Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LynyBaby

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lyny's world Vasárnap... 2009.07.12 14:21:49
Vasárnap van..Későn ébredtünk..Jó volt végre kicsit aludni. :) Mai nap eddig semleges,nemsokára elnézünk boltba,csupa izgalom...Jee..Ma van Blanka-unokanővérem édes kislánya-születésnapja..És ma van az apjáé is.Szeretem az ilyen furcsa egybeeséseket.Olyan,mint apukám és…..
Lyny's world Fáradt... 2009.07.11 18:14:27
Lynda kicsit elfáradt..Nem kicsit,nagyon..Pedig nem nagyon csinált ma semmit..Kicsit sétált ma a városban,Áron nélkül..Csak úgy egyedül..Meg volt a boltban is..(Húúú..Igazán sokmindent csinált..Éljen!!!Marha kis ügyes,nem?Igazás izgalmas életem van,nem?!)Nah..A tegnap esti kis…..
Lyny's world Készülődés 2009.07.10 15:01:36
Nyah..Ma dög voltam reggel felkelni,ezért csak Áron búcsúpuszijára emlékszem..Persze mikor felébredtem nagyon rosszul éreztem magam.Ma van a hófordulónk,ma lettünk 19 hónaposok. Éjjen..(Apró tüzijátékok és szívecskék lebegnek a szemem előtt!!)Kitaláltam a meglepetést..Főzök…..
Lyny's world rossz nap 2009.07.09 17:51:52
Fáztam az éjjel..Még be is takaróztam..(Áron büszke lehet rám,mert sosem takarózm be!) Hülye dolog fázni júliusban..Korán keltem..Drága 5kor kel..Kelek én is vele.Szimpátiából..Csak úgy..Mert utána jó érzés visszabújni az ágyba és meg elcsípni az…..
Lyny's world Kedvencek lista 2009.07.08 17:59:58
Kedvenc...Ország: MagyarországVáros: PécsHely: Kiskorsó sörözőFilm: Schindler listájaKönyv: Milan Kundera:A lét elviselhetetlen könnyűségeSzín: BordóÉtel: PizzaItal: Cherrys kólaÉvszak: TélÁllat: PingvinSorozat: JóbarátokVers: Kosztolányi Dezső: Halotti beszédSport:…..
Sziasztok Kedves Olvasók!(Bár kétlem,hogy egyáltalán lennének olvasók..Sebaj..)Szóval én is elkezdem írni a saját blogomat..Már próbálkoztam párral,de ezt most tényleg és minden erőmmel írni fogom.Amolyan Lynda kendőzetlenül,ha egyáltalán még létezik kendőzetlenség.Talán…..