Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyunyika

4 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikl in London Tini szösszenetek 2 2009.10.31 12:02:25
[2003] Reggeli béke egy végtelennek tűnő bizonytalan időszak múltán. Kissé megfáradt és kiégett háttérérzet, a távolban mégis fel-felcsendül a megnyugvás csöndes hangja, az agyonhajszolt idegszálak reményteli suttogása, hogy talán végre, végre számíthatnak…..
Mikl in London Gyönyörű Ősz 2009.10.25 16:44:52
Élénk napsugár, visongó színek,téren játszanak a gyerekek kis sapka a fejükön,levelek,osztódó baktériumok a légcsövemben, tüdőmben, torkomban,önmagukat többszörösen reprodukáló vírusdinasztáik,lehullott levelek a parkban, oszlásra ítélt anyag,kutyák szemén csillan az…..
nyunyika 2009.11.07 20:06:29
nyunyika 2009.11.07 20:10:19
@mikl: nem is....komolyan volt..
Mikl in London Nem 2009.07.02 18:27:52
Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint…..
 Tegnap delelott kesesben rohantam egy megbeszelt helyre, segiteni egy baratnak, mert megkert, gyermekvers konyve tenyleg lenyugozo, mintha kicsi attika irta volna es nem egy negyvenes eveiben jaro ferfi..futtomban megpillantottam Tanar Urat, miota itthon vagyok szulovarosomban, mar vagy…..
 ....gondolnád,  hogy minden készre koppan?  teszel-veszel  aztán lassan összeáll és ami összeáll,  az lehet nem is tetszik annyira,  amit látnod kell,  az maga a pokol, mert emberek milliói mérgezik magukat,  egymást és…..
 Van az ugy, hogy minden olyan siman illeszkedik egymasba, mint a szavak a teremto mondatokban, de van az ugy, hogy csak bargyu fecseges lesz belole..Napok ota(most mar hetek) tervezem megirni azt a storyt, mely csodas kis eletem egy kozeli darabja:)..de ma olyan rossz hangulat es esoesoeso…..
Ma reggel munkába induláskor realizálódott bennem, hogy tegnap otthagytam a kisördögöt a táncteremben, ahova most járok. Emlékszem, óra közben, mikor odamentem inni a táskámhoz, láttam, hogy bele van merülve, megsajnáltam és kiraktam az ablakpárkányra, hogy nézelődhessen.…..
Ilyen sivár az életem... 8-IHát bocs, de én vagyok csak igazán elkenődve. Mikor volt pasi, aggódtam, hogy lesz-e írnivaló, most nincs pasi és ihlet sincsen. Legalább az egyik volna, a fene egye meg. Semmi élet, semmi szenvedély.Mindösszesen annyi történt ma velem, ami elég…..
Tardai történetek Nyolcvan 2009.07.28 22:00:00
Furunkulus. A Nándi faterja szerint, aki mondjuk csak elmondásból tippelt, persze rosszul. Épp itt volt az ideje, hogy más is legyen Benőke farkán, ne csak xs-es piros hello kitty-s tangában pucsító igénytelen kisribancok, futószalagon. Először kajakra azt is hitte, hogy a…..
nyunyika 2009.07.28 22:22:48
Megyek a járdán, az egy méter széles járdán, valahova sietek éppen, észre sem veszem, mi van körülöttem. A házak szürkék, az emberek nem szépek, nem örülnek. Nem érdekelnek, legfeljebb feszélyeznek. Sietek, mert félek, hogy elkések. Legszívesebben túl lennék már ezen az…..
nyunyika 2009.06.21 18:07:42
@mikl: csak lokkingoljal, loookingoljal, ahogy tecccik, az az igazsag, h mar en is alig varom..nem is tudom mi tart vissza? kicit torni madgar? he? en kicit torni inglis...augusztusban megyek haza, akkor majd torni madgar..:))) a kisdisznot vartam....vartam....nem jott, aztan azt gondoltam virtualis kisdiszno, elkepzeltem, s jobban lettem..:)) igen mar pl. tudok aludni legalabb 6 orat egyben, jessz:)
olelnyuny
nyunyika 2009.06.21 18:11:30
@mikl: ezen konkrtatan be....tam.......:)))))))))))))
A miklke utja...
Na ez úgy volt, hogy kerestem már vele a kapcsolatot, csak úgy, izééé. Na mert azt gondoltam, hogy benne valóban bízhatok. Kiben, ha nem benne. Hogy legyen valami, ami végre biztos, nem külső, meg minden. Értitek, nem? Nnnna. És kezdett úgy tűnni, hogy nem zárkózik el. Ilyeneket…..
nyunyika 2009.06.15 01:08:27
Pénteken az Andrássy út elején egy lakásban volt egy napos elfoglaltságom, ez így másodszor történt meg és mindkét alkalommal hatalmasat változott a világ, míg bent voltam. Persze, idővel aztán megszokom mindig az új világot is, ilyen az ember. Ezért időről időre vissza kell…..
Mikl in London Igazság 2009.05.16 19:26:16
Sokáig azt hittem, hogy különböző távolságokban vagyunk az Igazságtól. Ki előbbre ki hátrébb tart az úton. Mára viszont az lett a véleményem, hogy ez nem így van. Nincs személyes igazság, csak kollektív. A belső útkeresésnek sem az az értelme, hogy Én közelebb kerüljek az…..
hejj...hat eljott az en napom is, mig torkomban tolul a sok szo, hogy ne betegitsen tovabb kiadom hat magambol es leirom ide a nyunyesz let oromeit es banatait...hejj..
Mikl in London Túléltem 2009.04.24 22:26:00
Bassza meg. Durva egy trip, hogy a rúd verné belé. Izé, ki hol van? Jól vagytok?..
Na szóval az történt, hogy az Árpi törölt engemet a Skype-on. Ez engem szíven ütött. Tegnap este. Aztán e-mailben megkérdeztem tőle, hogy tényleg-e és hogy miért, és azt írta, hogy semmi különös, csak nem használtuk, ezért törölte. Ez is szíven ütött. Ma este. Mert…..
nyunyika 2009.04.25 04:49:46
Mi a bánatos fityfenét is csináltunk a Londonba'? Komolyan, nem is értem, ilyen aggyal hogyan is lehet megélni ezen a földön. Na mer' mióta hazajöttem se csináltam semmit, és ezt különösképpen élvezem.Vegyük sorra, például az élvezkedési mutató szerint:1. Valamilyen színház,…..
nyunyika 2009.04.25 04:47:03
hetek teltek el... és én csak fogfájok. Megpóbálom röviden elmesélni, mert elég unalmas, mégis olyan, hogy ha nem velem történik, hát el se hiszem. Lehet, hogy a kollegáim is így vannak vele.Tehát minden annak árnyékában történik, hogy holnap megyünk Rudival Londonba. Ahol…..