Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brékes

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyenes korcsolyapálya minden nap 8–22 óráig december 1–január 2. között. Sajnos idén nincsen webkamera, mint tavaly. Pedig milyen jó volt, az ember fia leküdte a gyereket, oszt otthonról nézte a meleg szobából.  ..
brékes 2011.12.12 15:21:59
brékes 2011.12.12 15:22:30
Néha már unalmas csak a szépséges lányokat nézegetni egymás mellett, érdemes megmozgatni az állóvizet valamivel a változatosság kedvéért. A következő képeket a VMAN-ben jelent meg, nem gondolnám, hogy osztatlan sikert fog aratni az olvasók közt. Mario Testino dán…..
FRISSÍTVE: Újabb levelet/kommentet kaptunk az MSBSZ-től, melyben pontosítják a hírt, részletek alant. Elképzelhető, hogy mégsem lesz Slopestyle a 2014-es szocsii olimpián. Erről értekezett a héten, acapulcói ülésén a NOB. A Bizottság szerint ugyanis a slopestyle mint…..
 A fenti kép első pillantásra nyugodtan szerepelhetne a Budapest Avantgrade blog Hősök tere és Városliget, ahogy még nem láttad című posztjában, de nem onnan van. Nem is egy kimaradt illusztráció a Hütte tavalyi Miért nem rendezünk műlesiklóversenyt Budapesten? Mondjuk…..
brékes 2010.11.09 15:29:47
@Pierr Kardán:
Így lesz hó plusz 10 fokban... mennyibe fájhat az a móka 4 napon át???
"200 tonna fehér hó
A havat egy holland cég gyártja, amely jelenleg az egyetlen a világon abból a szempontból, hogy bárhol, bármilyen körülmények között bevállalják a hó készítését. Hihetetlenül hangzik, de lehet akár +25 C is, szakadhat az eső, akkor is a hegyeket, és a természetes körülményeket megszégyenítő minőségű hó lesz Budapest belvárosában. A technikájuk alapja, hogy hőszigetelt, zárt sátrakat helyeznek el a rámpán, és abban állítják elő a havat folyékony nitrogén, valamint nagy nyomású levegő és a szétporlasztott víz segítségével. Miután a sátrak megtelnek hóval, lebontják, 5-10 méterrel arrébb teszik, és megkezdődik a hó elrendezése. Megközelítőleg 200 tonnát készítenek az eseményre, oly módon, hogy az első napra legyártják a legnagyobb mennyiséget, majd naponta frissítik, újratöltik a pályát. A rámpán 30-40 cm vastagságban áll majd a hó, és egy alácsövezett hűtőrendszer segít abban, hogy még tartósabb legyen a pálya. Kb. 30 ember lesz fent a rámpán, akik a már legyártott hó végleges elrendezésében segédkeznek."
brékes 2010.11.09 15:32:20
@bestpixel: abszolút igaz... de szerintem adhatnánk egy esélyt a rendezvénynek így is, nem sűrűn vonul fel ilyen nemzetközi mezőny síelőkből és snowboardosokból sem, bocsánat.. hódeszkásokból...
A buli része nyilván a fiatalságot vonzza. Ez tény..
brékes 2010.11.09 15:33:12
@spinat: rámpa
"A szexkatalógust díjmentesen küldjük! A katalógusrendelésről küldött visszaigazoló e-mail automatikus, az abban szereplő szállítási díj nem kerül felszámításra. A katalógust normál postai levélként küldjük. A csak katalógusra vonatkozó rendelést telefonon nem…..
HIBAVADÁSZAT A TEKÁVAL Mivel a TEKA termékeiben keresve sem lehet hibát találni, így egy képen voltunk kénytelenek elrejteni párat, hogy próbára tehessük szemfülességedet. Tehát ragadd meg az egeret, és készülj a nagy hibavadászatra!   A játék kezdete 2010. október 13.,…..
Különleges autók Fiat 500 Barbie 2010.04.08 15:32:00
S4 / 1.368 cm3 / 100 PS / 131 Nm @ 4.250 / 0 - 100 km/h: 10,5 s / Vmax: 182 km/h (klikkelj a nagyobb képekért)  ..
S4 / 1.598 cm3 / 211 PS / 280 Nm @ 2.000 - 5.300 / turbo / 0 - 100 km/h: 6,8 s / Vmax: 238 km/h / 250 db-os limitált sorozat (klikkelj a nagyobb képekért)  ..
TÚRÁztasd magad! Nyeremények egy jó kalandhoz! Nyerj túrázáshoz Camelback ivótasakos hátizsákot, Primus benzinfőzőt, termoszt, vagy termobögrét! És nem kell sokat tenned azért, hogy nyerhess... Mit kell tenned, hogy nyerhess? Mivel mi nem akarunk megizzasztani, azt az idő úgyis…..
Megint egy nyeremény az oldalról ezúttal egy pici plüss labda.Az oldalon különböző ügyességi és kaparós játék található.Kezdetnek 10 játéklehetőséget kapsz,majd ha mindennap játszol akkor emelkedik.Régebben nagyon sokba kerültek az ajándékok,de szerencsére visszavették és…..
brékes 2010.07.22 14:31:31
ARANYÜST RÁZD FEL a hangulatot! a) a Játék időtartama alatt,promóciós csomagolású termékből vásárol; b) a promóciós nyakcímke belső oldalán található kóddal a Honlapon személyes adatai (név, nem, életkor, lakcím, e‐mail cím, telefonszám, kedvenc Aranyüst íz)…..
Regisztrálj a honlapunkon és nyerj a számtalan, értékes ajándékok valamelyikéből! A regisztrálók között kéthetente kisorsolunk egy Zolee által dedikált "Ganxsta Zolee és a Kartel: Isten, Család, Sör" CD-t, egy Blöró által dedikált "Blues Company:…..
A Heineken „Bulizz a világ körül!” A Játékban kizárólag azok a Játékosok vehetnek részt, akiknek a tulajdonában van a promóciós termékeken lévő, illetve a promócióban résztvevő vendéglátóhelyeken kapott kuponon található 8 egyedi karakteres promóciós kód,…..
Ahogy melegszik a levegő, úgy jön el menetrendszerűen itthon is a music-driven (vagy annak titulált) kampányok ideje. Az idei szezon egyik első fecskéje az örökzöld Sport szelet.A Papírpárbaj névre hallgató promóciót egy az egyben a zene viszi el a hátán. Van egy adott, masszív…..
brékes 2010.05.26 11:39:09
@betonacel: nem találtam neten jegyet :/
viszont remélem Trackid nagy csokizabagép, örülnék ha bandák húznák egész este a tüctücc helyett :D
Szívesség ide, szívesség oda:) vagyis nem, mivel teljesen spontán módon a Sport Szelet Papírpárbaj rajongói oldalán promózva találtam az oldalt, így megérdemlik, hogy írjak én is erről az egészről. Tehát a http://www.facebook.com/Papirparbaj oldalon sok sok zenével…..
brékes 2010.05.20 11:50:51
@zerushunter:

háhhá :D most megnyugodtam!
kössz az infót, csekkolni fogom a myspaceüket ezek után ahelyett, hogy zaklassalak vagy még esélyes hogy a facebookon lévő papirpárbajos siteon lesz a napokban valami update
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Sokak régi nagy kedvence az Anima Sound System fog Pénteken fellépni a ZP-ben! Hamarosan egy új lemezzel jelentkezik a banda Tedd a napfényt be a számba címmel - mely a Quart.hu-n egy hétig meghallgatható. A most elkészült album hangulata már-már teljes mértékben pop-os... meg akar…..
A Gyíkkirály szigete. Rémület útvesztője. Tolvajok városa. Halállabirintus. Nem folytatom. Kinek ismerősek a fenti címek? KINEK NEM AZOK? Az Internet korában azonban már nincs szükség dobókockára, vagy az előző oldalon hagyott hüvelykújra, hanem itt a YouTube, ahol egy…..
A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..