Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aninha

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már olvasott Wizz Air panaszt nálunk, annak sok újdonság nem lesz ebben a sztoriban, hacsak az nem, hogy az összes klasszik utaskiborító hiba benne van. Tanács hamarosan érkezik. Tisztelt Tékozló Homár! Levelemmel részben a nyilvánossághoz fordulnék tanulságként, másrészt Önökhöz…..
aninha 2016.09.18 15:05:51
Berlinből jelentem szia ihlet 2008.11.14 21:44:31
Nem tudom mitől függ. Nem tudom, hogy mikor jön, hol jön, vagy miért. De ma végre megszállt. Az ötlet egy semmiség. Lehet, hogy mihelyst kész lesz, rögtön utálni fogom. Nem baj. Mert amit a folyamat alatt érzek, az elfeledteti velem az összes olyan bajt, ami miatt most kicsit nem…..
Gondolni kell arra idekint is, hogy mi van, ha az embernek sürgős segítségre van szüksége, vagy a sürgős segítségére van szükség. Akkor legyen nála valami, amivel elszegényedés nélkül kapcsolatot tud teremteni. Én egy kinti olcsó mobilt választottam. Hetveneséknél, akik…..
Berlinből jelentem végre leesett 2008.11.03 20:49:04
Az első órán megkértem tandempartnert, hogy mutassa be a nyelvtudását. Egy-két alapmondat után "Ez egy szék." "Ez egy asztal." "Ez a terem nagy." rázendített egy gyerekdalra. "Katalinka szállj el, jönnek a törökök...". Majd kijelentette, hogy…..
Hat órán keresztül bicikliztem Nagy Sándorral. Ez olyan nyelvóra volt, hogy én németül magyaráztam a magyar nyelvtant és ő németül kérdezett és néha gyakorolt egy-két szót. Az agyam lefáradt, a testem szintén.Mint két tudós belemerültünk a magyar nyelv értelmezésébe, és…..