Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arcsi00

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
C&H Magyarul Megvolt ez is 2011.03.16 20:09:00
 Sikeresen lezajlott első Steames nyereményjátékunk, a győztes pedig nem más lett, mint: Arrcs! Gratulálunk neki és jó szórakozást kívánunk. :)..
arcsi00 2011.03.16 20:39:45
C&H Magyarul Hamupipőke 2010.12.11 15:46:00
..
arcsi00 2010.12.11 21:41:38
Angol cím: Deep throats Magyar cím: Mély lélegzet Leírás: Brian megpróbálja leleplezni a korrupt polgármestert, ám a dolgok egész más színezetet kapnak, mikor megtudja, hogy Meggel randevúzik. Ezalatt Peter és Lois füvet szívnak, hogy egy tehetségkutató versenyre inspirációt…..
 Mindenkinek vannak gyenge pillanatai. Főleg ha iszik. Egyesek ilyenkor szerelmet vallanak -idegeneknek is akár, mások SMS -t írnak olyanoknak, akiknek nem kellene, és gyakran olyat, amit nem kellene.Az ilyen fajta üzenetekből válogattam össze nektek azokat, amelyek az agyhalál…..
Mivel az előző volt a 96. C&H és közeleg a 100. ezért valami (remélem) jót eszeltem ki. Frissítve! Mivel nem lehet mindenki Humor Herod ezért inkább egy sima sorsolás lenne. Csak jelentkezni kéne és mi kisorsolnánák egy valakit aki nyer pl. egy pólót, bögrét, vagy valami más…..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Kábé ilyen. Kratos krumplifejű emberke lenne, az animáció illúzióját csak az előre rögzített helyen levő állóképek közi váltás teremtené meg, és persze monokróm lenne az egész. Viszont a brutális kivégzések egy ilyen idejétmúlt Kratosnak is járnának. Vicces kis…..
A mai videón egy érdekes szerkezetet láthatottok. Vízcseppek potyognak, közben egy sztroboszkóp vibrál és a vibráció frekvenciájával az idő lassításának illúzióját kelti.  ..
Nem, nem. Ez nem megint valami szivatós hülyeség, ez kivételesen most egy jó dolog! Emlékszem, hogy a HEAT videóimnál elég sokan megjegyezték, hogy egész jó zenéje volt. És valóban, gyakorlatilag (csak) arra nem lehetett panasz. Jó kis pörgős, riffes számok. Így gondolta ezt…..
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
arcsi00 2009.04.15 16:18:32