Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bys

15 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Üdvözlöm. A Rádió KFM-online rádió ról szeretném ha írnának az oldalukra egy rövid pr cikket. Cikk tartalmát önökre bíznám. Nézzenek körűl és döntsék el. http://www.radiokfm.net Előre is köszönöm. üdv.: KFM  ..
 A sorozat első részében, egy fiatal magyar designer-el készítettem interjút-t                                  -Mesélj…..
A svájci ACT Responsible (ez egy reklámcégeket tömörítő nonprofit szervezet, mely a társadalmi felelősségvállalást és a környezettudatos kommunikációt igyekszik elősegíteni) a koppenhágai klímacsúcs alkalmából összeszedett és elküldött nekünk egy nagy adag hirdetést,…..
Az Apple fanatikusok évek, ha nem évtizedek óta megváltóként várják, hogy az Apple itthon is megnyissa az irodáját, mert ettől várják a külföldön oly természetes, magas színvonalú szolgáltatásokat. Aztán a nagy álom teljesült, megérkezett hozzánk is az Apple, de ahelyett,…..
Ezen a héten a Red Dot képügynökség, a Corbis hazai képviselője hirdet a blogon. Ennek apropóján jutott az eszembe, hogy érdemes lenne körüljárni egy kicsit a stock fotó vagy nem stock fotó kérdéskörét. Norvégmintás kötött pulcsiban hófehér fogakkal, gondtalanul nevető…..
Gondoltam, maga a poszt címe se legyen kevésbé izzadságszagú, mint a reklám, amiről a bejegyzés szól. A reklámpólót egy személyi edző megbízásából készítette a torontói GJP Advertising + Design stúdió. Nem is nagyon kell magyarázni, hiszen az edzésből eltelt perceket…..
bys 2009.11.19 11:48:14
A New Oxford American Dictionary idén is megválasztotta az év új szavát. A győztes az "unfriend", ami ugye annyit tesz, hogy a Facebookon egy ismerősünkkel megszakítjuk a virtuális kapcsolatot. Az igének nem igazán van magyar megfelelője. Az iWiW-en "kapcsolat…..
Kedves Olvasók!Vannak pilllanatok, amikor kicsit lassítani kell, majd megállni és megfordulni. Mi van mögöttünk? Mit tettünk eddigi pályánk során? Mit adtunk a világegyetemnek? Ha mi, egy internetes weboldal vagyunk, akkor azt a kérdést is fel kell tennünk, vajon mivel gazdagítottuk…..
bys 2009.10.26 16:53:09
addict Az igazi láthatatlan ember 2009.10.04 15:30:00
Bár kering a neten néhány hasonló fotó, és reklámban is láttam már hasonlót, egy fiatal művész, bizonyos Liu Bolin élő kompozíciói és az azokról készített fényképei hihetetlenül látványosak. A fickó rengeteg helyen festette be magát és ruháját úgy, hogy a lehető…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban Név: Szálem Életkora: 1,5 éves Gazda neve, pozíciója: Dezslik Magdolna – alapító főszerkesztő Becenevek: - Kedvenc póz: Vagy a heverőn fekszik, vagy valaki ölében. Mindegy kiében, csak épp dolgozzon. Kedvenc kollégája:…..
bys 2009.10.05 12:28:44
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparbanNév: Bibi Életkora: 6 év Gazda neve, pozíciója: Arany Sarolta, gyártásvezető (Post Edison) Becenevek: Bibóca Kedvenc póz: háton fekve terpesztve, láb alatt Kedvenc kollégája: nincsen, imádja az egész csapatot és az összes…..
Keressük a legszünyőbb irodai jószágokat! Médiatörténeti esemény! A Kreatív a taszító bulvár mélyrepülés után megrázza magát, és elindul a minőségi természetbarát újságírás irányába. Mostantól hetekig várjuk a dolgozó állatok jelentkezését. Egy iroda sokkal jobb…..
A grafikonok alapján egy éven belül lenyomjuk az iWiW-et: eddig mindenhol lenyomtuk, ahol úgy elkezdett felfutni, mint Magyarországon - mondta magabiztosan Trevor Johnson, a Facebook európai stratégiai vezetője a Reklámkonferencián, ahol ezt leszámítva a hirdetési lehetőségeket…..
Ezen a héten a blogot a Konkrét könyvek kiadó tisztelte meg hirdetésével, akik azért gondolták ezt jó ötletnek, mert egy olyan könyvet szerettek volna szélesebb körrel megismertetni, ami ízig-vérig nekünk, reklámosoknak szól. Az irodalom nem bővelkedik különösebben reklám…..
Hogyan kerültél a szakmába? Miért lettél újságíró, és azon belül miért mentél a kommunikáció irányába?Egyetemista koromban kerültem a Kreatívhoz és ott fejlődtem újságíróvá. Az ELTE kommunikáció szakára jártam, jó rég óta érdekelt a médiaipar működése. A…..
Ebben a postban egy-két flyert hoztunk.Azokat scanneltük, amiken valahol az ország távoli pontján békés megyei banda lépett fel. Ez az első adag, szóval folytatása várható. Úgy gondoltuk ha más funkciójuk nincs is, de mindenesetre érdekesek ezek a szórólapok. Kellemes…..
bys 2009.05.07 23:23:08