Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Disturbed

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jelent meg George Michael új kislemeze, amihez természetesen videó is készült. A White Lightot egy 2011-es élmény ihlette, amikor az énekest egy tüdőgyulladásnak köszönhetően sokáig az intenzív osztályon kezelték egy bécsi kórházban, és emiatt minden fellépését le…..
Értjük, hogy a popzene kivet magából egy 48 évest, de attól még a zömében 35 fölötti rajongó megnézte volna, ahogy George Michael, a nyolcvanas évek nagy popikonja előad pár popszámot. De kivártuk türelmesen, hogy sok ballada és egyéb feldolgozás után végül megugráltassa a…..
Vastagbőr Hungarikum a Szigeten 2011.07.22 11:05:00
Kenyér és cirkusz mindig kell a népnek, most pár hétre előre el vagyunk látva. 64 Vármegye vs. "Zsiget" vs. Budapest vs. Rendőrség vs. TASZ - van ennél fincsibb koktél? A sztori dióhéjban: egy magánszemély januárban bejelentette a rendőrségen, hogy 500 fős…..
B-oldal Az új Last Christmas 2009.12.03 10:07:00
Mi kell egy jó karácsonyi vásárláshoz? Na, mi? Tömeg. És még mi? Nyilván az, hogy fogalmad sincs, hogy mit vegyél. És még mi? Last Christmas. Nincs az a pláza, ahol ne szólalna meg. Valószínűleg létezik egy olyan kazetta, melyre végtelenítve felvették a Last Christmast,…..
A Zugügyvéd jól emlékszik az ellopott Hondája esetére. A biztosító nem fizetett a nyomozást lezáró határozat bemutatásáig, a rendőrség gépjárműalosztályának egyetlen tagja nyomozás gyanánt  csak a megszüntető határozatokat állította ki sorozatban. Két hónapos…..
Disturbed 2009.03.18 09:26:44
@okostojgli:

Az nem baj, hogy a 30 nap eltelt. Öt éven belül bármilyen a kárral kapcsolatos igény benyújtható. Ami hátrány éri a károsultat a kései bejelentés miatt, az hogy a kamatokra nem tarthat igényt csak a bejelentéstől számítva, illetve azt kockáztatja, hogy az autó sérülései nehezen lesznek azonosíthatók az idő előrehaladtával.
Szóval sürgősen kárfelmérést kell kérni. Szivességi kárfelvételt a saját biztosítónál.....
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..