Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nova Antares

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr…..
Az a baj (baptista módra) Lea: Ha rövid a szoknya, akkor az a baj. Ha túl feszes a nadrág, az a baj. Ha sorban imádkozunk, az a baj. Ha senki nem imádkozik a fiatalok közül, az a baj. Péter: De ha nincs rajtam nyakkendő, az a baj. Ha a pokol felé mutat, az a baj. Ha megtetszik egy…..
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
Képes rovatunk egyszerre ünnepli a kreatív elmét, és azokat az óriási pillanatokat, amikor jobb, ha nincs a közelben kamera.    (Forrás)..
Subba Egy szélvető alkat 2007.06.21 15:23:00
<-- Ez a férfi itt balra Fegyverneki Szabó AndrásEz meg az ő második verseskötete -->Bolond nyuggert már mindenki látott, de Fegyverneki (illetve F.) Szabó úr fejlövése szórakoztatóbb a buszokon normális fiatalokat vegzáló rémeknél. Ő ugyanis verseket ír több…..
Nova Antares 2007.06.21 18:27:10
Ezennel berekesztjük méltán népszerű, ám pont a legjobb pillanatban unalmassá váló sorozatunkat. Az ugyanis a helyzet, hogy valakik még nálunk is jobb munkát végeztek, és pályázatot hirdettek generációnk legsúlyosabb tablóinak. Búcsúzsásként csak annyit tudunk mondani: hajrá…..
Először is elnézést szeretnénk kérni minden Kedves Olvasónktól, de az a helyzet, hogy viszonylag lassan jutnak el hozzánk a szentesi kisiskolások csínytevéseiről szóló hírek. Szóval még január 11-én bombariadó volt a Koszta József Általános Iskolában. A menetrend a…..
Kedves amerikai barátaink, akiknek a remek Pestiside blogot is köszönhetjük, nagy fába vágták a fejszéjüket, és elindították az első angol nyelvű, kizárólag a magyarokkal és az ő nemi szerveikkel foglalkozó blogot.A Sexiside sokat ígér, van például átfogó escort-adatbázsiuk…..
Subba Érettségiző nemzedék 3. 2007.05.10 11:52:00
Ahogy azt sejtettük, a magyar tablókultúrára tényleg frenetikus hatással van az internet. A No Thanx-es és MSN-es megoldások mellett vannak még fájdalmasabb megoldások. A debreceni Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola 12/d osztálya a furcsa emberek népszerű…..
Nova Antares 2007.05.12 16:14:01