Regisztráció Blogot indítok
Adatok
járomazutam

51 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon a XX. században egy vagy két világháborúról beszélhetünk? Az alábbiakban dr. Ravasz István alezredes, hadtörténész-muzeológus írásának közreadásával „kitekintünk a Nagy Háború lövészárkaiból”, és szélesebb összefüggésekbe próbáljuk helyezni az…..
Szombaton Abonyban jártunk az állatkertben, kihasználva az utolsó szép napot idén. Késő délelőtt indultunk, megebédeltünk a Mészáros Vendéglőben, majd átsétáltunk az állatkertbe.A kisoroszlánok éppen kint voltak, a gyerkőcök élvezettel simogatták őket. Ölbe is lehetett…..
Mostanában sokat írok, de a végére mindig olyan személyes lesz, hogy azt inkább csak privát posztként tudom elmenteni. Rengeteg dolog történt velem / velünk az utóbbi időben, de az eseményeket feldolgozni mindig csak később lehet, amikor egy kis nyugis időszak köszönt az emberre.…..
Járom az utam... Terepasztal 2009.06.01 18:09:00
Kreatívkodtunk egy ovistárs anyukájával, egy frankó terepasztalt csináltunk: hegyek, vízesés, tó, rét, fák. Kb 1 hétig minden nap ovi után ott voltunk este kifulladásig és papírmaséztunk, festettünk, ragasztottunk. Nagyon élveztük mi is és a gyerekek is.Szerintem nagyon szuper…..
... mindent megveszünk (Pa-Dö-Dö)Ismeritek? Ez a számuk egész pontosan akkor jelent meg, amikor a főiskola első éve a vége felé közeledett. Jó meleg volt már, délelőtt vizsgák, délután strand, este buli :-). Barátnőmmel a 26-os koleszban üvöltettük a rádiót, kitekercselt…..
Járom az utam... Kész nő... 2009.04.27 13:17:00
A kislányom 4 éves lett szombaton...Már kész nő: okos, öntudatos, bájos, kedves és aranyos (ha akar). És persze betegesen vonzódik a "csattogós" cipőkhöz, táskákhoz, körömlakkhoz és a sminkes dolgokhoz... na ja!Epertortát sütöttem neki, mert az eper a mindene. Kakaós…..
Ez egy horror történet, gyengébb idegzetűek lapozzanak!Minap nagytakarítottam... családot elküldtem vidékre, hogy kellemesen egyensúlyozhassak az ablakpárkányokon, hogy a felmosás ne 2 órán keresztül tartson, mert nagy segítség gyerekeim akarják vizezni, csavarni, tologatni a…..
... jó pasi?Édes szívemmel (ez a fiam) voltunk ma délelőtt lámpát venni - Disney Princess őrület - a kis nyuszilánynak. Leparkoltunk, elsétáltunk a boltba, megvettük, majd a zebránál várakozva láttam, hogy jön egy tűzoltó autó. Szerencsére nem szirénázott, nem sietett, így…..
Ha az elmúlt 2 hétben írtam volna bejegyzést, akkor csupa :-) és :-)) és :-D lett volna benne, de nagyon nyüzsgő heteim voltak, így nem írtam...Most meg csupa nyomiság van. Senki nem beteg vagy ilyesmi, csak egyszerűen kipukkadt a múlt heti lufi. Nagyjából megmozdulni sincs kedvem.…..
Múlt hétvégén voltunk Káptalantótiban (Badacsony) egy borkóstoló vacsorán a barátnőmmel és a vőlegényével.Az Istvándy Pincészet szervezte a vacsorát. Egy nagyon szimpatikus családot ismerhettünk meg, ahol már nemzedékek óta tradíció a borászat, és láthatóan új…..
Ez ma a reklámok napja. Ez is én vagyok, néhány hete aktualizáltam ezt az 5 éves honlapomat: http://asztroinfo.uw.huA főoldal és a kapcsolat oldal háttere a kedvenc Deva tartot lapjaim. Mondjuk mindegyik a kedvencem, gyönyörűségesek. Ha valami nagyon-nagyon spirituálisat…..
Ide járok a szomszédba az e-fitness-be... egy kis reklám nekik :-)A full meleg tulajdonos fiúról, ma kiderült, hogy 27 éves. Kölcsönösen körbeudvaroltuk egymást, ugyanis megdöbbentette a "hír", hogy 76-os vagyok, azt mondta, nem nézek ki 34 évesnek - mondom még…..
Járom az utam... Smink-sziget 2009.03.20 17:31:00
Elkészítettem a honlapomat átmenetileg arra az időre, amíg egy nálam sokkal profibb meg nem csinálja az igazit. Itt lehet elérni: http://sminksziget.uw.huTessék jönni hozzám! :-) ..
Lelkes - talán mostanában kevésbé - nlc olvasó és fórumozó vagyok és nagyon elszomorít az, ahogy mostanában sokan egymásnak esnek. Kismama a nyugdíjasnak, aktív dolgozó a kismamának és még sorolhatnám. Mindenkinek csípi a csőrét a másik "léte", hogy a…..
Járom az utam... Sminkes lettem... 2009.03.09 12:10:00
... mondta a mesterem múlt csütörtökön.Én meg ettől boldog :-) Nagyon fura, hogy már nem fogok hozzá "úgy" járni, persze fogunk együtt dolgozni még, de az már nem az a tanár-tanuló viszony. Azt is mondta: kolléga :-))) Ami biztos, hogy lesz már 3 esküvőm idén és…..
Járom az utam... Sokmindenről 2009.02.08 21:31:00
(Lüktet az agyam... elkaptam a jó kis torokgyulladást, de már kijövőben vagyok, csak a szokásos "taknyom-nyálam egybefolyik" móka van napirenden.) Nem is lényeges, utólag bezárójelezem az első mondatot.Amiről ma írni szeretnék, hogy sminkes lettem :-) Túl vagyunk egy 5…..
Ma valahogy hisztis vagyok...Vagy nem is tudom, rámjött megint a gondolkodás, bizonytalan vagyok, a hogyan tovább kérdéssel kapcsolatban már megint. Sminkelés? Fog az menni nekem? Hogy bírja a család, hogy hétvégén nem mindig leszek? Visszamenni a régi melóhelyre? Hogy…..
Hideg van, didergető hideg, csúnya, rossz idő! Szmogriadó, oroszok gázleállítása, egyéb csúnyaságok...De hogyan éljük túl a januárt? Szerintem (is) ez az év legrosszabb hónapja, hosszú is és olyan, amikor nem történik semmi. 5-én kezdődött az ovi újra, de az előtte lévő 3…..
Járom az utam... Összefoglaló... 2008.12.29 21:20:00
a Karácsonyról, két ünnep közéről.Karácsony előtti héten rengeteget rohangáltam, még elmentem egy sminktanfolyam részletre, meg fotózáson is voltam (műpillákat ragasztottam:-)), aztán már csak takarítottam, gyerekeztem, sütöttem és újra takarítottam. 24-én jöttek…..
Járom az utam... Nem adom fel! 2008.12.16 14:33:00
Merő egy rohanás az utóbbi hetem, de nem baj, szuper a sminktanfolyam, élvezem, hogy teszek valamit, nem csak itthon zsizseghetek. Persze veszélyes a mulatság főleg a pénztárcámnak, hiszen az Ó utcai boltban mindenféle kincsre akadtam...Gondoltam, ezen a héten elintézek mindenfajta…..
Azért is ezt a gyönyörűséges pillangós nyugalom mandalát rakom be képnek, hogy mindig csak arra gondoljak: NYUGI - NYUGI - NYUGI!  De amúgy meg ki kell írni magamból, mert különben bedilizek...Ma az oviban népitánc bemutató volt, 10-re várták a szülőket. Úgy…..
Illik már írnom a felfordult életemről, amit a sminktanfolyamba való belevágás (micsoda mondat!) okozott. Vasárnap voltam a mesteremnél, mert egy fotózáshoz sminkelt. Egy átlagos (sőt!) arcból varázsolt egy szépen fotózhatót. Lilában nyomult, mert lila volt a felső. Én meg…..
A végső súlyom 93,3 kg 96,9-ről. Ez azért jó, mert elég sok ahhoz, hogy legyen kitartásom folytatni a kajaszegény életmódot, viszont nem olyan sok, hogy 1-2 nap alatt visszahuppanjon rám, szóval ezt tartani simán fogom és karácsonyra bemegyek 90 alá. Ígérem!..
Járom az utam... 9 napos (9.) 2008.12.09 08:01:00
Az igazi végeredmény csak holnap reggel, de ma reggel a mérleg ezt mutatta: 93,5 kg. Jipppíííí!..
Járom az utam... 9 napos (8.) 2008.12.08 09:50:00
Eredmény 94,3 kg  :-))))..