Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophiana

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
Az erdő szélén lévő gyermektábor már a két világháború között is létezett. A '30-as években a postai dolgozók gyermekei számára épült erdei ház rengeteg gyermek kikapcsolódását biztosította évtizedeken keresztül...
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Tudtam, hogy eljön ez a nap. Azt is, hogy így fog eljönni. Csak azt nem, hogy ilyen hirtelen. Felkészületlenül.Tudtam azt is, hogy fájni fog. De azt, hogy nem múlik, és ilyen erősen szorít majd arra sosem gondoltam.Azt sose tudtam volna elképzelni, hogy édesapám megöregszik,…..
Sophiana 2014.04.21 19:33:53