Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zetterberg

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alapszakaszgyőztes elég nagy meglepetésre nem bírt a megerősödött Ferencvárossal, helyszíni emberünk már az első harmad után azt jelentette, hogy ez az FTC nem az az FTC, amelyet a Mol Liga utolsó fordulóiban láthattunk.A lila-fehérek ezzel együtt megszerezték a vezetést,…..
zetterberg 2009.01.28 22:14:24
@hull17: Na, megint egy értelmes hozzászólás....
Az Innsbruckot el kell kapni, és kész, írtuk délután, minden vágyunk így teljesüljön, nem is értjük, miért nem írtunk hasonlókat korábban. Hiszen: az Alba Volán megdöntötte az idei szezonrekordot az EBEL-ben, az eddigi 49 fordulóban – ennyiszer öt mérkőzéssel tessenek…..
A Dunaújváros 3-2-re verte a Mol Liga legsorsdöntőbb mérkőzésén az NZ-Starst, de a csata után kiderült, mindez mégsem volt sorsdöntő. A bajnokság végrehajtó bizottsága ugyanis elfogadta a HC Csíkszereda óvását, azaz jóváhagyta a korábbi HC–Dab mérkőzés pályán…..
zetterberg 2009.01.20 21:13:28
@jégróka: ez nagyon kellett öreg...
Komoly bajba kerülhet az EBEL egyik zászlóshajója, a Vienna Capitals: a klub elnöke és alelnöke – egyúttal két legfontosabb mecénása – bejelentette a távozását, ezzel az egyesület léte került veszélybe. A megszűnés az egész ligának sem lenne jó.A Die Presse című…..
zetterberg 2009.01.17 15:03:16
@Fugeute: Viszont a magyar jégkorongnak érdeke volt és érdeke most is, hogy a Volán az EBEL-ben induljon.
Hatvanöt percen át nem tudtak gólt lőni az érdekeltek a miskolci tévés meccsen, a győztes találatot a hazaiak vitték be, 1-0. A Dab.Docler 6-4-re nyert Bukarestben a Steaua ellen, immár szinte biztos, hogy két magyarországi résztvevője lesz a playoffnak, de még nem tudni, a…..
zetterberg 2009.01.12 00:16:53
@zsolt007: Sajnálom, hogy jágör hozzászólása, ilyen nagy indulatokat váltott ki. Tény, "kissé" elszólta magát. Én fehérvári vagyok és tudom, hogy a Volán is kiteszi a szívét-lelkét a pályára, merthogy minden meccsen ott vagyok és ezt látom. Ez a csapat is ugyanúgy szerethető, mint bármelyik másik. Bármennyire is pocsék az emberelőny játékuk...
Egyébként én szeretem a MOL Ligás meccseket is és a Miskolc-Fradi (annak ellenére, hogy nem esett gól) nagyon jó és hangulatos meccs volt. Csak így tovább.
Horváth András felépült, itt van velünk, játszik a Villach ellen – kezdte Énekes Lajos, az Alba Volán edzője a 2009. év első EBEL-mérkőzése előtti helyzetismertetést. Kiderült, mégsem hátvéd maradt ki a keretből, és van egy beteg is a csapatban."Nem tudunk teljes…..
A baskírok idegenben győzték le a Ceske Budejovicét a Bajnokok Ligája 4. fordulójában, így a négy csoport közül a C jelűből elsőként jutottak a sorozat elődöntőjébe. Rossz napjuk volt a svédeknek, a HV71 és a Linköping is kikapott. Sven Felski szétlövésből elért…..