Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fokipéter

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Rosie 2011.03.22 16:05:00
Most azt kérdezitek tőlem, hogy ki a fene az a Rosie Huntington-Whiteley, én meg sűrün pislogok szégyenemben. Komolyan nem ismeritek a Victoria's Secret modelljét, aki egyébként a rovat első szereplőjétől, Megan Foxtól vette át a szerepet a legújabb Transformers filmben?Tényleg el…..
Fokipéter 2011.03.22 21:38:19
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Ugorjunk le Agárdra, csörgött rám Zsolti szombat reggel. Jön a Ronyó is, kecsegtetett, továbbá hogy Agárdon jó kis amerikaiautós találkozó van, ahol kiállít Hot Rodos Ricsi, aki majd a Cougarom tetejét gyógyítja meg. Zsolti legalábbis azt mondja. Oké, nem kell kétszer mondani,…..
Fokipéter 2010.07.17 10:48:59
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Slash – Slash  (Roadrunner) Saul Hudson, azaz Slash, a Guns 'n Roses egykori tagja korunk egyik legkiemelkedőbb gitárosa, ízes játéka és bluesos szólói szinte azonnal felismerhetők egy-két taktus alatt, és pont ez benne a jó. A csávó nem változik, ugyanazt a mocskos…..
Hogy miért nem adja egyetlen magyar csatorna sem hétfő hajnalban az Oscar-gálát? Nem, nem azért, mert Balázsy Panna idén nem ért rá, hanem mert túl drága. A tavalyi közvetítés az RTL Klubon ment, ők kérdésünkre azt válaszolták, hogy idén már nem fért bele az Oscar a…..
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Fokipéter 2009.12.30 14:54:09
@k.o.d.i.: Na ez a megfelelő reakció erre a cikkre. Köszönöm hogy helyettem is megírtad.
Fokipéter 2009.12.30 18:17:17
@Mayday: De ez rég volt.
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Január 20-án, példátlan médiahisztériától övezve kerül sor Barack Obama beiktatására. Az HBO kizárólagos jogokat szerzett bizonyos események közvetítésére, lesz nagy koncert neves művészekkel, Obama gyerekeknek is tart külön beiktatási beszédet, csak a körhinta meg a…..
Fokipéter 2009.01.17 14:18:07