Regisztráció Blogot indítok
Adatok
***barbie*** (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Fitness 2009.03.19 12:40:00
FosókúraTémánál vagyunk Új tipp, pontosabban kiegészítmény a fogyáshoz: Guttalax hashajtócseppek, valamint mellé teakivonat hashajtó kapszulák. Mmm... Röviden tán senkinek sem kell fejtegetni, milyen hatással is bírnak ezek.:xD Az a lényeg, ha még…..
Nos hát, szombaton (azaz tegnap) fura mód nem Junkiesra mentünk, pedig hát tőlem ez lett volna a "természetes" , hanem inkább lementünk Avalonba Sick Stars/Jolly Roger koncertre... Jó kis konci volt, már ami a Sick Starst illeti, a Jolly Roger annyira nem jött át... Ez a…..
A tegnap éjszaka viccesen telt, vagy lehet annyira mégsem volt vicces, bár Zeller megint akcióba lendült, hogy megmentse Répát... Na kezdem az elején.. Lementünk Ramones Mania koncertre a WigWamba, ami szerintem jó volt, élveztem a koncit, bár 8 éve kb ugyanaz. Nem is értem miért…..
Most vasárnap este van, és ez a hétvégém igencsak semmilyen volt... Eredetileg utazás lett volna Münchenbe, de mivel sikeresen lebetegedtem ezért fájó szívvel ugyan, de lemondtam erről a szórakozásról. Eléggé bánom is, de ez van! Öreg vagyok én már ahhoz, hogy betegen…..
Ma van a szülcsinapcsim, blah! Uncsee ez a nap!  Mindenkinek köszee a felköszöntést... Édesek vagytok! Aki meg elfelejtette az kapja be...ha-h! Na jó,. csak vicceltem! További szép napot mindenkinek! ..
Hát ez egy történet arról, hogyan kell elhitetni mindenkivel, hogy elutaztunk, közben meg mégsem.Elsőként kell egy úticél, lehetőleg az éppen aktuális "sztár" hazája. Mert így azt lehet mondani,hogy hozzá mentünk ki, pedig nem is ismerjük. :) Aztán tünjünk el pár…..
Ma nem nagyon van kedvem történetekkel gazdagítani a netet, mert kissé fáradt vagyok és este még buliznom kell. Oh én szegény lány! Ma estére izgalmas programot szerveztünk be magunknak, lemegyünk Junkies koncertre, nem mintha az elmúlt 9 év alatt nem láttam volna őket…..
***barbie*** (törölt) 2008.11.03 16:25:29