Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kityusz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok én a magam ellensége. Pár éve megfogadtam, hogy azt a néhány hétvégét, amit a Balatonon töltök, nem teszem tönkre azzal, hogy csöndes fejszámolással ellenőrzöm a büfében/borozóban/étteremben elém tett számlát, mert az a pár száz forint…..
Azt nyilatkozta az amerikai szövetségi kapitány, Bob Bradley, hogy ugyan minden játékosa nagyon jól tudja, hogy Rooney mennyire izé, temperamentumos fajta, és ha sokat cukkolják és idegesítik (értsd: folyamatosan rátartanak a lábára, rángatják a mezét és beszólnak neki Shrekre…..
Kityusz 2010.06.12 18:45:02
Pénteken 11 órakor kezdődik a magyar jégkorongszövetség tisztújító közgyűlése. Ebből az alkalomból a hat első osztályú csapat vezetőjét kértük rövid értékelésre. Arra voltunk kíváncsiak, mit tartottak az elmúlt időszak legnagyobb pozitívumának és negatívumának,…..
A Telepy Károly Testnevelés Szakosított Általános Iskola és Gimnázium udvarán épülhet fel a Ferencvárosi TC új jégkorongpályája, erről döntött a ferencvárosi önkormányzat nyári szünet előtti utolsó ülésén. A testület Hardi Róbert előterjesztése alapján arról is…..
Allez la France! 90.perc 2010.06.11 22:24:53
 A meccset a legjobban Domenech ingerült ordítozása foglalja a legjobban össze:-A Henry, a tojásom!-Hozom, uram - fut az öltöző felé a 12-es számú csatár, aki mindig örül, ha kicsit foglalkoznak vele.-Ne hozza... Vakarja!Henry pihegve fut oda a dolgát tenni, mert bár ez a meccs…..
Egészen megdöbbentő potyagólt kapott az október 17-ei Chicago–Dallason Cristobal Huet. A vendégek 3-2-re vezettek a harmadik harmadban, Robidas a palánk mentén előrelőtte a korongot, amely az alapvonal környéki illesztésen gellert kapott, és elpattogott a kapu irányába. A…..
Figyelmetekbe ajánlom a Powerplay Manager online sportmenedzser játékot.Infó a tovább után. PowerPlay Manager – egy online sport menedzser játék, mely 2007 elején kezdte bontogatni a szárnyait. Az alapítók úgy döntöttek, hogy a PowerPlay Manager első sportja a jégkorong…..
FASZKIVAN! blog Szmogriadó 2009.01.11 12:38:00
Mire kel fel vasárnap délelőtt a budapesti ember? Arra, hogy megint faszkolódni akarnak az életével a buzi politikusok.http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmog6446/Szmogriadó. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen nálunk. Hasonló forgalomkorlátozás volt Pekingben az…..
Idióta kacatok Bumeráng kandalló 2009.01.10 19:36:00
Nagyon szép, ódákat zenghetnék róla, de a képek többet mondanak a szavaknál, nézzétek, gyönyörködjetek és ámuljatok. Ha majd egyszer lesz ennyi pénzem, akkor veszek, mert nagyon tetszik. Ennél egyszerűbb felépítésű kandalló nem nagyon volt még a blogon.2modern..
Jégkorong Csodapálya Csíkban 2009.01.10 19:31:00
Öt napja hirdettünk hokipálya-építő versenyt, a határidő nem járt le, de 2 ingyenjegyet máris kiosztunk. Kedves olvasónk, Pisti.sportklub ugyanis olyan képeket küldött be egy olyan pályáról, amelyek nemcsak bennünket nyűgöztek le, hanem kommentezőinket is – akik az előző…..
Felelősségteljes szülők nevelik az új nemzedéket, megnyugtató ez a jövőre nézve. Tamás az óvodában próbálta egy reggel lepasszolni növésben lévő utódját, amikor beleboltott egy agybajnokkal, aki a gyerekek füle hallatára szórta a szebbnél is szebb szitkokat.Nálunk divat…..
Kityusz 2009.01.10 20:17:39
Sajnos ez nem divat kérdése, egyszerűen ennyire lusták az emberek. Ha lehet, akkor egy métert sem akarnak gyalogolni. És tökmindegy, hogy hová mennek kocsival. Hipermarket, óvoda, iskola, hivatal. Teljesen mindegy. Vidéki nagyvárosban élek, a szüleim pedig egy óvoda hátsó bejáratával szemben. A főbejárat utcájában lehetetlen reggel megállni, így rászoktak a népek a hátsó bejáratra. Minden reggel be szoktam fordulni anyámék hídjára, hisz ott senkit sem zavarok. Viszem egyik reggel a két gyereket az oviba, és látom, amikor egy k. nagy BMW terepgép épp fordul rá a hídra. 20 méterrel arrébb nyilván volt annyi hely, hogy nyergessel is meg lehetett volna állni, de az messze van. Megálltam ott, kiszálltam és odaballagtam a tar fejű "apukához", és megkérdeztem tőle, hogy miért fordult rá a hídra, talán ott lakik? Ugyanazt kaptam, mint a Tamás. Minden voltam, csak úriember nem. Összefutott a fél óvoda, meg a fél utca is. Én nyugodtan elmondtam neki, hogy miért nem állhat idegen ház hídjára. Lassan vérben forogtak a szemei, nem sokon múlt, hogy pofánvágjon. Persze a "mama" is védte a "papát". Akik ismertek (jó sokan, hisz régóta ott laktam), már röhögtek. Na ez csak olaj volt a tűzre. A poén pedig az volt, hogy nagyjából ebben a pillanatban megjelent a kapu túl oldalán apám a kocsival, és őrülten dudált. Nem tudom, hogy jutott eszébe, hogy kijárjon hátulról a garázsból, mert sosem szokott, de azt a pillanatot sosem fogom elfelejteni. A tar "apuka" leforrázva, hápogva bevágta magát a vasba, és csikorgó kerekekkel elviharzott. Szerintem azóta sem jött még rá, hogy én ott lakom. :)
Onlinemarketing blog Hype 2009.01.10 17:00:00
Érdekes dolog ez a hype jelenség: olyan, mint a divat, de valahogy más a ritmusa. Egyrészt rövidebb a felfutása, másrészt hamarabb el is hal. És hát emiatt sokkal kisebb a másodlagos, később visszatérő hatás.De amit éppen felkap egy közösség, "meghypeol", az nagyon…..
Sajnos nagyon lassan, illetve sehogyan sem halad az üres adathordozókra kivetett jogdíjsarc ügye, pedig már van az irányú kezdeményezés, hogy ez a csúnya intézmény megreformálásra kerüljön. Ennek keretében megszüntetni ugyan senki nem akarja azt, de legalább emberi mértékűvé…..