Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nasfalo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Toshibarátaink! ÖT HÉT, TÍZ LÁJK, ÖT KAMERA! Szeretnél nyerni egy kamerát? Szédületes hírünk van! Augusztus 8-áig minden héten kisorsolunk egy Toshiba Camileo S20 kamerát azok között, akik feltöltenek egy kisfilmet a Toshiba Magyarország Facebook oldalra. Mit kell ehhez…..
A Heineken „Bulizz a világ körül!” A Játékban kizárólag azok a Játékosok vehetnek részt, akiknek a tulajdonában van a promóciós termékeken lévő, illetve a promócióban résztvevő vendéglátóhelyeken kapott kuponon található 8 egyedi karakteres promóciós kód,…..
Ez van akkor, ha a közszolgálati televízió az új évezred technológiai kihívásaira készülve a nagy felbontású, digitalizált, nonlineáris médiatérben mozog, aztán hirtelen jól pofán veri egy amúgy teljességgel jelentéktelen gereblye. Merthogy, ha műsorváltozás van, akkor nem…..
nasfalo 2008.10.30 09:57:55
Subba Óóóó Magyarország 2008.10.29 09:39:00
Lassan olvassátok, durva lesz! Mu-la-tós Fit-nesz. Nem tudjuk az eredetét, csak a hanganyagot kaptuk. Hallgassatok rá ezen a linken. Többek között ezért, és a hasonló dolgok miatt érdemes itt élni. Ha tetszik lehet maradni, ha nem lehet ráugrani az előre becsomagolt bőröndre, és…..