Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cápeti

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sőt, mikor meg akartam nézni a myvip-es adatlapját, kiderült hogy letörölt az ismerősei közül. Iszonyatosan felháborodtam rajta.A kép innenKedves Szakítósblog, Kommentelők és Mindenki! Már egy ideje olvasgatom a blogot, és azt hiszem itt az ideje, hogy én is megírjam saját…..
Van szép fekete edzőcipőm, egy derékban bevágó és combra pattanásig feszülő szürke térnadrágom és egy turkált márkás pólóm. Pont úgy nézek ki ebben a szerkóban, mint aki az elmúlt fél évet végigzabálta a tévé előtt és most kétségbe van esve. Az egy dolog, hogy…..
Tardai történetek Negyvenhat 2009.04.08 09:00:00
Brno-ban tolni egy prágai sörtúrát; ki más lehet ilyen agysebész, baszod, mint a Robika, meg a MAD RICH? Persze attól, hogy az autóhoz ért valaki, a hangjából megmondja, hogy szelepsapkát kell cserélni vagy kopott a vezérműlánc, még lehet segghülye, ha vezetni kell meg…..
Cápeti 2009.04.15 12:37:26
A látogatók értékelése alapján a Kongregate legjobb játéka a GemCraft, ami a KMK toplistáján is benne van az első háromban. A tower defense játék nagy sikert aratott más oldalakon is, stratégia kategóriában jelölték az idei Flash Gaming Summiton. Kevesen tudják, hogy a program…..
Tardai történetek Negyvenkilenc 2009.04.15 08:00:00
Húsvétkor az Ignác faterja átmegy pusztítóba. Nem csak pia vonalon. Pár éve kurva hideg volt így április elején, azt' az öreg, mivel már eltüzelte a bespejzolt fa meg szén nagy részét, egy alkesz vasutas spanjával belement az okosságba, és nagypéntek éjjelén a kisbusszal…..
Cápeti 2009.04.15 10:50:39
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
Cápeti 2009.03.27 12:01:50
Tardai történetek Harminchárom 2009.03.18 08:00:00
Gabika csinos, amolyan bögyös-faros asszony, valszeg' minden második faszi örömmel megrakná. De a közértes Vargának vagy huszonöt éve meg kell. Ráadásul, mióta nincs a Magdi, megint csak entyempentyem van, nem dugás, az is ritkán, mikor a Gabika romantikus félhomályban várja,…..
Cápeti 2009.03.18 11:46:10
A Népszabadságban találta Kata, hogy a Vatera tulajdonosa felvásárolta a TeszVeszt, amivel egészségtelen túlerőbe került az online aukciók piacán (90% részesedés). Ezzel rögtön vissza is élnek, ugyanis a Vatera április 6-tól bevezeti a listázási díjat, azaz mostantól nem csak…..
Nem volt mostanában külföldi poszt a blogon, biztos a világválság miatt minden olvasónk le van gatyásodva és nincs pénz utazgatni, pedig általában pozitívak a visszajelzések az effajta élménybeszámolókról. Tygger viszont végre Dél-Olaszországban járt, ami nekünk magyaroknak…..
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..
 "zöldszemű lány. szívdobbanás. virágnak örülés. hozzárohan megállás. 2 nap eltelés. végig fejben járás." - rendhagyó stílusú levél délutánra. február. farsangtime. bemelegítő parti. nálam. remek hangulat. pizzasütés. sörözés, borozás. röhögés.…..
Cápeti 2009.03.16 16:32:07
Tardai történetek Tizenhét 2009.02.18 16:00:00
Ilonka lenullázott pár arcot a Panorámában. Ki más, mint a Kocka volt ezér' is a felelős. Kocka, bazmeg azért Kocka, mert amikor rááll a ritmuskockára a buliban, megáll egy oszlopnak támaszkodva, azt' négyzeteket rajzol a levegőbe a két mutatóujjával. Ott lehet hagyni órákon át,…..
Cápeti 2009.02.18 17:51:56
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
FASZKIVAN! blog Fitnessz mítoszok 2009.01.20 01:04:00
Január a fogadalmak és azok megdőlésének időszaka. Elsején, picsamásnaposan biztos sokan megfogadtátok, hogy többet nem isztok alkoholt. Meddig sikerült betartani? És meddig nem gyújtottál rá?Az "egészségesebben fogok élni" valahol a "leteszem a…..
Hm. Este Szakítós Mikulás. Sziasztok! Két hónapja minden nap olvasom a blogot és a kommenteiteket. Már akkor megírtam a magam történetét. Aztán kihúztam belőle dolgokat, átírtam kicsit, pár bekezdést visszaírtam, megint kihúztam. Próbáltam a lényegre koncentrálni,…..
Fake? Photoshop? Volt már? Gipszstukkó, masszázs zuhanyfülke, aranyfülbevaló? Csak én nem láttam ilyen egyetemistákat 2001-ben?Sziasztok!2001-ben megesett történetem osztanám meg veletek. Két szakítás is lesz benne.A  főszereplő: Kamilla, Lilla és Józsi (álnevek,…..
Cápeti 2008.12.08 14:55:25
Egy fiú tanitásával kezdjük a hetet: a szerelem fontos, becsüljük meg. (Egy elmélet szerint egy kapcsolat kiheveréséhez az együtttöltött idő felét <más elméletek szerint a dupláját> kell leülni, utána szabadul az ember.)   Megtalálni és elveszíteni a nagy Ő-t.…..
Délelőtti szabály: ne ismerkedj piásan. Ha ismerkedsz, ne csodálkozz! szia! ha gondolod, javíts bele és tedd ki, ha nem töröld nem gond :) az a baj, hogy én ismerem az illetőt és tudom, hogy zajlott a jelenet...úgy más mint elmesélve leírva idegeneknek.... Egy leépítős mondatot…..
B-oldal TOP5 szakítós zene EVÖR 2008.12.02 10:25:00
Rossz hírem van. Nincs olyan ember, akivel még nem szakítottak, vagy nem fognak a jövőben. Zorántól tudjuk jól: a szerelemnek márpedig múlnia kell. Mindenki nyugodjon meg, itt a B-oldal segélyvonal: dr. Overdrive, a szívdoktor. Feküdjön a díványra kérem, de ne sírja össze a…..
A liliomtipró szakítgatja a virágokat, miközben mindenki hülye körülötte, pedig remegve várja a McDonald's játszóbuszánál, hogy újabb lány legyen 15 éves. Várom a címkejavaslatokat!Üdvözlök mindenkit, úgy döntöttem, a múlt heti dolgok miatt megérnek ezek a csudaleányzók…..
A lány már korábban megírta nekünk a röviden is a történetét, akkor ennyi volt:Szitu: szex után fekszünk, beszélgetünk, csend.Srác: "Olyan gyönyörű vagy!"Pár másodperc hatásszünet."Nem értem, miért nem vagyok szerelmes Beléd!". Mondanom sem kell,…..
Most erre mit mondjak? Végülis jól végződött a történet, a lány követte a szakítósok tíz pontját, megmondta mi a gond, majd lelécelt. Távirányító? De most komolyan?A képeket a héten a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez nem annyira szakítós sztori, mert nem volt köztünk igazán…..