Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szubÉnke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Westend a legsajtóbarátabb bevásárlóközpont. Megkérdeztem egy biztonsági őrt, hogy kitől kérhetek engedélyt a kiállítás fotózásához, mire ő csak annyit mondott, hogy nyugodtan fényképezhetek. Bár így visszagondolva kicsit gyanús, lehet, hogy egy postás volt, aki csak tíz…..
A budapesti butokisoknak ezúttal szuper extrém cipőket ajánlunk figyelmébe az unusual-things blogról, egyúttal néhány égetően sürgős olvasói levélre is választ adunk. Íme: Kedves Bp Butik! Nagyon régóta szeretném észrevétlenül összesarazni egy szauna…..
szubÉnke 2009.11.13 23:44:30
Egy közönségesnek tűnő hétköznap reggel Lynette-be ébredéskor belehasít, hogy iszonyú régóta nem volt nagy közös beszélgetős reggeli a Scavo családban. Hogy ezen változtasson azt teszi, amit minden normális anya tenne: reggelit gyárt. Majd azt teszi, amit csak egy nem normális…..
A Fehér Ló bárban évek óta sikerrel lépnek fel sikitozó lánykák előtt a város szépreményű rockerei a híres Bandák háborúja versenyen, amire ezúttal benevezett egy őszes halántékkal és lassan, de biztosan épülő pocakkal bíró társaság is, melynek tagjai képességei és…..
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..
Az Adam eltűnése miatt aggódó Katherine a rendőrségre megy, hogy feljelentse Wayne-t. Egy flashbackből kiderül, hogy tett ő már ilyet nem is egyszer még Mrs. Davisként, de következménye csak egynek volt, amikor egy együttérző rendőrcsaj megsúgta neki, hogy járőr ellen sosem fog…..