Regisztráció Blogot indítok
Adatok
starfuckerfun

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló mindenkinek! Tudom, tudom! Már rég írtam... Most ime, megint itt vagyok és untatom az olvasni vágyókat. Mivel mostanában nem nagyon járunk bulizni, így nem is nagyon történik velem olyan,amit érdemes lenne leírni. Nem mintha most történt volna valami eget rengető, de gondoltam…..
Hát mivel már igencsak január közepe van, gondoltam most, hogy végre van egy kis szabad időm és felesleges energiám, megosztom a nagyérdeművel mi is történt velem 2008 utolsó pár napjában...Hát hol is kezdjem... Volt ugye Karácsony, ami munkával telt, aztán volt a két ünnep…..
Nos, hát ez lennék én idén... Ez lett az első kép rólam... Szerintem elég jól sikerült... (előre is köszee a leugató bejegyzéseket arról,hogy mennyire csúnya vagyok) :P  Hát igen, ez egy tipikusan olyan kép, ami most nagy divat a tinédzserek körében... Mindenki így…..
starfuckerfun 2009.01.13 00:12:05
Hát hol is kezdjem... Talán ott, hogy ez a hétvégém kissé el volt úszva, mert sikerült többet innom a kelleténél, és így vannak dolgok amikre nem is emlékszem... Totál képszakadás kb.. Blah! A csajokkal beültünk pár italra a Stexbe, ahol már eléggé becsíptem...de nagyon jó…..
starfuckerfun 2008.12.18 15:01:15
Tegnap szép kis napom volt. Kezdésként kimentünk a Tattoo Expora, ami nagyon király volt. Találkoztam Alien-nel és Predatorral is... Kedves srácok... Alien-nel beálltunk egy közös képre is, mert hát mégis csak kell pózerkedni is kicsit valami világsztárral, tegnap este vele…..
Na hello All! Látom megint zajlik az élet az elöző bejegyzésem után...  Ha sztárokkal mulatok back stage-ben akkor abba van jól belekötve, ha Judith-tal beszélgetem át az éjszakát akkor meg abba... Oh, God! Most mit tegyek... :P (?) Vajon csinálhatok valami olyat is amibe nem…..
Halihó! Tudom, már rég írtam, de mivel nem nagyon történt velem semmi így inkább sztori hiányában nem fecsegtem a neten feleslegesen. (..bár gondolom valaki úgy gondolja, hogy folyton feleslegesen jelenek meg itt-ott-amott!!!) De most történt valami, asszem! Kedd hajnali fél 2…..
Most vasárnap este van, és ez a hétvégém igencsak semmilyen volt... Eredetileg utazás lett volna Münchenbe, de mivel sikeresen lebetegedtem ezért fájó szívvel ugyan, de lemondtam erről a szórakozásról. Eléggé bánom is, de ez van! Öreg vagyok én már ahhoz, hogy betegen…..
Hát, hogy is kezdjem... Tegnap este ellátogatott kis hazánkba a Wednesday 13 zenekar, és remek koncertet adtak a Drugzonnal karöltve. De nem megyek bele rögtön a közepébe az eseményeknek, kezdem az elején. Az este úgy kezdödött, hogy ittam pár italt miközben…..
starfuckerfun 2008.11.13 14:27:12
Hogy jön bárki is ahhoz, hogy kritizáljon ribanc kispicsa létére egy Nőt, aki háztartást vezet és gyermeket nevel? Ki a fasznak hiszitek ti magatokat? Fogalmatok sincsen semmi olyan dologról ami az életben valóban értéknek mondható. Lehet itt vitatkozni kinek mi az érték. Pont ebből derül ki, hogy ki milyen szinten van.

Drága barbika kimondtad a kulcs mondatot. Te még gyerek vagy az olyan dolgokhoz, mint a család alapítás. Ami egyáltalán nem baj. Még az egyetemi kort sem élted meg, és hajtogatod itt nekem, hogy értelmesebbnek tartod magad nálam - és úgy akárkinél, miközben én két szakdolgozat írás és egy szigorlat között tévedek ide jókat nevetni. Zita pedig miután vacsorát adott a családnak, meló után beugrik ide jól ledöbbenni.

Ne velünk foglalkozzatok, szerintem mindketten beláttuk, hogy teljesen felelseges szót és időt pocsékolni arra, hogy próbáljuk felynitni a szemét Móninak, Imolának, Monserneknek és faszom tudja még hány neve volt az elmúlt években drága Sturfuckerünknek. És tessék, én is már ott tartok, hogy káromkodom és felhúztam magam ezen a minősíthetetlenül ledöbbentő primitívségen, ami itt folyik.

Téged barbie nem bánt senki, abban a korban vagy, hogy elfogadható. Egyetemre készülsz, ez becsülendő, maradjon is így. Inkább az aggasztó, hogy vajon ha elsőre nem sikerül bejutni az egyetemre, nem azt választod-e majd, mint kedves barátnőd, hogy hétközben a munkahelyeden, hétvégén pedig a koncerten rázod a picsád.

Na és akkor én be is fejezném.
Hát ez egy történet arról, hogyan kell elhitetni mindenkivel, hogy elutaztunk, közben meg mégsem.Elsőként kell egy úticél, lehetőleg az éppen aktuális "sztár" hazája. Mert így azt lehet mondani,hogy hozzá mentünk ki, pedig nem is ismerjük. :) Aztán tünjünk el pár…..
Tegnap érdekes dolog derült ki. Nem lehet blogot írni Pulicer nélkül... Ez igencsak szívenütött, honnan szedjek én most Pulicert? Nem jó helyette egy puding vagy ilyesmi? Mindegyis a dolog igazából, mint köztudod én nem törödök a szabályokkal, sőt minden egyes szabályt…..
Mivel ez az első blogom, gondoltam magyarázatot adok rá miért is terhelem ezzel majd a világhálót és annak látogatóit.Tehát mivel sajnos mások sokkal jobban tudják mikor mi történt velem eddig és gondolom ezután is jobban fog a köz értesülni a történésekről, mint én, így…..