Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tripleflows

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Momentum a Soros, meg az új Gyurcsány. ..
Márki-Zay Péter legutóbbi, december 20-i pervesztése utáni Facebook-ra kitett posztja egy dolgot mindenképpen bizonyít. Hódmezővásárhely polgármestere messzire rugaszkodott a valóság talajáról. Nem döbben rá, hogy már nem csupán a kormánypárti, hanem a vele eddig nem kifejezetten ellenséges média is…..
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai, 1. évad (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és utóhatásai, 2. évad (2. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával) A 3. évad: A szcientológia és utóhatásai, 3.…..
Törvénytelenül járt el a NAV a szcientológusok szerint - írja az Esti Újság. Ezt reagálták a cikk szerint: Az Egyház jogi képviselői már korábban jelezték, hogy véleményük szerint a NAV jogellenesen járt el a zár alá vétellel kapcsolatban, amikor anélkül intézkedett, hogy bírósághoz fordult…..
tripleflows 2018.01.04 14:29:59
@Reformer:
1. Pont ez a lényeg. A cél szentesíti az eszközt.

2. Miscavige fizetni fog Magyarországra bármiért is? Ezt te sem gondolod komolyan...
Forrás: hvg.hu cikk a szombati tüntetésről ... Az egyház szóvivője, Miklovicz Attila is felszólalt, amelyből az egyházi közleményt azt emelte ki: "Soha egyetlen etnikai tisztogatás, soha egyetlen faji alapon történő megkülönböztetés és soha egyetlen egy vallásháború nem vezetett…..
Előzmények:A magyar szcientológusok exelnöke politikai mozgalmat indított Tudósítás innen:..
Korrupció, pénzkivonás az egészségügyből és a közoktatásból, a magasan kvalifikált munkaerő elvándorlása, elhibázott reformok, ötletszerű törvényhozás, amely rontja a versenyképességet és aláássa a bizalmat – csak címszavak a Professzorok Batthyány Körének évértékeléséből. ..
tripleflows 2017.01.19 10:17:19
@Csaba Szikora: értem én hogy nehéz erre mit mondani a barnanyelveknek.
Ma délután tüntetés volt dr. Kertész Balázs, Rogán belvárosi jobbkezének irodája előtt az Aulich utcában. Őróla írt alapos oknyomozást az Index, és őróla a legfrissebb hír, hogy miközben a Gellérthegyen is építkezik, van neki egy luxusvillája a világ legdrágább régiójában is, és oda állandóra van…..
tripleflows 2016.11.21 15:53:13
@lujo1111: ohhh már régen lekerült az origo ikonja és a kolozsvaros.com került a helyére
1. Még maradt az oknyomozó újságírásból valami Kezdjük a kakukktojással, az egyetlen pozitívummal. Minden elnyomási, elhallgattatási kísérlet ellenére még van egy pici része a magyar sajtónak, ahol valós újságírói tevékenység folyik. Miközben a Habony-birodalom közpénzből finanszírozott hányadék…..
tripleflows 2016.11.16 11:35:12
@Tibi !: Igen, muszáj lenne ezt elérni... enélkül ezek (bárki) simán és lazán visszaélnek a hatalommal.
tripleflows 2016.11.16 11:44:59
@Terézágyú: Igaz sajnos, na jó akkor legyünk mi is unortodoxok...

A régi jó bevált (nem, kurvára nem vált be!!) általános választójognak vége, sikeres érettségi bizonyitvány kéne a választójoghoz.

Cserébe a
1. választójoggal nem rendelkezők jogait nem tiporja sárba egy normálisan, az emberekért működő állam (igen erre a jelenlegi politikai rendszerek sorából kiindulva nincs garancia, ehhez valódi rendszerváltás kell)
2. mindenki saját felelősséget vállalhatna az érettségi megszerzésével a saját választójogáért, akár későbbi életszakaszban is lehetővé téve a megszerzését a számára.
tripleflows 2016.11.16 11:55:23
@Tibi !: Igen tudom...lenne értelme, hogy egy minimális kultúráltsági szinthez kössük a mindannyiunk életét befolyálsoló kérdést - elismerem ez tényleg túl unortodox 2016-ban
Azt hiszem fogunk még hallani a ZTE Blade-ről: a nagyon olcsó androidos telefon nagyon kényelmesen használható. Mi is kipróbáltuk a mobilt és ajánljuk azoknak, akik jó okostelefont szeretnének olcsón vásárolni.  Kezdjük a külsővel: Blade, vagyis Penge a mobil neve, ezt…..
Appdroid ZTE Blade ismertető 2010.12.23 13:00:00
A ZTE Blade-et november közepe óta forgalmazza Magyarországon a T-Mobile. A készüléket a MoDaCo fóruma támogatja, de a napokban kapott egy saját fórumrészt az XDA-developers fórumon is. Eleinte azért nem voltak hajlandóak az xda-sok foglalkozni vele, mert amerikában nem…..
Subba Populär 2009.04.08 11:27:00
A kérdést fel kellene tennünk, de nem látjuk értelmét. Na azért adjuk meg a tiszeteletet, és a sikerélményt: Emlékeztek még a Populär-ra? Mi is csak hiúságból, ha nem ismernénk, nem lehetnénk tovább büszkék magunkra. Ebből a formációból nőtte ki magát a mai Neo.…..
"Ez itt Samu. Egyik este így találtam a fürdőben. Neki rögtön két tálba kell bemászni" - írta nekünk Zsu. ..
A nap poénja:   Szcientológia: Az ember története - 2007-es, keményfedeles kiadás                                           Bevezetés a Szcientológia etikába - 2007-es,…..