Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rihard - a pánszláv

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halálozási okok között ugyan nem elsőrendű, de ettől még megdöbbentő a hír. Idén eddig 67 nőt ölt meg a férje vagy élettársa. Ennyi élet nem létezik tovább, mert a mellette lévő férfi nem tudott uralkodni az indulatain, és azt a házastársán vezette le különböző…..
Reckl Amál blogja Egy kor-kép 2008.11.03 14:27:00
Nagyon fölháborított tegnap a Heti hetesben elhangzó tömény kádárista, rövidlátó, populista szöveg, amit Gálvölgyi János, Hernádi Judit, de főleg Farkasházy Tivadar előadott a 13. havi nyugdíj és a hitelek kapcsán.Elfogadhatatlan az az oktondi agresszió,…..
Rihard - a pánszláv 2008.11.04 02:39:39
Hajós ritkán mond faszságot, most sikerült.

Az előző rendszer végén ugyanis az állam baromi nagy adóssággal bírt, no és ez jelenleg is így van.

Arról nem a szerencsétlen nyugdíjasok tehetnek, hogy az elmúlt 20 év alatt eltűnt a pénzük a politikusok és haverjaik zsebében, házában, miegyebében. Nem tehetnek arról sem, hogy olyan kurva fontos autópályát építeni az adófizetők pénzből, hogy aztán az adófizetők ismét fizessenek, mégpedig azért, hogy használják azt, amit egyszer már kifizettek. Ahogy nem tehet a nyugdíjas arról sem, hogy az pénz és az az ország amit ő megtermelt és megépített, most el lett privatizálva, ráadásul úgy, hogy már szinte semmi érdemleges nincs magyar kézben, ergo más államokat gazdagít az az épület, az az ötlet, amit ő megépített, kitalált.

Az a pénz, amit a kisnyugdíjasok kitermeltek, ma kormányzati és magán Audik, Mercedesek, BMW-k, Lexusok, villák, kastélyok, lovas-tanyák, éttermek, hotelek, hasonlók szerves részei. Az a pénz, amit én kitermelek az csak félig az enyém, mert a másik fele elmegy arra, hogy a szétlopott közvagyonból kifizessük a szerencsétlenek kis koszos zséjét (néhány tízezer forintot bazzeg, amit meg kell szorozni több millió fővel) és ebből még el kell tartani kisebbségeket, nagyobbságokat, pártokat, reklámkampányokat, baráti köröket, na és temérdek segélyt, támogatás. Cégekét, haverokét, magánszemélyekét.

És ül otthon a kisnyugdíjas, nézi a három földfelszíni tévét, melyből ömlik rá az igénytelen, nézhetetlen hígfos, eszi a csirkefarhátat a fűtetlen kecójában és kurvára megakar halni. Mert ez a többség. És baromira nem ők tehetnek arról, hogy nincsen rájuk elég fiatal, aki dolgozna, ráadásul BEJELENTENÉ, BEFIZETNÉ AZ ADÓJÁT BECSÜLETTEL és nem azon szórakozna, hogyan lehet még egy kicsit lecsípni, hogy abból vehessen magának ezt vagy azt.

Nekem, mint Magyarországon élő külföldinek a faszom ki van az emberek gondolkozásmódjával. Ez nem Európa és nem is a Balkán. Ilyen lehetetlen helyzetben lévő ország egyetlen egy van a világon és azt pont úgy hívják, hogy Magyarország. És tudod miért ilyen szar? Mert az itt élők többsége ilyenné teszi.
Tegnap este került sor Barack Obama félórás esztrádműsorára a négy nagy network tévé közül hármon (NBC, CBS, FOX - az ABC-nek nem kellett a kampányműsor), amit a kritikusok egyötetűen dicsértek: "nagyon erős műsor", mondták,, meg "átjött az üzenet",…..