Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zovar

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nervus ajánlotta nekünk saját blogján megjelentetett posztját - nervus.us.to , eztúton is köszönjük-, amelyben egy "képzeletbeli" egyházi gimnázium hétköznapjaiba pillanthatunk be. A liberális iskola engedékenységére panaszkodó olvasóink, most megismerhetik a …..
Augusztus utolsó heteiben összepakoltunk. Bedobozoltuk ezernyi vackunkat és átjöttünk a Flórián téri irodába. Már az első nap megakadt a szemem a szomszéd utcában lámpavashoz láncolt MZ ES 125-ön. Akkor a nyári nap szívta, hetekkel később már az őszi eső verte. Hónapok óta…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
András dolgozott már élelmiszerboltban, de talán más is kiszúrta volna, hogy péntek délután nem pénztárosok álltak a kipufogógázról ismert, Allee-beli szupermarketben a kasszák mögött. Mondjuk sajnos nem politológusok, csak eladók, de a szervezés akkor is punkos hangulatú az…..
Az Andrea által kiválasztott cikk többe került, mire az Electroworld pénztárához ért vele, de felkészült vásárlóként tudta, hogy a feltüntetett áron köteles eladni neki az áruház. Végül ez meg is történt, nem is ezzel van a gond, Andrea a bánásmódot kifogásolja, ami a…..
Miután Mandras kiszámolta, hogy 2 csomag Füstli virslin nem annyit spórolna, mint amennyi a Tesconak kijött, azonnal szólt egy eladónak, aki viszont csak a vállát vonogatta. Az akciókat ugyanis szerinte gép számolja és különben is, azok az olyanoknak szólnak, akik nem tudnak…..
 Elkóborló teheneket már láttunk lakótelepen, disznót már vágtak a panelházak között, lótartásról viszont még csak beszámolót hallottunk olyan embertől, akinek már mesélték, hogy van ilyen. Most megérkeztek a bizonyító erejű felvételek Tomi jóvoltából.   Szia!…..
zovar 2009.12.15 18:53:35
@theveryguest: Már nem emlékszem pontosan, de valahol Üröm határában van a lovarda, és onnan járnak. Hogy miért, és hová? Az jó kérdés. Sztem csak úgy császkálnak, és néha betérnek ide-oda egy whiskyre. (na jó, felesre)
Amúgy meg a lónak ha rendesen meg van patkolva, fent van a patkósarok, legfeljebb hosszú távon árthat, az ízületeinek. De mindig ugyanez a két ló van itt, rettentő nyugodtak, csak állnak türelmesen. Nem foglalkoznak senkivel, még a kutyákkal sem.

Igazatok van, nagyon elüzletiesedett a lovasoktatás, de vannak még kivételek. Tudok olyan lovardát, ahol először a lovat kell megismerni még mindig, és utána jön csak a lovaglás. Rendesen trénerrel, és alaposan. (cím nálam, ha valakit érdekel) De ez a ritka, sajnos. Pedig nagyon szép, jellemformáló sport.
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
Szabolcs meglepődött, amikor közel negyvenezer forintnyi plusszal kapta meg a legutóbbi Vodafone-os számláját, és feltette szolgáltatójának az érthető kérdést: mi ez? Ám a Vodafone nem válaszol, sem személyesen sem más úton nem tájékoztatják részletesen a plusz forgalom…..
Sajátos árképzéssel találkoztak T.R. ismerősei az agglomerációban. Lakásukat elöntötte a szar, így hirtelen, tudományos megalapozottság nélkül választottak szakembert, aki telefonban 22 ezret becsült, a helyszínen 45 ezret mondott, és még erre akart volna áfázni, de persze…..
Azt ugye nem tudjuk, hogy Ádám lopja-e a kábeltévét, vagy nem, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy egy szolgáltató nem kommunikálhat olyen portásstílusban az ügyfeleivel, ahogy a győri ViDaNet Zrt. teszi. Azaz megteheti, mint látjuk, de legalább több ezren vagy tízezren…..
zovar 2009.06.23 08:36:18
@aardwark:
Dióhéjban csak annyi, hogy 2003-ban vettünk egy házat, és az e-on elkavarta a szerződést. Évekig(!) nem kaptam számlát, hiába jeleztem a leolvasónál. Tavaly ősszel kijöttek kikapcsolni a szolgáltatást, mondván hogy nincs szerződésem, ergo lopom az áramot. Ledumáltam, hogy másnap bemegyek és kötök új szerződést, így is lett.Rá pár hétre kaptam egy fél millás számlát, a szokásos 8 nap határidővel. Megreklamáltam, kértem részletfizetést.Ezt elutasították, mert az első számla keltétől eltelt 15 nap. (5 éve!!) Válasz oda-vissza,személyes bemászkálás. Közben védendő fogyasztónak nyilváníttattam magam, kaptam kártyás órát. Tehát már nem kapcsolhattak ki, mert én előre veszem az áramot. Jogosult lettem részletfizetésre is, meg is adták, hat hónapra, ez havi nyolcvanvalahány ezer havonta. Mondtam, ez kevés,ők is hibáztak. Ők nem. Elutasítottak, én meg írtam a Miniszterelnöki hivatalnak, ombudsmannak, versenyhivatalnak, meg az energiahivatalnak. És láss csodát, rögtön megkaptam a 60 havi részletet!
Mondjuk azóta már eladtuk a házat, de a tanulság, hogy soha ne hagyjuk magunkat,mert meghátrálnak, ha a mélyére kaparunk a dolgoknak, mert sok a szabálytalanság.
És hasonlóan nyertem a biztosításfelügyelettel meg a tigázzal szemben is, ott már bíróság is volt.
zovar blogja Állást keresek 1. 2008.11.07 08:42:00
Üdv hát ismét a fedélzeten!Tegnap egy igen tanulságos élményben volt részem. Történt ugyanis, hogy interjúra mentem egy magyarországon gyártott európai mobiltelefonos céghez, gyártósori operátor munkakőrbe. Magyarul gyári munkás. Nem írom le konkrétan, mely cégről van szó,…..
zovar blogja Bevezető 2008.11.05 21:08:00
Hát üdvözlet bárkinek, aki ezt olvassa.Egyenlőre halvány fogalmam sincs, mit is fogok ide írni, mert hát mi is történik az én kis életemben? Semmi, és mégis sok minden.Mert hát adott egy kissé nyomi figura(én), aki egész nap itthon ül, lévén hogy hivatásos és profi…..
Olvasói helyesbítéssel kezdjük, amely tegnapi celebvagyokos posztunkhoz érkezett:"Kiricsizoltan, okfejtésed egy részletével komolyan vitatkozom: a Celeb vagyok szellemi és erkölcsi színvonala messze felülmúlja egy kihelyezett MTA-konferencia színvonalát, a nem kihelyezettekről…..