Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XtROpA

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fuck No: London 2011.08.09 12:57:00
Nem nézünk teljesen hülyének, biztosan hallottál a londoni történésekről, ha máshol nem a Prince posztok között a Facebook-odon. Oldalt egy fogyatékost láthattok, amint kitwitterezte a rabolt portékákat nagy boldogan, mellette egy másik dumbfuck egy KOMOLY ZSÁK RIZZSEL,…..
XtROpA 2011.08.09 16:58:35
@Spiritmonger: jó dolog a gitár, de remélem te csak a húrjával találkozol...mondjuk a nyakad körül...

...a foxtogatóknak meg a torkán nyomnám le egyesével az ellopott dolgokat....
szamárSágok hihetetlen puzzle 2010.10.26 18:47:00
Ebben segíthetne valaki matekos, mert azt tudom hogy ez lehet de nem tudom miért.. Annó talán volt erről szó a főiskolán de akkor is. Vagy nem figyeltem oda, vagy mentem a klubba aztán valahogy elmaradt :)Na a lényeg valaki mondja meg, hogy ez hogy a fucking bullshit életbe lehet, you…..
„Ha a járdára kényszerülök (mert nincs hely az úton, vagy kisgyerekekkel megyek stb.) vendégként viselkedem” - olvasható a Magyar Kerékpárosklub állásfoglalásában, amiben a kerékpárosok járdán közlekedésével foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha egy biciklis a…..
XtROpA 2010.08.31 11:33:11
@igazi hős: nem, nem vezetek autót. Ilyen mentalitással neked sem kellene.
XtROpA 2010.08.31 12:44:17
@errorka: Ez nem autós blog. Rávilágítottam, h a KRESZ-t a bringásoknak is kötelező betartani. Az autósoknak is. Lehet "rugózni" meg "köpködni", de akkor is így van ha fejenállx. Kérdés?
XtROpA 2010.08.31 14:45:07
@igazi hős: Mert saját bevallásod xerint sem tartod be a KRESZ-t.
"Vasárnap a munkavégzés miatti sebességkorlátozást betartod, ha kilométer hosszan se munkagép, se melós? Én sem. Ahogy az M1-en a sávelhúzás miatti 60-as korlátozást sem. Sőt, a több száz méterre belátható stoptáblás kereszteződésnél is csak lassítok."
...így tartod magad a felső negyedbe tartozónak?
The fospumpa is rising! Szilárd a füves univerzum legpechesebb embere. Nem szívni, nyírni akart pedig szegény, méghozzá igényesen, ezért egy akcióban is 76 ezer forintos modellt választott a Bricostore-ból. A boltban külön a lelkére kötötték, hogy 5 üzemóra után cseréljen…..
Két hete szellőztette meg először Gáspár Győző, hogy visszakerül a képernyőre, s bár sejteni lehetett, hogy folytatja gyümölcsöző kapcsolatát az RTL Klubbal, akkor még úgy nyilatkozott a Napi Ásznak, hogy egy ország szereti azt a csatornát, amin nemsokára újra feltűnik.…..
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
XtROpA 2010.02.17 23:26:26
@Strici: :D:D:D akkor mesélj nekem a toleranciáról..:D... Téged zavar. Engem nem. Elfogadható.

ÉS ne haragudj, nem miattad fogok megváltozni.
XtROpA 2010.02.17 23:34:46
@Strici: nem láttam semmi bunkóságot az írásaimban, kérlek igazold példákkal, ellenkező esetben a kijelentésed annyit ér mint tőgy a bakkecskén.

@órarugógerincű felpattanó: simaliba, úgyis rég óbégattam már egy igazi "Hrrrrrrvnyád!"-at..
:D
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
Aki szerdán reggel a Batthyány téren biciklizik, ingyen reggelit kap a Magyar Kerékpárosklub és a környezetvédelmi minisztérium képviselőitől. A bringás reggelit a Föld napja alkalmából szervezik, de megemlékeznek arról is, hogy félidejéhez érkezett a Bringázz a Munkába!…..
XtROpA 2009.04.22 06:01:50
Mielőtt elmondanám a véleményemet a tizenharmadikról, örvendjünk, hogy a Valutalap a szokás hitelkeret 1020%-át ajánlotta fel Magyarország számára, vagyis 25 milliárd dollárt. Átszámítva az 5250 milliárd forint (Bővebben: Mire jó az IMF segély? I. rész, II. rész). Persze…..