Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soma80

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ABC nagy reményeket fűzött a Modern Family című egykamerás, áldokumentarista stílben forgatott sitcomjához, a pilotját mindenki számára elérhetővé tette a bemutató előtt jó egy héttel, elég sok lóvét beleöltek a reklámkampányba, szóval odafigyeltek a három családot…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.07 10:00:00
A Paula Abdul vs Idol-saga újabb részletei: a TMZ.com szerint ha a Fox megdobja a csajt tízmillió dollárral, akkor visszamenne. Más források szerint a Fox valahol kurvára örül Abdul távozásának, és vendágzsűritagokat nyom be a helyére, akik között ott lehet Beckham neje, a…..
comment:com A mi Emmy-listánk 2009.06.16 14:20:00
Hamarosan bejelentik, hogy a nagy kalapból kik lesznek azok, akik bekerülnek a kisebbekbe, azaz ki az az 5-6 színész, rendező, műsorvezető, forgatókönyvíró és melyek azok a sorozatok, melyek közül a szeptemberi Emmy-gálán kiválasztják majd a díjra érdemeseket. A tavalyi…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..