Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boby80

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigorú gazdálkodás jellemzi majd az Újpestet a következő idényben, mondta Zsigmond Barna szakosztályelnök a hétfő esti szurkolói ankéton. Ennek az a következménye, hogy sok játékos elment a csapattól, de az új vezetés nem akart olyat ígérni, amelyet később nem tud…..
Boby80 2010.08.31 18:55:04
A Hannover Scorpions hétezer néző előtt 1-4-ről fordított kedd este. A 30. percben háromgólos volt a hátrány, ezt az 58.-ra sikerült ledolgozni, a hosszabbítás elején pedig egy emberelőnyt kihasználva 5-4-re nyert a csapat. Így a DEL-elődöntőben összesítésben 3-0-ra verték az…..
Megkezdte vb-felkészülését a magyar válogatott. Reggel három edző és harmincnégy játékos jelent meg a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban, Peterdi Imre és Kiss Dániel új név az előzetes kerethez képest. A csapat napi két jeges edzéssel és jelentős fizikai…..
Boby80 2010.04.01 18:34:40
@Khrys84: Egy probléma van sajnos míg a fiatal versenyző gondolkodik merre is mehetnek el mellette addig az rutin tudni fogja !!! És ezt úgy írom,hogy nem szimpatizálok Sillével !!!
Vasárnap délben tartják a bajnoki döntő második mérkőzését, a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokba látogat a Dab.Docler. A találkozót a Sport Tv élőben közvetíti, játékvezetőként a Gebei, Kincses, Németh M., Abonyi kvartett működik közre. Beharangozó…..
Jégkorong Stars-FTC 7-4 2010.03.20 19:34:00
Nem vacakoltak a csapatok, a negyedik percben már 2-1 állt az eredményjelzőn az első bronzmérkőzésen. Jánosi Csaba sérülése után gyors góllal tért vissza, ő egyenlítette ki Ennaffati vezető találatát. Az első harmadban hét gól esett, 5-2-re vezetett Williamson csapata húsz…..
Boby80 2010.03.21 10:54:16
@F. Kapus: Kedves Blogos Barátom !
Jól láttam,hogy többször le Amerikaiztad a Glen Williemsont ? Ha igen akkor közlöm veled,hogy ö Kanadai méghozzá Alberta állam ! Ha nem ! Bocsánatot kérek ! Üdv, Boby
Nem dőlt még el semmi, teljesen nyílt a továbbjutás kérdése, értékelte a helyzetet Glen Williamson, a Stars edzője csapata honlapjának. Óvatossága jogos, bár a Dab.Docler az előző mérkőzést nagyon elrontotta, a csapatok közti különbség hiánya miatt a harmadik győzelemig…..
A Dab.Docler a nemzetközi nőnap alkalmából a Miskolc elleni vasárnapi mérkőzésen  ingyenes belépést biztosított a hölgyeknek. Extra ajándékként az Acélbikák minden hölgy szurkolónak exkluzív meglepetéssel kedveskedtek. A jégkorongos Ladies' Night jól sikerült, tovább…..
A Ferencváros a rendes játékidőben verte a Megyeri úton az Újpestet, a Vasas Bp. Stars a hosszabbításban múlta felül a Dab.Doclert az OB I. középszakaszának mai mérkőzésein. Az UTE nehéz helyzetbe került az 2-5-ös vereséggel. Ha a Sapa Fehérvár AV19-nek nem sikerül…..
Boby80 2010.03.02 10:53:20
@freddi: Kiss Ákosnak ez specialitása !! Támaszkodó lábat térdel elsodorni ! Minimum 6-8hét ciao !
Boby80 2010.03.02 11:03:08
@Fulike1: Ez jégkorong ! Egy igazi férfias sport itt nem "gondolomon" ezt kellett volna tennie ha ott van a koron,ha nincs az ütközésre mindig számolni kell ! És még egyszer nem szándékosan sérülés okozás volt a tét !
Boby80 2010.03.02 11:31:31
@rosi02: Nézd meg jobban !!! Többször vissza lehet játszani,tudod ez egy ilyen találmány ! Ja és vedd le a bika keretes szemügédet !
Jégkorong Eduard Giblak Újpesten 2010.02.23 12:23:00
A Dab.Docler elleni két elbukott mérkőzés után változtatásra szánták el magukat a vezetők Újpesten. Szerdától Eduard Giblak lesz a szakmai munka vezetője a felnőttcsapatnál, áll a klub közleményében. Nem válnak meg az eddigi edzőpárostól sem. A csapatot az elmúlt és a…..
Nem sikerült hazai pályán nyernie a megerősödött Újpestnek. Dubek ügye rendeződött, már magyarként léphetett pályára, így a szezonban először Pék György teljes négy sort nevezhetett. Helyszíni emberünk beszámolója szerint a jó iramú mérkőzésen az Újpest játszott enyhe…..
Boby80 2010.02.16 23:24:03
@Thomas_AV: Ha nem voltál kint ne is ítélkezz !! Mert csak neki ment az öreg a suhancnak mert pofázott ! És akkor most már tudjátok kire mondtam,hogy elcsalta meccset ugye haszonka !! !
A Vasas Bp. Stars a Mol Liga-elődöntő után a bajnokságban is nyerni tudott Dunaújvárosban. A káposztásmegyeriek sikeréhez ezúttal büntetőlövésekre is szükség volt, így ők két, míg a hazaiak egy ponttal bővültek. A Starsban Peterdi Imre ismét gólt lőtt,…..
A magyar kupát is beszámítva 26 mérkőzésen keresztül nem talált a rendes játékidőben legyőzőre a Dab.Docler, A Mol Liga elődöntőjében azonban ismét a rendes játékidőben szenvedett vereséget, ezzel meglepetésre a Vasas Budapest Stars lesz a fináléban az Újpest ellenfele. Nem…..
102 perc kiállítás és hat gól született ma este Miskolcon az OB I. középszakaszának első mérkőzésén. Pedig nem úgy indult a mérkőzés, hogy ez lesz a vége. Az első harmadban egy miskolci és három ferencvárosi kiállítást láthatott a közönség, de gólt egyet sem. A…..
Véget ért a Mol Liga és az országos bajnokság alapszakasza. A sorozat három mai mérkőzése közül kettőn hazai, egyen vendéggyőzelem született. Az SC Csíkszereda másodszor is felülmúlta az Újpestet (5-3), ezzel megszerezte a második helyet, a lila-fehérek harmadikként zártak, a…..
Az este első mérkőzésén az Újpest megszerezte a Mol Liga négyes döntős részvételhez szükséges pontokat. A szezonban először négy teljes sort neveztek, és két harmadon keresztül négy teljes sorral is játszottak. Az első harmadban szerzett kétgólos előnyüket sikerült…..
Néhány pillanattal az A csoportos junior-világbajnokság startja előtt még egyszer összefoglaljuk, mi történt a divízió 1-ben és a divízió 2-ben. December közepén négy helyszínen zajlottak a vonatkozó rendezvények. Bármilyen furcsa is leírni, a debreceni fiaskó volt a…..
A Winter Classic-logó szavazás második, záró köre következik. Az elsőben mind a 15 pályaműre érkeztek voksok, ezek alapján az első öt helyezett küzd tovább a győzelemért. A döntéshozatal ismét egynapos, hétfő éjfélkor zárjuk le a kérdést. Ahogy jeleztük, a győztes…..
Két jelentős meglepetés született a Mol Liga-játéknapon, a táblázat 5. és 6. helyezettje is nyerni tudott. A Miskolci Jegesmedvék pénteken még kikaptak Csíkszeredában az SC-től, a visszavágon azonban nagyon belehúztak már az elejétől. Az első harmad 1-4-e után hiába…..
Kettős emberhátrányban ütött góllal duplázta meg előnyét a Klagenfurt elleni meccsen a Sapa Fehérvár AV19, Ladányi Balázs volt így eredményes a második harmad közepén. Első gólunkat Kovács Csaba ütötte, az utolsót Nagy Gergő, a vendégcsapat 0-2 és 1-3 után is…..
A 2., a 3. és a 4. helyezett is nyert, így tovább nőtt a különbség a Mol Liga rájátszásába vágyó csapatok között. Az SC Csíkszereda többször is magabiztosan vezetett a Miskolc ellen, de az 59. percben egygólosra fogyott az erdélyiek előnye. Ez viszont már a végéig kitartott,…..
A vasárnapi mérkőzések során a Dab megerősítette vezetőhelyét a Mol Ligában, a Miskolc pedig tett egy lépést a Ferencváros és az ötödik hely felé. A Vasas Bp. Stars játékosai elismerték, jobb csapat a Dab.Docler, az újvárosiak szerint erős ellenféllel játszottak. A Stars…..
Boby80 2009.11.16 17:33:28
@kiralyfi: RÁd az egy község ! Amit vagy így írunk: RÁD vagy így Rád !!!!
Boby80 2009.11.16 18:29:14
@Bpstars: Alattomosan ?? Erre neveld a Fiad Is ! Biztos nagy jövő áll előtte !
Boby80 2009.11.16 18:30:01
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..