Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klausy

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol vagyok? fáj...A lóf*sz 2010.04.11 23:21:00
Csuuuu!!Valahogy...kifogyhattam a mondanivalóból, talán vagy csak elfeledtem hogy miért is van ez a fos...de arrogancia és utálat tölti meg a levegőt ha csak arra gondolok, hogy lehet, hogy ezt a fostos hányást csak azért írom mert van bennem annyi sör, hogy azt gondoljam, hogy fél,…..
Subba Subba trend: Kelis 2010.01.30 17:37:00
Na vajon ki itta ki az Én kicsi pónim, és az LSD-s egyszarvús turmixos csuprot fenékig? Kelis képes volt ebben a szerkóban megjelenni tegnap Los Angelesben, a Data Awards-on. Az a fekete folt pedig a szegény fulladozó punetti körül nagyon aggasztóan néz ki.  via..
Hol vagyok? Mit is hittem én... 2010.01.03 05:38:00
Hosszú idő óta gondolom, hogy újra itt a helyem a bloggerek között... és azt kell, hogy mondjam hogy ismét arraa pontra érkeztem hogy igen is ki kell dühöngenem magam!Miért is vagyok itt megint?Mondanom gondolom nem kell, hogy az elmúlt hónapok és évek politikai mozzanatai erősen…..
Subba A legális cucc 2009.11.09 12:00:00
Végre! Nem kell többet parázni a rendőröktől, az egészségkárosodástól, nincs több felütött koksz vagy homokos fű: itt a legális drog! Bármi is legyen az, a binaurális agyhullám stimulátor állítólag ugyanazt a hatást váltja ki, mint az illegális szerek, ehhez csak a…..
Na madárdalos jóreggelt...Csak azért pattantam fel néhány röpke gondolat erejéig mert rájöttem hogy sok embernek ártottam a régebbi időkben és csak annyit kell tudni rólam hogy, ha szar ember is voltam/vagyok talán meg fogok változni végre... Tudom hogy vannak emberek akik mellettem…..
Hol vagyok? Az ismeretlen 2008.12.12 15:10:00
 Hazafelé tartott a sötét mocskos úton. Csak egy cigaretta világította meg fáradt arcát. De én megláttam, ráköszöntem, végigmértem és kissé megvontam a szemöldökömet. A lány elpirult, még a sarokról is visszanézett aztán autóba ült. Hmm...látom még? Felkaptam…..
Hol vagyok? Szép gondolatok 2008.11.04 18:43:00
Csak élek.Gyakran már szinte álmodom. Én is éltem valaha egy teljes életet. Ilyenkor ismét ismerős ösvényre tévedek. De arrogáns önigazlásom hirtelen rossz útra visz. Ilyenkor imádkozom egy újabb esélyért, ha tudatosan nem is de ösztönösen megvilágosodik elmém. És tudom hogy…..
Hol vagyok? Folytköv. 2008.10.30 20:26:00
Aloha!Megint...Ma volt egy kis időm töprengeni, valahol valaki lovagol a szavakon, volt ma egy halálközeli élményem, valahol az angolórán lepottyanhatott egy fonál darab a párkáktól (A sorsistennők, akik fonják, kimérik, majd elvágják az ember életfonalát.) Szóval G haverommal…..
Hol vagyok? Első ötletek 2008.10.29 22:21:19
Nem fogtok kedvelni!Az egyszer biztos, hogy nem a ti kedvetekért fogok írni hanem a saját megváltásomért. Ami azt illeti én sem kedvellek titeket, sőőt...Klausy utál benneteket de meg kell értenetek hogy vannak dolgok amiket nem lehet szabályozni. lehetnek ezek a kutyatestű politikusok,…..