Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paprika

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..
Itt az új film. Daniel Craignek ugyan motorozáskor lehet kapaszkodni a fülébe, mégsem a szívem csücske. Azért ezzel a felsőtesttel a csajoknál valószínűleg előbb betalált. Már a Casino Royalnál hálás voltam, hogy az ütéshangok 2x olyan hangosak, mint bármilyen más effekt, és…..
paprika 2008.11.19 14:37:50
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..
comment:com Megsajnáltuk Pákót 2008.11.05 17:01:00
Ha már annyit fikáztuk a második széria elején a műsorvezetőket, akkor mondjuk már el, hogy a tegnapi adásban az összekötő szövegek felgegelése marha jól sikerült. A Fölhozzuk Lindát-poén ütött, főleg, hogy utána meg is kérdezték a mit sem sejtő igazi Zimányt, hogy jobban…..