Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bosszantó

3 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leszogezem: nem vagyok depresszios. Csak megint sokat gondolkodom. De leszogezem: csak most. Mar jo ideje nem is csinaltam ilyet. Talan megint sok az idom. Amugy gozom sincs, mirol is akarok most irni. Csak erzem, hogy van valami, ami kikivankozik belolem. De hogy mi? Fogalmam sincs. Irodalmat…..
Bar mar ezer eves a dolog, megis fel tudja kavarni az embert. Csak meglatsz egy kepet rola, es osszeszorul a szived. Pedig mar semmi jelentosege. Megis... ha masvalakivel latod, azt gondolod... Vajon jol tettem? Persze a valasz igen. Hiszen a jelen korulmenyeknel nem is kellene jobb! De akkor…..
Titkos naplot kellett volna irnom... Ugyhogy nesze nektek ennyi! :)Itt a vege, fuss el vele... :):)..
A szakítósblog fénykorát idéző csodás történet!  A kép innen Hello minden Szakítós! Igazat megvallva, nem vagyok rendszeres olvasótok, de néha kifejezetten jó elmerülni a színes sztorik kavalkádjában.Sok történet van a hátam mögött, mégis úgy…..
Bosszantó 2009.07.17 07:53:37
@Muha: Én meg azt álmodtam, hogy hangyák lepnek el, és az egyik fülemet már véresre csócsálták... Ha lehetne választani, inkább álmodnék a főnökömmel... :D:D
Bosszantó 2009.07.17 07:57:59
@Muha: Pedig nem is volt verseny. :D De azért köszönöm az elismerést. :D Ja és szerencsére a fülem rendben van. Reggel az volt az első, hogy megnéztem, ép-e. :):) Utálom, hogy az álmok olyan valóságosak! Főleg, hogy inkább rémálmaim szoktak lenni, mint szépek. :/
Sziasztok, Megismerkedtem a barátommal, akibe nagyon szerelemes voltam. Sokáig kerülgettük egymást, aztán összejöttünk. Én olyan voltam mint akit elvarázsoltak. Mi össze is költöztünk kb. 1 hónap után. Persze aztán jöttek a problémák, olyannak éreztem, mintha ez a férfi…..
Egy jó fagyos, összebújós történet. A kép innenKedves Szakítós! Nyilván mindenki színesebbnek/egyedibbnek tartja saját sztoriját, így én is, és nem láttam hasonlót eddig az olvasottak között.Tiszteletkört meg is kezdtem; tehát állandóan olvasom a blogot, napi…..
Nem volt semmi bunkóság, nem vert meg soha, szerintem még a légynek sem tudna ártani, nem volt semmi hiszti, ordibálás közöttünk. Egyszerűen csak csendben és tisztelve engem, végett vetett a dolgoknak. És fáj, baromira. Nem hiszem, hogy egyhamar el tudnám felejteni, ki tudnám…..
Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! A kép innen Hali! :)  Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra…..
Bosszantó 2009.05.19 15:34:18
@Gergő77: Lehet, hogy én a türelmesebb és toleránsabb fajtából való vagyok, de én azért adnék esélyt a megismerésre. Aztán majd eldől, hogy összeillünk-e vagy sem. Akkor még mindig ki lehet lépni a kapcsolatból. Szerintem. :)
Bosszantó 2009.05.19 15:37:30
@KIRA : Erről az jut az eszembe, hogy láttam én már olyat is, hogy teljes mellszélességgel vállalt valaki valamit, de amúgy "titokban" épp az ellenkezőjét csinálta... :):)
Bosszantó 2009.05.19 15:43:21
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
Bosszantó 2009.05.14 15:59:21
@zec21: Már én is azt várom, bár nem mondom, jókat derültem az eddiggi hozzászólásokon is. Végre a posthoz kapcsolódó kommenteket lehet olvasni! :)
Bosszantó 2009.05.14 16:07:50
@zec21: Én is úgy látom. :) Pedig van már, aki követelőzik rendesen, de mégsincs hatása. :)
Mert az anyák ilyenek, lefagy az arcukról a mosoly.A kép innenUdv,Azt hiszem, az en szakitos tortenetem senkinek a szivet nem fogja megfajditani, de talan van, akinek mosolyt csal az ajkara. Ugy velem, hogy ha az ember nem tud pozitivumot adni masoknak, jobb, ha inkabb nem ad semmit sem - ez a…..
A másik kedvencem az az, amikor egyszer közölte, hogy neki kihívás kell egy kapcsolatban, miért vagyok vele jófej magyarul. A kép innen Üdvözletem! Úgy döntöttem megosztom egy nagyon bájos szakítás történetét, mert most érzem úgy, hogy na. :) Egy kicsit hosszú lesz,…..
Miért? Hogy megvédje az aktuális áldozatát. A levél elején a dráma alapja, később a cselekmény kibontása. Sziasztok szakítósok ! Nos az én történetem kissé rendhagyó, lehet hogy nem is illik pontosan a blogba. Elvégre itt nem én (a fiú) és nem is a lány, hanem egy…..
Bosszantó 2009.04.30 10:35:51
Bosszantó 2009.04.30 10:42:02
@savanyú a narancs (Szopós Murénák cséká): jah... persze... :D és még mi minden? :)
Bosszantó 2009.04.30 10:48:28
Rége volt ennyire erős tételmondatunk: Ha a szakítás ennyire fájdalmas, akkor nem is éri meg szerelmesnek lenni.  Sziasztok! Az én történetem főszereplője egy 24 éves srác, aki egy hatéves kapcsolatból kiszabadulva kalandokat keres, és egy 21 éves lány, aki kevés…..
Minden a társkereső oldal szerkesztésével kezdődött, mint egy pornófilmben. Igaz, hogy csak 2 napja olvasgatom ezt az oldalt…de nagyon tetszenek ezek a történetek. Szeretnék én is hozzá járulni egy történettel! Körülbelül 2- 2,5 éve történt. Az egyik internetes oldalon…..
 Boldog szakítást mindenkinek! Ennél többet és jobbat egy poszttal nem tudunk nektek adni. Kedves Blog! A múlt héten egy 37 éves hölgy mesélte el kalandjait a férfiakkal kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy - mivel az évezred elején igencsak intenzív ismerkedési periódusom volt -…..
Délutáni rövid, kemény tini csaj, rimánkodó kamaszfiú, és egy winter ninja.A kép innenSziasztok,ez nem egy hosszú történet. Tényleg fiatalok voltunk. Mondjuk én most sem vagyok idős, 17 vagyok most a srác 19. Kb 2 éve történt ez az egész.Áprilisban érdekes telefonhívást…..
Szomorú történet, sok tanulsággal. A kép innen.Sziasztok!Az én történetem önmagában talán nem nagy dobás, de öblös nagytanulságokat tartalmaz, ami újabb muníciót szolgáltathat aszakításlélektan megszállott kutatóinak. Lesz itt vérző szív,kotnyeles anyós,…..
Bosszantó 2009.01.23 13:46:30
@Oral Fistfuck: Ennyire direktben én nem tettem volna ilyet, de egész biztos megejtettem volna egy fintort... :)
Bosszantó 2009.01.23 13:53:47
@Oral Fistfuck: Meglehetősen morcinak tűnsz. :D A "zsák a foltját"-ban teljesen igazad van. De a többihez inkább nem szólok hozzá... :D
Ezentúl Facebookon ismerkedni is tilos.  A kép innen Sziasztok! Gondoltam leírom a legutóbbi szakítós történetem. Az expasim és én is rajta vagyunka facebookon. Ugye itt rengeteg olyan alkalmazás van amivel lehet csajokat, pasikat felszedni. Azegyik legkedveltebb és…..