Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wakeboarder

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2007, június: az iPhone megjelenése. 2008, július: az iPhone 3G megjelenése.Valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha azt feltételezzük, hogy az Apple stratégiája az iPhone-nal az, hogy éves ciklusokban emelik a verziószámot. A geekek úgyis megveszik minden évben az újat. És…..
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
Oké, tegnap elterjedt itt, a magyar weben az a rémhír, hogy a YouTube mostantól le fogja kaparni a hangsávot a feltöltött videókról. A hír igaz, csak éppen nem fosztogatnak, hanem osztogatnak. Miről is van szó?Amióta csak a YouTube létezik, és még inkább: amióta a Google…..
A Microsoft ígérete szerint ma lett volna a napja, amikor a világon mindenki számára letölthető a Windows 7 operációs rendszer. Persze botorság lett volna azt gondolni, hogy a szerverek bírni fogják a forgalmat. Nem is bírták. A hibaüzenet nem az volt, hogy "elnézést…..
wakeboarder 2009.01.09 20:08:03
@SpencerBarnes: ezt most így hogy, meg kinek? :)) Még csak a láma szót sem használta senki.

Nem hinném hogy menőségből töltik a bétát...legalábbis kevés csaj bukik erre :))