Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AM580

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Visitor az egyik legnépszerűbb point-n-click kalandjáték volt a KMK-n, és az alkotók másik játékát, a Journey of Reemust is szerettétek. Pacska fedőnevű munkakerülőnk hívta fel a figyelmemet a Reemus második részére. Még több fura lény, még nehezebb fejtörők, és a Visitor…..
A 21 éves Kszenyija Szuhinova lett a világszépe, miután megnyerte az idei Miss World versenyt a Dél-Afrikában rendezett döntőben (az utolsó pillanatban vették el a rendezés jogát Kijevtől, nem pontosan tudni, miért). Ez a győzelem nem volt túl nagy meglepetés. Nem, nem azért, mert…..
Valahogy jellemző, hogy a sofőr minél nagyobb autót vezet, annál inkább lenézi a közlekedés kisebb méretű résztvevőit. A gyalogos többnyire csak kereszteződésen átkeléskor van veszélyben, ám Lóti és sokan mások robogóval próbálnak eljutni nap mint nap úticéljukhoz és…..
A LocoRoco 2 a PSP legzseniálisabb játéka (a második helyezett pedig az első rész), amiben nagyon leegyszerűsítve egy kisgömböccel kell végiggurulnunk a pályákon és felszedni mindenféle jóságot, miközben idétlen kis dalok szólnak. A játék promójának része egy flashjáték…..
AM580 2008.12.11 14:54:58
Már megint a Zsanett-ügyről lesz szó, pedig egyáltalán nem terveztem, hogy még egyszer szóba fog kerülni az eset. De tettek arról, hogy megváltoztassam a terveimet, hiszen meghallgatták a szakértőket. Ha most valami tíz deka párizsi értékű dologról lenne szó, akkor azt…..
A röntgenre emlékeztető kép 1894-ből származik, a tudós, Etienne-Jules Marey készítette biomechanikai kutatásaihoz, most a Wired közölte Seeing the Unseen című fotósorozatában. A férfi egy álló biciklin ül, egy fényképező rögzíti a mozdulatait, az egyes rétegek pedig…..
w Europa Social Club 2008.11.21 08:30:00
Hát mekkora egy vacak ez az Európai Unió, ugye. Abcug. Mi hasznát vesszük ennek? Mit kapunk cserébe azért, hogy ööö… felveszünk tőlük egy csomó pénzt? Egyáltalán hogy működik? Hogyan tudunk mi beleszólni, hogy mi történjen ott? Megszólal-e a magyar honfibú…..
comment:com Az év bulvársztorija 2008.11.19 13:03:00
Áldozatos, rendíthetetlen tényfeltáró munkájáért, az igazságot megvilágító, mélyenszántó publicisztikai tevékenységéért és az előítéletek elleni fáradhatatlan munkájáért, ezennel felterjesztenénk Táncsics-díjra a Szabolcs Online munkatársát. Reméljük, megkapja. Meg…..
Dexter kétségek közt ébred, sőt, aludni sem tud, egyre csak a plafont bámulja: hová lett a régi, magabiztos, rendezett Dexter? Mintha széthullott volna belülről, épp amikor a legnagyobb veszélyben van, hiszen az összes tévé és rádió őróla harsog, és mint Masukától megtudja,…..
AM580 2008.11.18 10:14:57
A Holy Idol Cosmetics Kft. bemutatja... H.I.C.- Holy Water Antiseptic Tabletts – 45db/ box A hívők végtagjaikkal számos kórokozót mosnak bele a szenteltvíz tartó edényekbe. A szenteltvíz sokáig tartózkodik az edényben, hiszen ritkán kell feltölteni, mert nem fogy túl…..
Halottak napjára pedig jöjjön egy zombis mészárolás baseball-labdával, nukleárissá fejleszthető ütővel, többféle zombival. Jó hétvégi disztrojt!..
Félrefordítások Márta szőlője 2008.10.30 21:00:00
Olivér egy igazán remek darabot talált:Épp az imént ment a Vián a Gilmore Girls / Szívek Szállodája sokadik ismétlése (1. évad  14. rész).A fordítónak sikerült a Martha's Vineyard helységnevet egy az egyben lefordítania: a főszereplő csajszi Lorelai szülei így…..