te eltel volna ott ugyanannyit, tudnad, hogy az irigyseget ok 'inspiracionak' elik meg, es pozitiv iranyba forditjak at. Tudod, ha o meg tudta csinalni, en is meg tudom. (nem pedig ha nekem nincs, neki se legyen)

Mondjuk sokat arnyal a kepen, hogy az USAban moralisan felvallalhato modon is meg lehet gazdagodni, sot!!!
Gulyásdemokrácia Eduárdó 2009.04.20 21:05:49
Kedves nagyon bátor nemzeti radikálisok! Tessék szépen most jó alaposan átolvasgatni mindent erről a Rózsa-Flores gyerekről, aztán gondolkozni kicsit. Már ha mennek a latin betűk, de fogjuk rá, esetleg.Annyit, de annyit hallgattunk már titeket, hogy így meg kell dönteni a rendszert,…..
Carlos napjai A segélycsomag 2009.04.03 22:29:00
Valamelyik nap Tata környékén volt dolgom. Hála annak a kibaszott kurva égnek, már megint mindezt nívós társaságban tehettem. Úgy látszik a faszfejeket is elérte a recesszió, mert egy kocsival mentünk. Mivel én mondtam, hogy nekem egy helyem van a kocsiban és az a kormány mögött…..
suckmyfish 2009.04.21 06:30:15
@trash E46: Nem tudom kire celzol a 'mester'-rel, de nem vagyok az a koveto tipus... Megjegyzem, egy website olvasasahoz nem kell az adott orszagban lenni, de ez gondolom uj neked. Kicsit szetnezhetnel te is a vilagban, szelesiteni a vilaglatasodat, es akkor nem csak ilyen lapos megjegyzesekre futna.
Ami a Soproni-sörreklámból kimaradt...  Vannak dolgok, melyek magyar specialitások: ezeket mi találtuk ki, vagy mégsem, de azt hazudjuk, hogy igen; vagy nem hazudjuk, csak nem emlékszünk már rá, kiktől nyúltuk le; esetleg lehet, hogy nem is mi találtuk ki, máshol is ismerik, de…..
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
suckmyfish 2009.04.18 21:14:13
@PremiumLager:
Erdekes egy film lehetett. Kar, hogy nem tul realis egyaltalan a letezese se, nemhogy a valosagtartalma.

Ez kb. olyan, mint amit az atlag amerikai gondol Magyarorszagrol, (ha egyaltalan): foldutak vannak, lovon jarunk, es nyillal vadaszunk allatokra. Most nem viccelek.
Erdemes ebbol a szempontbol ujragondolni nehany jelenetet az Underworld 1-2 reszebol...
A Diétás Énblog a közeledő nőnap tiszteletére igyekszik árnyalt képet adni a kurvaságról mint jelenségről, ezért a következő három nap (ma, holnap és Nőnapon) publikálja Perdita-ciklusának három darabját. A ciklus (de viccesen hangzik ez itt!) darabjai szorosan összefüggnek,…..
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
suckmyfish 2009.01.31 04:29:52
@amergin:
"Hát speciel 2002 és 2006 között, éppen a túlköltekezés miatt, Magyarországon gyorsabban nőtt az életszínvonal, mint Európában, (forrásom: Antal László, nem rég elhunyt közgazdász). Nem hiszem, hogy ekkor is távolodott."

Ez nagyon jo, hallod. Valoszinuleg sosem eltel 'nyugaton'. Az meg, hogy 50 vagy idonkent 49 evvel vagyunk lemaradva, teljesen mindegy a mindennapok szintjen. Atlag magyar a legkozelebbi osztrak Dorf- vegu faluban nem tud egy hetig kivenni egy panzioban szobat. Es mikozben mi meg jobban lemaradunk, ok mennek tovabb. Forrasom: jozan esz, szinten elhunyt a kozelmultban magyarorszagon.
Szivet melengető Steven Segall filmet láttam a minap.Azzal a kellemes B kategórás érzéssel zuhantam az HBO elé mikor tudom, hogy a szokásosat kapom, meglepetések és bravúrok nélkül, zavaró és érthetetlen művészkedés, túlzott látványvilág és egyáltalában sztori nékül,…..