Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heszusz

26 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár sokat hallani a magyar gasztroforradalomról, időnként mégis nehéz a nyomára akadni. A hal és a bor is trendi, főleg ha hazai, élesen megkülönböztetve az ócska olasz lőréktől, illetve  a kétes eredetű pangasiustól vagy afrikai harcsától. Ezt a konjunktúrát próbálta…..
Kis híja, hogy nem történt vérontás, miután naiv vásárló véletlenül kipróbált egy nem teszter szempillaspirált az Árkád Rossmannban, de a teljes személyzet így is felvonult. A kiskereskedelmi áron 1200 forintért árult spirál akár 5-600 forintra is visszavághatta volna az…..
heszusz 2011.12.13 18:08:50
A Rossmannban alapvetően rosszindulatú, bunkó biztonsági őrök dolgoznak, akik belemásznak az ember seggébe és egyfolytában ugatnak mindenért. Most hétvégén barátnőmmel vásároltunk, megnéztünk egy "mini szájfény készlet" névre hallgató dolgot, mert az ismerősének kerestünk ajándékot. Ez a következőképpen zajlott.
Beléptünk az üzletbe, udvariasan köszöntünk a biztonsági őrnek. A biztonsági őr egy "hmpf"-el kombinált böfögés közben mutatott a kosárra, amit egy újabb "kosááá" böfögés követett. Ezután volt alkalmunk bejárni 3 sort seggünkben a kedves úrral, aki végig morcosan méregetett minket. Megtaláltuk a "mini szájfény készletet", majd ki mertük nyitni a mágneses borítást rajta. Nem volt se műanyagban, se becsomagolva. Észrevételeztük, hogy milyen színű szájfények vannak benne, mivel nincsen mintadarab, de viszont két fajta ilyen készlet is ki volt téve. Ez után érkezett a nap hőse, aki teljesíteni akarta a napi tervet, hogy hó végén bezsebelje a 1040%-os terven felüli teljesítés jutalmát, amit a beszólások után kap: "Hé, háde aszt nem lehet kinyitni." Válaszom egyszerű volt és a lényegre tapintottam rá, mivel azt válaszoltam, hogy nem a csomagolást nyitottam ki, mivel ez csak a mágneses fedél és az alatt még volt egy műanyag tartó. Jött is a válasz: "háde osz nem szabad." Ezután prezentáltam neki egy váratlan kérdés, ami úgy lepte meg áruházunk korlátlan tejhatalmú urát, mint mostanában a brókereket a kormánypárti sajtótájékoztatások: "Akkor hogy tudom meg, hogy mit veszek meg, mivel nem látok át a dobozon." Jött is a válasz, mint égből a villám, amit már csak féloldalról a válla fölött böfögött felénk: "hmpf nem szabad hmpf." Ekkor gyorsan fogtuk ami a kezünkbe volt és kifizettük a terméket az udvarias és kedves pénztáros hölgynek és elhagytuk egy a fantasztikus piros betűs objektumot.
Egyetlen észrevételem lenne. Ha ennyire be vannak fosva mindentől, alkalmazzanak operátorokat és vigyék hátra akit kell, de a normális vásárlóknak ne leheljenek a füle mellett, mert kibaszott idegesítő...
Több tízezer embert várnak arra a demonstrációra, amelyet szeptember 18-án tartanak a budapesti Műegyetem rakparton a Zöld Pardon megmentéséért. A tüntetésen a magyar könnyűzenei élet szereplői is színpadra lépnek, hogy tiltakozzanak a szórakozóhely bezárása ellen. A…..
heszusz 2011.09.06 18:56:15
@phaszfej: Budapest nem "egy város", Budapest főváros. Akinek nem tetszik, hogy milyen, annak ott van Biatorbágy, Etyek, Isaszeg, Gyál, stb. A főváros mindenhol hangos, mindenhol vannak turisták és 1,7m ember él ott. Én például ezért akarok felköltözni újra. Remélem szomszédok leszünk ;)
heszusz 2011.09.06 19:15:56
:D
  Kommentár nélkül: Levél: „Kinek ajánlottak már fel 250 forintos órabért? A férjem vagyonőr. Egyik este szólt az egyik haverja, hogy be kellene ugrani egy kolléga helyett a hétvégén huszonnégyezni. A párom éppen ráért, ezért elvállalta. Kérdeztem, hogy melyik…..
Új MÁV blog Turn out the lights! 2011.06.19 11:34:00
Horvi a blog közönségének segítségét kéri ahhoz, hogy sikerüljön elérni, hogy Tatabányán nappal ne világítsanak az állomáson, illetve büntessék meg azt, aki a felelős ezért a pazarlásért. Szerintetek lesz felelős, s ha lesz, akkor megint megmagyarázzák, miért mi vagyunk a…..
heszusz 2011.06.20 01:13:38
Ha a gyros szóba kerül Budapesten, a Szerájt mindenképpen ajánlja valaki. Még akkor is, ha a Szerájban történetesen nem gyrost, hanem döner kebabot árulnak, de tegnap már megbeszéltük, hogy ezen nem akadunk fenn. Szóval ellátogattam a megkerülhetetlen török gyorsétterembe, ahol…..
Komárom-Székesfehérvár, Zirc-Veszprém, Pápa-Csorna, Karcag-Tiszafüred, Lajosmizse-Kecskemét A Kötött pálya úgy értesült nem hivatalos, de megerősített forrásokból, hogy napokon, heteken belül öt olyan vasútvonalon indulnak meg ismét a személyszállító vonatok, ahol a Bajnai-…..
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
Ha Csányi fia elad 39000 darab OTP részvényt, amivel a részesedése 0%-ra csökken az apja által elnökölt bankban, az azért sejteti, hogy mégsincs itt az aranykor, ugye? A hírhez lazán kapcsolódik a hét Facebook csoportja, az Ezentúl Kósa sajtótájékoztatói előtt devizát veszek,…..
Neomatsek megírta a lenti sztorit a Postának is, de sajnos eddig nem kapott rá választ. A lényeg, hogy a UPC-s számlalevél valahol odáig keringett a Posta saját rendszerében, hogy jól lejárt a fizetési határideje és jött a fizetési felszólítás. Vajon milyen titokzatos helyen…..
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
heszusz 2010.05.20 14:31:03
Túl erősek lettünk, összefogott az egész világ ellenünk, ez van. Illetve hát ennél kicsit bonyolultabb a helyzet. Hogy mi is az az eRepublik, arra most különösebben sok szót nem vesztegetnénk: ez egy böngészőben játszható online stratégiai játék, ahol egymás ellen harcolnak…..
A post angol címe nem szobizmus, csak ezt nehezebb lett volna kifejezni másképp. hülyén hangzott volna, hogy mosolyogj, ha van mosolygós piercinged. Bár erre már így is több szót vesztegettem mint amennyit érdemel:)Smiley piercing. A felső ajakfékbe beszúrt kis piercing.…..
heszusz 2010.05.19 00:36:28
Reggel óta azon gondolkodom, hogy menő-e a lakótelep közepén árvíz miatt keletkezett sebes vizű folyócskán raftingolni, vagy sem.   A miskolci Kilián-telep néhány kalandvágyóbb lakója ugyanis a beszámolók szerint azt találta ki, hogy kihasználja a katasztrófa…..
Ezek a csillagok valaha tetoválásokat rejtettek: három színes csillag volt, akiket teljes egészében kinyúztam. Ennek már vagy 2,5-3 éve (nem jó az időérzékem, és feledékeny is vagyok). A csillagok azóta szépen kifehérdetek és rendesen ki is domborodtak! A továbbra kattintva…..
heszusz 2010.05.17 11:20:13
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
heszusz 2010.05.12 01:38:32
Az élet oldja meg a terézvárosi önkormányzat hibáit. A néhány napja kihelyezett, és rögtön kidőlt négy biciklitároló-elemből kettőt a hétvégén már el is loptak. Ezzel egyrészről az önkormányzat megúszta a munka felét, másrészt a gyanútlan kerékpárosok biciklijét sem…..
  Hivatalosan is bejelentették, feloszlik a Kispál. A hír biztosan könnyeket fakaszt a IV. A osztályban, ám ha a kövérkés, csúnyuló emberek rezignált távolságtartásával szemléljük az esetet, akkor azt kell mondjuk, nincs nagy baj. Mert a Kispál és a Borz igazából Lovasi…..
heszusz 2010.04.02 07:57:41
@E.T.A.: SÜN!
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
Próbált már hentesnél puzzlézni? Egy lapocka, egy lábszár, egy kupac tarja, nahát, félkilónyi máj! De hol a pofája? A szeme? A szíve? A golyói? Pedig mielőtt beütött volna a vákuumozott húsforgácsok kora a családok egész állatokkal operáltak, azok minden részét…..
Robbant az adrenalinbomba Jánosban pénteken, amikor egy - minden bizonnyal alkoholtól - bátor ember nekiállt őt és sógorát ütni-verni, egy nappal a gipszlevételt követően. A mai sztoriban lesz minden, telefonos segítség, megfélemlítés, verekedés, rendőrség, ami kell! A tegnapi…..
A szombatra kitűzött választmányi ülés volt hivatott meghozni az MDF választási felkészülésének végső döntéseit. A decemberben meghirdetett nyitás politikája, a különféle szervezetek, legfőképp az SZDSZ beszervezése azonban az utóbbi hetekben egyre kaotikusabb állapotokat…..
Érvénytelen szavazat 2010 - Vote blank 2010 Áprilisban ismét országgyűlési választásokat tartanak magyarországon.    Szerintünk, ha elmész és akármelyik pártra szavazol, azzal áldásod adod a jelenlegi politikai elitre és az elmúlt 20 évre. nem mész el…..
heszusz 2010.01.27 15:10:57
@sanyisanyi: Milyen hamar beindul a jobbik online gépezet. :D Gondolom még mindig úgy tartod, hogy ők persze nem csináltak semmit... Talán nem könyveltek rendesen meg el is felejthetjük a keszthelyi vezetőt, az is csak véletlen volt. Bírom, hogy a nagy magyarok, akik tegezből isszák a kumiszt minden reggel, lazán elfelejtik, hogy a pártjuk nem különbözik semmiben a többitől... lúzerek
Amúgy ilyen felhívás már volt valamikor, de akkor faszt kellett rárajzolni nem? :P