Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inakappe

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
inakappe 2012.10.27 23:14:19
@AnnaKarenina: Drága Anna! Annyira próbálod védeni az általad csodált művészurat, hogy nem hallod meg a mások hangját. Megpróbálom - sokak után - én is elmagyarázni a valós problémát:
Adva van egy világszerte elismert korábbi táncművész, koreográfus stb. aki már elérte pályája zenitjét, de magántársulatát még dirigálja. Nos ez a szentember, a saját bevallása szerint sincs tisztában egy gazdasági társaság vezetésével (lásd nyilatkozatban: járulékok), ezért nem is csodálkozom, hogy képtelen pályázatokon nyerni. A táncoslábú fenomént mégis támogatni kell, így megpróbálták csöndben, pályáztatás nélkül, de nem sikerült, kiderült a kis mutyi. Egy másik táncművész kicsit sántító példájával éljek a zavaros dolgokról: Bozsik Ivett "kapott" egy művészeti centrumot egy semmilyen pályázati beadványára, amire szintén kikelt az aktuálisan érdekelt közösség, és nem Bozsik Ivett táncszakértelme ellen, hanem azért, mert szakmaiatlan volt amit benyújtott, és amit "csinálni" akart.
Rátérnék hát a konklúzióra kedves Anna, mielőtt még Vronszkij gróf megjelenik: a probléma még mindig az, hogy a több sebből vérző táncművészetet támogatni kell, és erre van egy rendszer. Ha valakit ezen rendszeren kívül - ráadásul a rendszerben lévő összeghez mérten igen magas mértékben - támogatnak, akkor ez a többi résztvevőt jogosan zavarja, még akkor is, ha ez a valaki egyszer Philadelphiában úgy tudott táncolni, hogy nem tudott lejöni a levegőből. Ezért kapjon Kossuth díjat, alapítsanak külön Orbán kitüntetést és kapja meg, de ne így. Remélem sikerült a bálványt körülvevő lila ködön át egy kissé megvilágítani ezt a számodra oly rejtélyes problémát.
Maradok örök szeretettel bátyád
Sztyiva