Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iFerenc

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Víz és élet teszt 2015.06.21 01:53:00
kj..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Kifehéredett az ország, az ünnepi hangulatot betemette a hó. Egyre inkább kezd kirajzolódni a kormány és az ellenzék kommunikációs csatája.   A magukat találva érző kormánypárti politikusok nem feszegetik az első huszonnégy óra fejleményeit. Inkább számokkal traktálnak…..
hogykell Kovász 2012.01.28 18:40:00
  Mi ez: A kovásztól lesz a tésztából kenyér. Kovásszal eresztesz életet a tésztába, hogy megkeljen, tehát buborékos szerkezetű, és jó, savanykás ízű legyen. Híg tészta, melyben egy baktériumközösség él, mely a lisztté őrölt gabona héjáról és a házad…..
iFerenc 2012.02.04 15:52:06
@igluglu: köszi az infót, aztán hadd szóljon az a következő poszt:)
Budapesten a parkolási káosz ma már nem a fizetős területeken jellemző (sőt, több olyan hely is van, ahol a pénzbeszedésen kívül más nem indokolná a díjfizetési kötelezettséget), az ingyenes és fizetős területek határán viszont szinte mindenhol egymás hegyén-hátán…..
iFerenc 2010.10.22 23:51:36
@metal: sajnos kb. 2x2500Ft, egyszer a büntetés, egyszer pedig azért, meghaladott vmi maximális várakozási időt - kissé vitatható módon, de lenyelte az illető, nem volt kedve ekkora összegért bürokratikus köröket futnia, főleg vidékről, ugyanis az ügyfélszolga nem volt hajlandó megoldást találni a bajunkra...

(viszont így is kellett egy levelet írnia, mert a 2 csekkből csak az egyiket könyvelte le rejtélyes módon a Centrum rendszere, a másik hiányára pótdíjat szabott ki, persze alaptalanul, ment is a másolat a csekkekről, melyek egyébként azonos időben lettek befizetve:D - azóta nem baszogatták tudtommal)
Subba Subba Cseleb: Mickey Rourke 2010.08.26 10:30:00
Popy lőtte a képet Rómában a héten, hát kösz Popy, Mickey Rourke for PRES! ..
iFerenc 2010.08.27 10:04:39
@gazsi72: ez a kép eredeti, bármennyire is fájdalmas ez neked:)
iFerenc 2010.09.27 13:14:09
@gazsi72: nem bánnám, ha te meg nem hagynád ki az eredeti képre való reagálásod. itt az eredeti kép immár lassan egy hónapja, te meg kussolsz? segítsünk értelmezni az exif adatokat?:)
BtheBest Hétvége! 2010.01.22 13:09:00
Be kell vallanom nektek, hogy ilyenkor már teljesen izgibe vagyok, de gondolom ti is, mert itt a hétvége! Én ezt már akkor elkezdem érezni, mikor ilyenkor felkelek és megiszom az első kakaóm, szinte egészen más íze van, mint mondjuk csütörtökön. A hétvége a legkedvencebb az egész…..
iFerenc 2010.01.24 23:53:01
"hiába van az most elvileg Pécsben, mert az csak ilyen cím most"

megtalálod benne a hibát vagy segítsek?

Mivel az írást nagyon sok olvasásnak kell megelőznie, gondoltam, adok egy kis gyakorolni valót - admad után szabadon:

Azon se lepődnék meg, ha szánalmas kis életed javát egy vidéki város lepukkant lakótelepének átlagos lakásában töltenéd/töltötted. Lehet jártál is vmi felsőoktatási intézménybe, vmi menőbe, persze nem gondoltál közben arra , hogy éppen a menősége miatt qrva sokan qrva sok helyen végeztek hasonlóan, és nem is gondolkodok erről globálisan, elég csak az országon belül agyalni erről...persze lehet tévedek:)

Arra gondoltál már, hogy az az életforma, amiről te itt hadoválsz, (új)gazdag emberek millióinak sajnos alap, tehát semmivel nem vagy különb, ez csak a kibaszott nagy felszín csak. Fogadjunk te is büdöset szarsz?:D Látod, ennyire vagy te MÁS. Felveszel, megeszel olyan dolgokat, amiről azt hiszed, menő és ettől nagyon különbnek érzed magad. Mitől is menő? Mert azt mondták? Kik? És neked vannak valóban egyedi, saját gondolataid? Vagy így születtél, hogy a génjeidben is benne volt, mi a menő? Bábfigura vagy sokad magaddal, a 'kiváló' marketingeseink pedig zseniálisan úgy mozgatnak, hogy észre se veszed! Miközben azok a szarok is nagyrészt tömeggyártásban készülnek, amiről te úgy gondolod, "cool", sokszor éhbérért, hihetetlen szar munkakörülmények mellett. Emberek százmilliói gondolkodnak hasonlóan vagy ugyanúgy, ahogy te, és hiszik ugyanazt, mint te: "én egyedi és különleges vagyok", mert felvehetem/megehetem/megihatom, stb. azokat a dolgokat, amit a pórnép nem engedhet meg magának...ja, és te is ugyanúgy meghalsz egyszer, ahogy én is, világnézettől függően hiheted azt is, hogy ezzel vége is az életednek örökre - gondolom most elszomorodtál. Ha mégis hinnél vmi transzcendenseben, akkor is azt a rengeteg kacatot, amiről azt hitted, egyre faszább lettél, itt kell hagynod - sőt, még a kajajegyedet is, amiket nem volt pofád beváltani...vajon mit viszel magaddal erről a világról? Valódi értékeket? Hmm?
Szerintem csomó dolog van, amiről úgy érezzük, hogy lehet, hogy gáz, ha csak egy kicsit is. Szóval volt egy csomó kajajegyem már marha rég óta, de sosem mertem vele fizetni. Mert szóval egy kicsit olyan izének éreztem... De elég sűrün rendelek sushit, és most is akartam, és akkor…..
Subba Így néz ki egy reklamáció 2010.01.21 09:00:00
Nincs adat arról, hogy melyik szolgáltatóhoz csúszott be az alábbi reklamáló levél és az is lehet, hogy kam az egész, de valami hibátlan stílusban írták. Tegyük meg Magyarország hivatalos panaszbejelentő levélformájának!  "A 2009.11.12-én tett internet…..
Tucano barátunk egy sokunk számára ismeretlen világba kalahuzol el bennünket. Ez a világ nem csak ismeretlen, hanem túlzás nélkül állíthatom felfoghatatlan: szabályai megbotránkoztathatnak, teszem hozzá, nem véletlenül. Egy országról lesz szó, ahol farkas törvények uralkodnak. Az életben maradás…..
Nem csak a szén-dioxid-kibocsátást, hanem a fosszilis energiahordozók felhasználását is korlátozná a magyar klímatörvény koncepciója...
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
iFerenc 2009.06.09 01:25:23
egyetlen magyar oltóanyaggyártó cég:

hvg.hu/itthon/200918_omninvest__a_rejtozkodo_vakcinagyarto.aspx

Az Omninvest 90,56 százalékban még mindig egy ciprusi offshore cég, a Sumpter Pharmaceuticals Limited tulajdonában áll, amelynek valódi tulajdonosát egy speciális szerződés mindörökre elrejti a nyilvánosság elől (kisebbségi tulajdonosa Laczkó Tamás üzletember).
      Mostanában sokat lehet hallani az ősmaradványi energiaforrások kitermelésének válságáról, arról, hogy éveken belül elfogy vagy legalábbis nem éri meg majd kitermelni. Ha ez történetesen igaz, akkor ez lesz a jövő gazdasági problémái között a…..
iFerenc 2009.04.04 18:15:23