Regisztráció Blogot indítok
Adatok
siglavy capriola (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
siglavy capriola (törölt) 2009.03.05 10:20:36
Manapság a rendőrség a közhangulatot leginkább befolyásoló lopásokat és rablásokat nem tudja megoldani.
Valaki úgy gondolta, hogy a maga részéről megnyugtatóan szeretné rendezni a témát. Miért nincs hír arról, hogy Csorba Róbert miből élt, hol dolgozott 3 műszakban? (persze azért, mert mindjárt bayerzsoltoznának)

Iványi Gábor szavain ledöbbentem, többet vártam, márcos volt, és ugyanúgy álszent, ahogyan a tatárszentgyörgyi temetést úgy en bloc láttuk. A magyar társadalom nem azért nem fogadja el a cigányokat, mert a bőrszínük nem tetszik, hanem azért, mert a magyar normákat nem tudják és nem is akarják betartani. (ezren leírták már) Bunkók, műveletlenek, büdösek és a jogaikat nem restek kívülről tudni, de a nevüket nem biztos, hogy hiba nélkül leírják. (Ezzel találkozik az ember az utcán, innen alakult ki a cigány-kép az emberekben)
Ezen nem változtat Győzike, és nem változtat a 100 tagú cigányzenekar sem.

A parlamentben lehet nagy szavakat használni, feltehetőleg azért, mert a rózsadombi "parlamenti elitet" nem fenyegeti az a veszély, hogy beköltöznek a szomszédba a romák és tönkreteszik egy élet munkáját.

Magyarországon a cigányság problémájánál sokkal nagyobb problémák vannak. Az egész ország koncepciótlan, nem meri például kimondani senki, hogy 10 000 lakosnál kisebb településről MINDENKI sürgősen költözzön el, mert megállíthatatlan a lecsúszás.