Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babos Piri

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenőrző Prinz Dani válaszai 2010.03.24 08:00:00
Prinz Dani újra billentyűzetet ragadott, hogy a kommentekben felmerülő kérdésekre és megjegyzésekre válaszoljon.Kedves Ellenőrző blog!,,Mi forog kockán? - Oktatás és gárdulás” című cikkem amellett próbált érvelni, hogy az állampolgári ismeretek, a modern történelem és…..
Rabyn egy új témát boncolgat levelében, ez pedig a vallás, ami ma Magyarországon valamiért tabunak számít. Szerinte nem ártana róla beszélgetni, akkor talán elkerülhető lenne rengeteg félreértés.Üdv!A napokban járt nálam egy hittérítő néni, aki itt hagyott pár…..
Babos Piri 2010.03.25 19:04:14
BoNa levele egy érdekes aspektusát veti fel a puskázásnak, létezik-e olyan, hogy muszáj puskázni, mert az oktató az előadáson egy sort sem említ a vizsgakövetelményként feltüntetett könyvből? Mi a csalás, mást előadni, mint a vizsgakövetelmény, vagy puskázni a túlélésért,…..
Sziasztok!Befejezem a blogot (a.k.a. digitális diárium). Ráuntam. Akit érdekel, ki állt ifj. Farkas Gyula mögött, hát üzenem: én. Hihihi!Pusszancs,Kata..
Babos Piri 2010.03.08 22:59:19
@piréz vitéz / plüssmacsó:
Én csak az Első Emeletet ismerem! Lázasodok is értük rendesen!

Ne is nézz úgy rám, ha nem tudod, hogy mit kívánsz,
Hát jól gondold át a taktikát, a praktikát,
Régi bölcsesség, hogy a női nem csak úgy igen,
Ha hinni tudja még, övé lehet a győzelem.

Jó kis rock!
Lö pá,
Pircsi a nagymenő!
Reckl Amál blogja Egy kor-kép 2008.11.03 14:27:00
Nagyon fölháborított tegnap a Heti hetesben elhangzó tömény kádárista, rövidlátó, populista szöveg, amit Gálvölgyi János, Hernádi Judit, de főleg Farkasházy Tivadar előadott a 13. havi nyugdíj és a hitelek kapcsán.Elfogadhatatlan az az oktondi agresszió,…..
 Már megint a Molotov, már megint a sajtó, már megint hol a rendőrség?De kidobta?Bár én is azt valószínűsítem, a különböző híradásokból, mint a sajtómunkatársai. Nem véletlen, hogy megint Cigányokat talált a Molotov, de nem mennék így előre, még egy fél nap se telt…..
Örök hálámat kell először is tolmácsolnom Stewen-nek, aki tegnap a keresőoptimalizálási eszmecsere folytán áttételesen rávett, hogy rákeressek olyan félmondatokra, amelyek a saját honlapunkon találhatók. A keresés meglehetősen furcsa eredménnyel járt: rátaláltam a jótollú…..
Modorosblog A muzsika, mint olyan 2008.11.02 16:22:00
Szeretném megköszönni rale olvtársnak a címadó kifejezés felemlegetését :-) Modoroséknál mindig jól jön az ilyesmi!A modoros ember az igényes zenét szereti. Igazándiból nem érkezett még arra elfogadható magyarázat, hogy egy zene mitől igényes - hogy 3 akkordnál több van-e…..