Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ASDF

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TvLine.com szerint James Spader érkezése (Katyh Bates helyett ugrik be az Office további évadaiba) azt is jelenti, hogy a kiszemelt, és az előző évadfináléban letesztelt jelentkezők (mínusz Ricky Gervais és Warren Buffett) egyike sem nyerte el a készítők tetszését, így…..
comment:com A nap képe 2011.07.01 10:00:00
Dexter első új esete. Mi az ott a statiszta mellkasán???..
1991. szeptember 24-én jelent meg a Nirvana Nevermind című második nagylemeze, amit azóta a könnyűzene történetének egyik legfontosabb albumának választottak meg világszerte, és amivel a grunge-korszakot fémjelezni szokták. A kerek évforduló alkalmából a Universal kiadó újra…..
Nem mai darab, de ma is érdemes végighallgatni!  ..
ASDF 2011.06.22 14:02:01
@travis: subba daddy = P. B.
Toronto HOGYAN ÉS MENNYIÉRT? 2011.05.30 14:07:00
Vállalható válság Igen, még a nagy és erős Kanadában is válság van, a pénz időnként csak arra jó, hogy kitöröld vele (a pénztárcádat)(aztán már csak apród marad) – bár hozzá kell tennünk, hogy a kanadai és az amerikai dollár évtizedek óta nem látott…..
A Spektrum sorozatot készít Máté Bencéről, aki tavaly elnyerte BBC Wildlife Photographer of the Year nagydíját az azóta híressé vált Árnyjáték című hangyás képével. A háromrészes sorozatot a természetfotós tanyáján és annak környékén forgatják le, ahol Máté Bence…..
comment:com A nap képe 2011.05.27 10:00:00
Amy Poehler tablóképe. Legendary...
Mintha Tényleg olyan érzés, mintha kicsit otthon lennél. A saját földeden. Aztán persze rá fogsz döbbenni, hogy ez itt Amerika (pontosabban: Kanada)(még pontosabban: Toronto), de tény, hogy elég sok ismerős dolgot fogsz találni és meglátni. Tudod, a fák, az autók, az…..
A Saturday Night Live két egykori nagyasszonya beugrott Jimmy Fallonhoz, és nyomtak egy király Jersey Shore-paródiák, bijaccsiz. ..
"Csak hagyjál márrr..."   ..
ASDF 2011.05.10 15:21:42
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
Most vagy mindenki Danko Jones haverja, aki a róla elnevezett zenekar új klipjében szerepel, vagy rettenetesen sokat költöttek a Full Of Regret videójára. A Mike Watt (Minuteman, Firehose, Stooges) által elmesélt történet szerint ugyanis Lemmy Kilmister (Motörhead, ha valakinek mondani…..
ASDF 2010.05.15 14:11:30
Malcolm McLaren temetése @ Camden Town, London 2010. április 22. Camden Town főutcáján, a metró állomás előtt, több százan nyugodtan várakoznak Malcolm McLaren, a „punk keresztapjának”, a Sex Pistols managerének negyed kettőkor kezdődő temetési menetére. A…..
 „Ahogy viselkedtek az elmúlt 20 évben és különösen az elmúlt 4 évben, gyakorlatilag indirekt népirtást hajtottak végre” – válaszolta március 16-án Pörzse Sándor, a Jobbik képviselőjelöltje, a Barikád című pártlap főszerkesztője az MTV Ma Reggel cím…..
ASDF 2010.04.02 13:20:46