Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pete27

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zuhanyhíradó legfrissebb hírei: Molnár Gyula, a 11. kerület polgármestere hamarosan vádlott lehet. A Kopaszi-gát hullámai lassan elérik Gyulust is, december eleje óta már a Központi Nyomozó Főügyészség irányítja a nyomozást ...  A rendőrség hűtlen kezeléssel…..
Egyet kell hogy értsek Kóczián Péterrel, hogy a sajtónak kellene ízekre szedni a két (populista) párt összes mondatát, nem pedig szolgaian leközölni a sajtótájékoztatók anyagát, vagy az MTI híreket. Mivel semmi ilyen nem történik, egyre feljebb és feljebb csavarják például…..
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
Magyarországon közel 3 millió magánnyugdíjpénztár tag van. Utaljuk szépen, minden hónapban a bruttó fizetésünk 8%-át. A jogszabályi hátteret a 1997. évi LXXXII.törvény (törvény a magánnyugdíjról és a magánnyugdíjpénztárakról) adja, a végrehajtásról pedig a a…..
Nemrég Szollár Domokos bejelentette, hogy "Fekete lesz idén a karácsony az államigazgatásban. A miniszterek, államtitkárok egyáltalán nem kaphatnak prémiumot. A kiemelkedően jól teljesítők pedig a harmadát kaphatják meg" Nem kellett sokat várni az abszurd folytatásra:…..
pete27 2009.12.04 08:58:30
@r.yeti: én Miskolcról jöttem dolgozni Bp-re a minisztériumba dolgozni.szerinted én is faszvakaró vagyok.csak elmondom neked,hogy dupla annyit dolgozom mint te,és ugyannyi fizetést kapok mint te.ha kevés fizetést kapsz a munkádért tovább lehet állni!beszéljél a három hónapos nyári szünetedről is mint tanár légyszíves!én akkor is dolgozom.
sokkal nagyobb az elvárás és a helytállás mint egy iskolában.úgyhogy te is kussolhatsz!sicc!
A rendőrség úgy döntött, hogy új láthatósági mellényre van szükségük a rend derék őreinek. (Hogy hány kilométert autókázhatnak majd egy nap az zsír új mellényben, egyelőre nem tudni, remélem, legalább a napi 40 km összejön!) Szóval kiírtak egy közbeszerzési eljárást.…..
Vastagbőr A tizenhetes 2009.11.19 13:01:00
Nehéz bármilyen értelmes poszttal előállni olyan történelmi események után, amelyek az egész országot megrázták és felkavarták ... Még mindig a drámai éjszaki események hatása alatt vagyok, ahogy gondolom Ti is ... Mi lesz az utolsó szám a Slágeren és a Danubiuson? …..
Index-es videó: A polgármester legalább őszinte: "... Tiszavasváriban a lakosság 15%-a roma. De az iskolában 60%" "... mikor az uzsorás bemegy a bankba 60 bankkártyával levenni a pénzt" "... amikor 1 órát késik a segély kifizetése, és 800 ember…..
Szombaton volt világszerte az Antirasszista Világnap, melynek okán nálunk is több helyen demonstráltak az emberek. Pesten, a Hősök terén az Erőszakmentesség nemzetközi jelét rakták ki fáklyákból az emberek, Miskolcon pedig a romák tüntettek a kirekesztés ellen és az emberi jogok…..
Segítsünk be egy kicsit a Szabadság körnek! "Szabadság Kör tagjai évente tesznek javaslatot a Jogtipró-díj jelöltjeire, értékelve ezzel valamely intézmény, személy jelképes eseményhez köthető munkásságát. A Jogtipró-díj nem csupán a demokrácia vagy az alapvető emberi…..
pete27 2009.02.20 09:19:02
Vastagbőr Parlamenti körkép 2009.02.18 11:01:00
Képviselői fizetés, juttatások: - képviselői alapdíj: 231.900,-Ft Ehhez hozzájön: - bizottsági tagság: 162.000,-Ft - bizottsági elnök:   278.000,-Ft - költségtérítés:      172.000,- és 371.000,- között, attól függően, milyen messze lakik a…..