Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InterFace

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket.…..
Gábor internetszolgáltatót akar váltani. Egymás közt mondom, örülhet, ha nem szúrják ki a kocsija kerekét, nem keresik meg egyenként a rokonait és nem mutogatják szocialista megyei elnökök képét a kutyájának, amíg vonyítani bír. Gábor direkte jól járt, mert csak annyi…..
Megvan a Friday Night Lights címadó verseny győztese, a magyar keresztségben a sorozat a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci címet kapta. A másik esélyes a Minden péntek háború volt, de a sorozat hangulatához (az egyértelmű focis áthallás ellenére - Any Given Sunday, azaz…..
A TvSquad.com egyik kommentelőjének köszönhetően úgy tűnik, végleges megoldást találtunk az IP-cím-problémánkra, azaz arra, hogy végre gond nélkül elérhessük az elméletileg csak amerikai IP-cím alól látható oldalakat (pl. Hulu.com), és mi is nézhessük kedvenc sorozataink…..