Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ukkmukkfuck

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi poszt is igazolja, hogy ott is lehet kapni bírságot és akkor is, amikor nem is számítanánk rá, akár külvárosban vasárnap is. És a KRESZ szerint jogos is. Talán sokáig nem érdekelt senkit egy behajtani tilos tábla, hely hiányában az ott lakók szépen behajtottak és…..
ukkmukkfuck 2011.04.09 14:52:20
@Xezs:
Kedves @Xezs!
"Persze korábban a kedves lakóközösség (köztük te) sem szólt, hogy az utca egyik oldaláról hiányzik a tábla, csak akkor, amikor már baj van."
Köszönöm hozzászólásod. Én magam kb.4 hete élek itt, így természetesen módomban sem volt szólni egy hiba miatt ettől korábban. Ez az egyik ok.
A másik: vegyünk egy 500 méteres utcát, én kb. a 300. méternél lakom, itt nem volt hely, mentem még 50 métert. Megálltam az autómmal és visszasétáltam azt az 50 métert a házig. Soha, de soha nem mentem még el az utca végéig, mert arra semmi keresnivalóm nincs. Így hát honnan is tudhattam volna, hogy ott van egy "mindkét oldalról behajtani tilos" tábla. Én csak a 30-as táblával találkoztam nap mint nap, ami az utca elején van, ahonnan behajtok.
A Telihold szerelmesei című venezuelai televíziós sorozat legutolsó részének tartalmából: Gjon és a papagáj egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám Pákó féltékeny a papagájra, de végül mégis újra összejön Johnny-val, mert egy csodálatos, romantikus éjszakát töltenek…..
A valóságshow-nak álcázott, valójában precíz forgatókönyv alapján készített Senorita Szöszit és a celebeket szégyenrangsorba állító 10!-et is kimenekítette a kedd esti halálsávból a Tv2. A Vészhelyzettel és a Grace Klinikával ugyanis nem bírtak.A két műsor egyelőre még…..