Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arkhimedesz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beni, a gólvágó jogász fogalmazott meg olyan véleményt, amivel 100 százalékig azonosulni tudtam teljes két napig, míg értelme volt. Szerinte a Roma csak akkor lehet(ett volna) bajnok, ha nem botlik egyszer sem, ha viszont ezt megteszi, akkor a bajnokság utolsó 10 meccsét zsinórban…..
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a…..
arkhimedesz 2010.04.25 17:57:50
@horas: Balotelli helyére vagy Arnautovic vagy Mattia Destro lép majd, csatárposzton felesleges az újítás, Eto'o, D.Milito, Pandev, Arna, Destro elég egy Serie A-ba, BL-be meg jók a kezdők. Középpályára valóban kéne talán egy Sneijder dublőr, de Cassan hülye lenne másodhegedűsnek jönni az Interbe, amikor Genovában isten. A lényeg, hogy ne Hollandiából, Angliából, Németországból jöjjenek játékosok, mert Olaszországban nem sok babér termett eddig számukra.
arkhimedesz 2010.04.25 18:21:33
@horas: Ok, Imbra jó példa, Lúció sem rossz és nem azt mondom, hogy minden játékosra igaz, de általában igen. A holland, német foci leginkább az angolra hasonlít, nem véletlen, hogy az Erediviséből legtöbben ott kötnek ki, vagy azt érintve spanyolországban vernek tanyát. Cassano nekem is nagy szivem csücske, de nem lehet tudni hány jó szezonja van még. Lehet, hogy Del Piero-s, lehet, hogy Tottis. Különben Arna és Destro rendszeresen játszanak a primaverában, utóbbi remekül, kaphatna azért egy esélyt, és ha nem megy, télen még mindig lehet csiszolatlan gyémántokat találni
16 évvel ezelőtt az egyik legerősebb csoportot alkotta az idei világbajnokságra is összesorsolt Argentína, Nigéria és Görögország, kiegészülve a legnagyobb bolgár generáció csapatával. Idén a Koreai Köztársaság teszi teljessé a B jelű csoportot, amely így korántsem annyira…..
Hat fordulóval a bajnokság vége előtt nem sokkal látunk tisztábban a lényegi kérdéseket illetően: a bajnoki címért hajtók mindegyike nyert, a 4. helyért hajtók egyik sem nyert, és bár az egyre valószínűbb, hogy a Livorno és a Siena menthetetlen, az Atalanta még mindig négy…..