Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csimpala

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez van akkor, ha a közszolgálati televízió az új évezred technológiai kihívásaira készülve a nagy felbontású, digitalizált, nonlineáris médiatérben mozog, aztán hirtelen jól pofán veri egy amúgy teljességgel jelentéktelen gereblye. Merthogy, ha műsorváltozás van, akkor nem…..
csimpala 2008.10.31 17:55:04
Szenzaciosan szorakoztatoak NANCSI hozzaszolasai! Igazi kis kep hazank fiairol:
Eloszor is tokeletesen dilettans, irtozatos hulyesegeket ir (Konkretan akkor haltam meg a rohogestol, amikor az IMF hitel kamatait a magyar nemzeti bank alapkamata szerint szamolva sikerult kimutatnia, hogy milyen hatalmas lesz majd a fizetendo kamat, aztan eljutott a csaladonkent fizetendo 1 M Ft/ev valamilyen-adoig....... Mondjuk az IMF biztos szivesen adna kolcsont a magyar kamatszinten is, de hat azert is van ilyen jopofa angol neve, hogy meg a tirpak osmagyar hazafi is megertse, hogy ez NEM a szomszed falu takarekpenztarabol jon majd kisteherauton.) Ekkora irtozatos baromsagot meg nem olvastam, de teny, hogy szorakoztato :-DDDDDDDDD
A masik nagy es mely ertelemrol tanuskodo meglatasa a multi cegek "menjenek a p.ba" gondolatmentete; remelem van a csaladjaban par olyan szuperkepzett munkaero, aki majd az Audi bezarasa utan (amugy ez mar folyamatban van) talal hasonloan fizeto munkahelyet a Dunantulon.. Mert ugye a munkaehlyek teremtese onmagaban a gazdasagot (keresletet) serkento dolog, mig a munkahelyek bezarasa ezzel ellentetes. Szoval rugjuk ki a multikat, akik a magyar teljes gazdasagi export jelentos reszet termelik es munkerot adnak, mert akkor az majd nagyon magyar lesz es nagyon jo. OKOS VAGY. :-DDDDDDDDDDD
A kovetkezo szorakoztato resz az, ahol a vallalkozok adoelkeruleset probalja megakadalyozni - persze a cel nemes es tokeletesen ertheto is, de a megoldasi javaslat (borton, buntetes, halaltabor stb.) nemkevesbe a "ne mondjuk meg elore, hogy miert milyen buntetes jar" otlet mondjuk nem eppen a jog es demokracia hangja (kepzeljuk az orszag kulfoldi befektetesi megiteleset es kockazat-indexet) de maga az otlet Hitler bacsi Mein Kampf-jabol is idezheto lenne.
Mondjuk a resszista es fasiszta elemeket most nem emelnem ki, hiszen az altalaban is gyakori szinfoltja ezeknek a kis szosszeneteknek.
Osszessegeben NANCSI-ban a legjobb, hogy bar igen csak nagyon buta, azert kepes elhitetni magaval (es sajnos masokkal is), hogy tuja mit beszel. Es sajnos beszel, mert mondja, mondja, mondja.